Houders van deze crypto’s kunnen winnen in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt heeft onlangs een periode van relatieve rust doorgemaakt, wat aanleiding gaf tot debatten over het toekomstige traject van Bitcoin en altcoins. Desondanks blijven marktanalisten optimistisch over het potentieel voor een bullmarkt, gesteund door een aanzienlijke instroom in stablecoins en andere factoren. Vooral de stablecoinsector heeft een krachtig herstel gekend, waarbij activa als USDT en USDC sinds oktober 2023 meer dan $9 miljard aan hun marktkapitalisatie hebben toegevoegd, wat het totaal op $133 miljard brengt. Deze heropleving wordt gezien als een sterke indicator van hernieuwd investeerdersvertrouwen en een voorloper van een bullish trend in de bredere cryptocurrency-markt. Analisten wijzen op de groeiende ‘brug’ tussen traditionele financiën en de crypto-industrie, gefaciliteerd door stablecoins, als een belangrijke motor van dit optimisme.

Deze ontwikkelingen onderstrepen een breder sentiment dat, ondanks onzekerheden op de korte termijn, de langetermijnvooruitzichten voor de cryptomarkt positief blijven. Met dat in gedachten hebben we een lijst opgesteld met de meest veelbelovende altcoins die de komende weken, maanden of jaren beter zouden kunnen presteren dan de markt. Sommige brengen unieke innovaties met zich mee, andere hebben gewoon sterke fundamenten, dus lees aandachtig om uw mogelijke winnaars te kiezen.

Houders van deze crypto’s kunnen winnen in 2024

  • ScapesMania: Veelbelovend project met sterke openbare verkoop en aanwezigheid op sociale media, dat vroege investeerders aanzienlijke kortingen biedt.
  • Optimism (OP): Voorbereiding op een aanzienlijke token-release, met als doel investeerders te belonen en tegelijkertijd de marktimpact te beheersen.
  • Polkadot (DOT): Ziet toegenomen gebruikersactiviteit en netwerkinkomsten, wat wijst op een groeiende belangstelling ondanks prijsschommelingen.
  • Arbitrum (ARB): Lancering van een groot stimuleringsprogramma om de groei van ecosystemen te bevorderen, waarbij de ontwikkeling in evenwicht wordt gebracht met het aanbod van tokens.
  • Mantle (MNT): Demonstreert hoge doorvoercapaciteiten en benadrukt de efficiëntie en het potentieel ervan in het Layer 2-landschap.
  • Ondo (ONDO): Breidt zich uit naar de Azië-Pacific en ervaart een stijging van de tokenwaarde en het handelsvolume, wat wijst op een positieve marktontvangst.

ScapesMania: Aftellen van de openbare verkoop!

ScapesMania hield onlangs een voorverkoop en bracht al snel meer dan $5 miljoen op. Nu staat de publieke verkoop in de schijnwerpers, waarbij de CEO het Token Generation Event (TGE) in maart aankondigt tijdens een recente AMA-sessie.

Zonder tussenpersonen vindt de openbare verkoop rechtstreeks plaats op de ScapesMania-website, waardoor de beste voorwaarden voor de gemeenschap worden geboden. Dit project opereert binnen de miljarden groeiende markt van casual gaming en weet dat de gemeenschap er het meest toe doet.
Het gaming-ecosysteem blijft groeien en zich in een hoger tempo ontwikkelen en er zijn slechts 80 miljoen tokens ($720.000) beschikbaar in de openbare verkoop. Beweeg snel: tokens met korting verdwijnen als nooit tevoren.

Tijd is van essentieel belang! Omarm ScapesMania vóór de TGE en maak kans om deel uit te maken van het vroege succes, voorafgaand aan zijn debuut en potentiële moonshot. Schiet op, handel nu!

>>> De openbare verkoop is LIVE – Meld je nu aan op de officiële website! <<<

De groeikatalysatoren van ScapesMania

Achter het aanhoudende succes van ScapesMania schuilt een slim marketingplan na de notering. Het project is prominent gepositioneerd op voorverkooptrackers en wordt onderschreven door crypto-beïnvloeders en is klaar voor groei.

Het vasthouden van ScapesMania-tokens is een actieve betrokkenheid en biedt voordelen zoals het terugkopen van tokens, branden, staken en een schat aan bonussen. Introduceer ScapesMania in uw netwerk en scoor verwijzingsbeloningen.

