Als je begint met beleggen in 2024, zijn deze crypto’s jouw keuze

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een nauwlettend gevolgde crypto-analist heeft aangegeven dat altcoins op het punt staan om aan het begin van het jaar een ‘hype-cyclus’-fase in te gaan, wat duidt op een patroon waarbij de interesse en prijzen voor altcoins ongeveer elke drie maanden pieken. Deze cyclus zal naar verwachting rond half februari een stijging van de altcoin-hype laten zien, die begin april een piek zal bereiken. Dergelijke perioden van verhoogde belangstelling correleren vaak met lagere prijzen, wat potentieel lucratieve instappunten voor beleggers biedt. Deze analyse, gedeeld met een aanzienlijke aanhang op sociale media, benadrukt het cyclische karakter van de cryptomarkt en suggereert dat het eerste kwartaal van het jaar een kritieke tijd zou kunnen zijn voor altcoin-investeringen.

Voor degenen die overwegen om in 2024 cryptocurrencies te kopen, hebben we een lijst samengesteld met de best presterende munten die mogelijk aan de vooravond van een enorme opleving staan. Elke munt biedt een unieke kans op basis van verschillende factoren. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig te onderzoeken wat elke optie met zich meebrengt.

Deze crypto’s zijn uw keuze in 2024

  • Scapesmania: Gaming-nieuwkomer met succesvolle, lopende openbare verkoop, gericht op langetermijnwaarde en community.
  • Ethereum (ETH): Veelbelovende toekomst met technologische upgrades en potentiële positieve regelgeving.
  • Arbitrum (ARB): Stimuleringsprogramma gericht op het stimuleren van de ontwikkeling en adoptie van ecosystemen.
  • Solana (SOL): Hoge prestaties, maar wordt geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid en volatiliteit.
  • Polygon (MATIC): Verhoogde stablecoin-activiteit, maar staat voor uitdagingen bij het ondersteunen van de groei van MATIC.

ScapesMania: Een nieuwkomer in de crypto-scene

ScapesMania hield onlangs een voorverkoop en bracht al snel meer dan $ 5 miljoen op. Nu staat de publieke verkoop in de schijnwerpers, waarbij de CEO het Token Generation Event (TGE) in maart aankondigt tijdens een recente AMA-sessie.

Zonder tussenpersonen vindt de openbare verkoop rechtstreeks plaats op de ScapesMania-website, waardoor de beste voorwaarden voor de gemeenschap worden geboden. Dit project opereert binnen de miljarden groeiende markt van casual gaming en weet dat de gemeenschap er het meest toe doet.

Het gaming-ecosysteem blijft groeien en zich in een hoger tempo ontwikkelen en er zijn slechts 80 miljoen tokens ($720.000) beschikbaar in de openbare verkoop. Beweeg snel: tokens met korting verdwijnen als nooit tevoren.

Tijd is van essentieel belang! Omarm ScapesMania vóór de TGE en maak kans om deel uit te maken van het vroege succes, voorafgaand aan zijn debuut en potentiële moonshot. Schiet op, handel nu!

>>> De openbare verkoop is LIVE – Meld je nu aan op de officiële website! <<<

De groeikatalysatoren van ScapesMania

Achter het aanhoudende succes van ScapesMania schuilt een slim marketingplan na de notering. Het project is prominent gepositioneerd op voorverkooptrackers en wordt onderschreven door crypto-beïnvloeders en is klaar voor groei.

Het vasthouden van ScapesMania-tokens is een actieve betrokkenheid en biedt voordelen zoals het terugkopen van tokens, branden, staken en een schat aan bonussen. Introduceer ScapesMania in uw netwerk en scoor verwijzingsbeloningen.

In tegenstelling tot vluchtige mememunten is ScapesMania ontworpen voor blijvende waarde en praktische toepassing. De veerkracht van het token overtreft de kortstondige hype van kleinere tokens en memecoins.

BlockSAFU, een vooraanstaand beveiligingsbedrijf, heeft het slimme contract van ScapesMania gecontroleerd en goedgekeurd. Samen met de winnaar van de BNB Grant van 2023 is ScapesMania op weg naar nog groter succes.