In tegenstelling tot vluchtige mememunten is ScapesMania ontworpen voor blijvende waarde en praktische toepassing. De veerkracht van het token overtreft de kortstondige hype van kleinere tokens en memecoins.

BlockSAFU, een vooraanstaand beveiligingsbedrijf, heeft het slimme contract van ScapesMania gecontroleerd en goedgekeurd. Samen met de winnaar van de BNB Grant van 2023 is ScapesMania op weg naar nog groter succes.

Met een levendige community van meer dan 60.000 volgers ervaart ScapesMania een gestage wekelijkse groei. Het collectieve enthousiasme rond het project vormt een dynamisch knooppunt voor gelijkgestemde enthousiastelingen.

Laatste oproep: Stel uw plek veilig!

Nu de tokenpool kleiner wordt, kan dit je laatste kans zijn om ScapesMania te verwerven vóór zijn epische debuut. Sluit u nu aan bij de gemeenschap van ScapesMania-houders en wees getuige van $MANIA’s reis naar de maan!

Sluit je aan bij ScapesMania en ontgrendel het potentieel voor nog grotere winsten met code BFF913! Verkrijg meer ScapesMania-tokens met hetzelfde budget, dankzij een aanzienlijke bonus van 10%. De aanbieding is slechts enkele dagen geldig sinds de publicatie van het artikel, dus wees er snel bij! Typ BFF913 in een speciaal veld terwijl u tokens koopt in het ledengedeelte van de website.

Optimism (OP): Een strategische token-release en de marktimplicaties ervan

Optimism (OP) zal naar verwachting voor $81 miljoen aan OP-tokens ontgrendelen, een stap gericht op het belonen van de investeerders en kernbijdragers van het project. Deze release vertegenwoordigt ongeveer 2,5% van het circulerende aanbod, waardoor er meer dan 24 miljoen Optimism (OP)-tokens aan de markt worden toegevoegd. Dergelijke token-ontgrendelingen zijn gebruikelijk in cryptoprojecten om marktdestabilisatie te voorkomen doordat vroege investeerders massaal tokens uitladen. Ze leiden echter vaak tot bezorgdheid over mogelijke prijsdalingen als gevolg van het toegenomen aanbod.

Het token wordt verhandeld rond de $3, en kende de afgelopen week een lichte dip van meer dan 2%. Deze prijsbeweging weerspiegelt het marktsentiment in afwachting van de ontgrendeling. De marktkapitalisatie van Optimism (OP) bedraagt ongeveer $2,9 miljard, wat wijst op een belangrijke positie in het crypto-ecosysteem.

De ontsluiting zou op de korte termijn volatiliteit kunnen veroorzaken naarmate de markt het nieuwe aanbod absorbeert. De recente upgrades van Optimism (OP) en de tokendistributie van $30 miljoen om bijdragers te belonen benadrukken echter de toewijding van het project aan de ontwikkeling van ecosystemen. Hoewel de onmiddellijke marktreactie wellicht in de richting van voorzichtigheid neigt, blijven de langetermijnvooruitzichten optimistisch, gezien de voortdurende verbeteringen van het project en het strategische tokenbeheer.

Polkadot (DOT): Stijgende gebruikersactiviteit en de marktimpact ervan

Polkadot (DOT) was getuige van een aanzienlijke stijging van de gebruikersactiviteit in het vierde kwartaal van 2023, met een opmerkelijke stijging van de netwerkinkomsten. Deze stijgende vraag en de piek van 94% in het aantal dagelijks actieve adressen onderstrepen de groeiende belangstelling voor het Polkadot (DOT)-ecosysteem. De Relay Chain van het netwerk zag een toename van 116% in nieuwe adressen, wat wijst op een robuuste uitbreiding van het gebruikersbestand.

Ondanks de positieve netwerkactiviteit is de prijs van Polkadot (DOT) de afgelopen maand met 18% gedaald. Deze daling heeft geleid tot een afname van de Futures Open Interest, wat erop wijst dat traders hun posities verlaten zonder nieuwe te openen.

De discrepantie tussen netwerkgroei en prijsprestaties vormt een complex scenario. Hoewel de toename van de gebruikersactiviteit en de netwerkinkomsten wijzen op een sterke fundamentele basis, duidt de prijsreactie van de markt op een voorzichtig sentiment onder beleggers. De toekomst voor Polkadot (DOT) hangt af van het behouden van het momentum voor gebruikersgroei en het vertalen ervan in duurzame prijsstijgingen.

Arbitrum (ARB): Navigeren door stimuleringsprogramma’s en marktdynamiek

Arbitrum (ARB) is van plan om voor bijna $90 miljoen aan Arbitrum (ARB)-tokens uit te betalen via een langetermijnstimuleringsprogramma, met als doel de ontwikkeling en gebruikersacceptatie te stimuleren. Deze strategische stap maakt deel uit van de inspanningen van Arbitrum (ARB) om zijn ecosysteem te verbeteren en Web3-ontwikkelaars te ondersteunen.

Het initiatief om een substantieel bedrag aan stimuleringsmaatregelen vrij te geven zal waarschijnlijk een genuanceerde impact hebben op de marktdynamiek.

Het stimuleringsprogramma zou de ontwikkeling en de betrokkenheid van gebruikers aanzienlijk kunnen stimuleren, waardoor de positie van Arbitrum (ARB) in de Layer 2-ruimte mogelijk wordt verhoogd. De introductie van een groot tokenaanbod op de markt kan echter ook uitdagingen met zich meebrengen bij het handhaven van de prijsstabiliteit. Het evenwicht tussen het bevorderen van de groei van het ecosysteem en het beheren van de symbolische economie zal cruciaal zijn voor het toekomstige traject van Arbitrum (ARB).

Mantle (MNT): Doorvoerprestaties en uitbreidingsinspanningen

Mantle (MNT) heeft indrukwekkende doorvoercapaciteiten laten zien, met een piek van 200 transacties per seconde (TPS) te midden van een sterke toename van de inschrijvingsactiviteit. Deze prestatie toont niet alleen de technische bekwaamheid van Mantle (MNT), maar ook zijn vermogen om aanzienlijke on-chain-activiteiten af te handelen zonder downtime.

De focus bij de recente ontwikkelingen van Mantle (MNT) lag meer op de technologische mijlpalen dan op de handelsstatistieken. Het vermogen van het netwerk om een toename van het aantal transacties aan te kunnen, met een piek van drie keer het vorige record, toont zijn potentieel aan om een breed scala aan gedecentraliseerde applicaties en diensten efficiënt te ondersteunen.

Het vermogen van Mantle (MNT) om hoge doorvoersnelheden aan te houden, positioneert het gunstig in het Layer 2-landschap. De fluctuerende vraag, aangedreven door inschrijvingen, vormt echter een uitdaging bij het handhaven van consistente netwerkprestaties. Het toekomstige succes van Mantle (MNT) zal afhangen van zijn aanpassingsvermogen aan uiteenlopende activiteiten in de keten en zijn voortdurende technologische vooruitgang.

Ondo (ONDO): Strategische expansie en prijsdynamiek

Ondo (ONDO) breidt zich uit naar de Azië-Pacific en profiteert van de groeiende belangstelling van de regio voor digitale activa. Deze strategische zet gaat gepaard met een wekelijkse stijging van 60% in de waarde van het Ondo (ONDO) token, wat wijst op een positieve marktontvangst voor zijn uitbreidingsplannen.

Ondanks de recente stijging kende Ondo (ONDO) een dip van 4,76% en handelde op $0,256. Het handelsvolume is echter met 42,83% gestegen tot $201,53 miljoen, als gevolg van de toegenomen marktactiviteit.

De uitbreiding van Ondo (ONDO) naar de regio Azië-Pacific vertegenwoordigt een aanzienlijke groeimogelijkheid, waardoor de marktaanwezigheid mogelijk wordt vergroot en nieuwe investeerders worden aangetrokken. Het navigeren door de complexiteit van de APAC-markt en het behouden van het momentum van de waarde van zijn token zal echter een cruciale uitdaging zijn.

Conclusie

De huidige toestand van de cryptomarkt en de strategische bewegingen daarin suggereren een veelbelovende horizon voor houders van specifieke cryptocurrencies in 2024. Het optimisme komt voort uit een combinatie van factoren, waaronder het aanzienlijke herstel in de stablecoin-sector, de verwachte impact van de halvering van Bitcoin, en de succesvolle lancering van Bitcoin ETF’s.

Deze elementen duiden gezamenlijk op een versterkende basis voor de cryptomarkt, wat mogelijk een bullish trend kan inluiden. Cryptocurrencies zoals Scapesmania zijn gepositioneerd om te profiteren van deze marktdynamiek. Dit nieuwkomersproject toont specifiek het grootste potentiële voordeel met zijn sterke openbare verkoop, sociale media-hype en andere indrukwekkende kenmerken.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!