Met een levendige community van meer dan 60.000 volgers ervaart ScapesMania een gestage wekelijkse groei. Het collectieve enthousiasme rond het project vormt een dynamisch knooppunt voor gelijkgestemde enthousiastelingen.

Laatste oproep: Stel uw plek veilig!

Nu de tokenpool kleiner wordt, kan dit je laatste kans zijn om ScapesMania te verwerven vóór zijn epische debuut. Sluit u nu aan bij de gemeenschap van ScapesMania-houders en wees getuige van $MANIA’s reis naar de maan!

Sluit je aan bij ScapesMania en ontgrendel het potentieel voor nog grotere winsten met code MNH655! Verkrijg meer ScapesMania-tokens met hetzelfde budget, dankzij een aanzienlijke bonus van 10%. De aanbieding is slechts enkele dagen geldig sinds de publicatie van het artikel, dus wees er snel bij! Typ MNH655 in een speciaal veld terwijl u tokens koopt in het ledengedeelte van de website.

Ethereum (ETH): Navigeren door marktdynamiek en toekomstperspectieven

Ethereum (ETH) heeft onlangs een opmerkelijke daling van de futurespremie ervaren, tot een dieptepunt in drie maanden. Deze daling heeft geleid tot discussies onder beleggers en handelaars over de waardering van Ethereum (ETH), waarbij sommigen het potentieel ondergewaardeerd achten. De prijsdaling met 12,5% in de afgelopen drie weken is beïnvloed door bredere macro-economische factoren, waaronder verwachtingen rond rentebesluiten van de Amerikaanse Federal Reserve.

Ondanks de recente prijscorrectie blijft de onderliggende technologie van Ethereum (ETH) evolueren. De komende Dencun-upgrade, die proto-danksharding introduceert, heeft tot doel de kosten te verlagen die gepaard gaan met roll-up-schaalbaarheidsoplossingen, waardoor de concurrentiepositie van Ethereum (ETH) mogelijk wordt verbeterd ten opzichte van andere blockchains die zich richten op schaalbaarheid. Deze technologische vooruitgang zou een cruciale rol kunnen spelen in de toekomstige prijsdynamiek van Ethereum (ETH).

De toekomst van Ethereum (ETH) lijkt een mix van uitdagingen en kansen te zijn. Aan de ene kant vormen de hoge gastarieven van het netwerk en de noodzaak om te concurreren met andere schaalbare blockchains aanzienlijke uitdagingen. Aan de andere kant zou de succesvolle implementatie van de Dencun-upgrade de schaalbaarheid en efficiëntie van Ethereum (ETH) aanzienlijk kunnen verbeteren, wat mogelijk kan leiden tot een positief prijsmomentum. Bovendien zou de potentiële goedkeuring van een spot Ether ETF door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission kunnen dienen als een belangrijke katalysator voor de prijs van Ethereum (ETH).

Arbitrum (ARB): ontwikkeling stimuleren met stimuleringsprogramma’s

Arbitrum (ARB) onderzoekt een substantieel stimuleringsprogramma van $90 miljoen, gericht op het stimuleren van de ontwikkeling en de gebruikersbetrokkenheid bij zijn laag-2-schaaloplossing voor Ethereum. Dit initiatief weerspiegelt de inzet van Arbitrum om de schaalbaarheid en prestaties te verbeteren, met als doel een efficiënter platform te bieden voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en slimme contracten.

Het stimuleringsprogramma zal naar verwachting een positieve impact hebben op het ecosysteem door de ontwikkeling aan te moedigen en de totale waarde die op het netwerk is vastgelegd te vergroten. Het succes van het programma zou mogelijk een positieve invloed kunnen hebben op het marktsentiment en de handelswaarde van Arbitrum (ARB).

De toekomst van Arbitrum (ARB) ziet er veelbelovend uit, waarbij het stimuleringsprogramma naar verwachting verdere ontwikkeling en adoptie zal stimuleren. De recente prestatie van het netwerk om het mainnet van Ethereum in handelsvolume te overtreffen, onderstreept de groeiende relevantie ervan in de blockchain-ruimte. Er zijn echter zorgen geuit over de centralisatie van het Arbitrum (ARB)-ecosysteem, hoewel de overweldigende steun voor het stimuleringsprogramma wijst op vertrouwen in het potentieel ervan om de groei te bevorderen.

Solana (SOL): Een mix van hoge prestaties en marktvolatiliteit

Solana (SOL) staat bekend om zijn hoge doorvoer en lage transactiekosten, eigenschappen die hebben bijgedragen aan de brede acceptatie en actieve gebruikersbasis. Het netwerk heeft echter te maken gehad met uitdagingen, waaronder een aanzienlijke afname van de hoeveelheid Solana (SOL) die is ingezet en zorgen over de schaalbaarheid op de lange termijn.

De voorspellingen voor de prijs van Solana (SOL) zijn gevarieerd, waarbij sommige analisten potentiële winsten suggereren op basis van de sterke routekaart en aankomende ontwikkelingen, terwijl anderen voorzichtig blijven vanwege de recente uitdagingen op het gebied van prestaties en schaalbaarheid. Het innovatieve Proof-of-History (PoH) consensusmechanisme van het netwerk en de toewijding aan toekomstige ontwikkeling zijn sleutelfactoren die het prijstraject kunnen beïnvloeden.

De toekomst van Solana (SOL) hangt af van haar vermogen om de huidige uitdagingen aan te pakken en tegelijkertijd gebruik te maken van haar sterke punten. De focus van het netwerk op het verbeteren van de schaalbaarheid en het aantrekken van meer ontwikkelaars zou tot aanzienlijke groei kunnen leiden. Het succes van deze inspanningen en hun impact op de Solana (SOL)-prijs blijft echter speculatief, wat het belang van voortdurende ontwikkeling en marktaanpassing onderstreept.

Polygon (MATIC): Kapitaliseren op de groei van de stablecoin-markt

Polygon (MATIC) is getuige geweest van een aanzienlijke toename van zijn stablecoin-marktkapitalisatie, wat wijst op verhoogde transactionele activiteit op het netwerk. Ondanks deze positieve trend moeten andere belangrijke maatstaven zoals Total Value Locked (TVL) en handelsvolume nog geen noemenswaardige impact weerspiegelen, wat wijst op een complex samenspel tussen verschillende marktkrachten.

De stijging van de marktkapitalisatie van stablecoins staat in contrast met de prestaties van Polygon (MATIC), die opeenvolgende dalingen van de handelswaarde heeft gezien. Dit verschil benadrukt de uitdagingen waarmee Polygon (MATIC) wordt geconfronteerd bij het vertalen van de toegenomen netwerkactiviteit in duurzame prijsgroei voor zijn oorspronkelijke token.

De toekomst van Polygon (MATIC) lijkt op een kruispunt te staan, met het potentieel voor verhoogde netwerkactiviteit, aangedreven door stablecoins die positieve vooruitzichten bieden. Het vermogen van het netwerk om deze groei te benutten om de waarde van Polygon (MATIC) te vergroten blijft echter onzeker. De voortdurende ontwikkeling van het ecosysteem en strategische initiatieven gericht op het vergroten van TVL en het handelsvolume zullen cruciaal zijn bij het vormgeven van het Polygon (MATIC) traject.

Conclusie

Het huidige landschap van de cryptocurrency-markt biedt een breed scala aan kansen voor investeerders, vooral voor degenen die hun investeringsreis in 2024 willen beginnen. Nu altcoins vroeg in het jaar een ‘hype-cyclus’-fase ingaan, gekenmerkt door een patroon van piekende rente en prijzen elke drie maanden kunnen strategische investeringen tijdens periodes van verhoogde belangstelling aanzienlijke rendementen opleveren. Opkomende cryptocurrencies zoals ScapesMania lijken het grootste potentiële voordeel te bieden voor degenen die in 2024 net zijn begonnen met het handelen in crypto.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!