Crypto nieuws analist voorspelt: Gaat Bitcoin stijgen naar $60k ondanks momentum ETF crypto hype?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het crypto nieuws staat de afgelopen weken vol met berichten over spot Bitcoin ETF en de effecten daarvan op de Bitcoin koers. Dit heeft er wel voor gezorgd dat er een grote sell-off heeft plaatsgevonden in de periode na het goedkeuren van de ETF crypto van ‘s werelds grootste token.

De markt lijkt zich nu te herstellen en veel analisten zijn alweer aan het werk om antwoord te geven op de vraag: Gaat Bitcoin stijgen? In dit artikel bespreken we de verwachtingen van verschillende analisten samen. Daarnaast bespreken we ook een aantal interessante andere crypto als Bitcoin gaat stijgen.

BitMEX-oprichter voorspelt Bitcoin rally

Arthur Hayes, de oprichter van BitMex, onderzocht laatst de factoren die de potentiële rally van Bitcoin bepalen. Hij deed dit tijdens de uitdagingen waarmee New York Community Bancop ($NYCB) en de bredere banksector werden geconfronteerd. In een wereld waar traditionele financiën en cryptomunten elkaar ontmoeten, werpt Hayes een licht op de mogelijke gevolgen voor de waarde van Bitcoin. 

In een recente tweet voorspelde Hayes een mogelijke stap van de Federal Reserve leiders Jerome Powell en Janet Yellen om meer geld te drukken als reactie op de onverwachte financiële tegenslag van NYCB. De daling van 46% van de aandelen van NYCB vond plaats toen de reserves voor dubieuze leningen vertienvoudigden boven de marktverwachtingen.

Hayes had zijn twijfels over eerdere oplossingen en hij merkte op: ‘’Ik denk dat banken niet vaststaan.” Hij wees op een aanzienlijke daling van de 10- en 2-jaarlijkse rente. Dit suggereert dat de markt anticipeert op een nieuwe reddingsoperatie voor banken om de onderliggende problemen aan te pakken. 

Daarnaast benoemde Hayes het aanstaande eind van het Bank Term Funding Program (BFTP) van de Federal Reserve. Dit programma werd geïntroduceerd na de bankencrisis van 2023, om liquiditeit te geven aan banken door hen toe te staan een breder scala aan onderpand te gebruiken voor leningen. 

‘’Als mijn voorspelling klopt, zal de markt binnen die periode een paar banken failliet laten gaan, waardoor de Fed gedwongen wordt om de rente te verlagen en de hervatting van het BTFP aan te kondigen’’

In dit scenario geeft Hayes de suggestie dat een liquiditeitsinjectie cryptomunten kan ondersteunen. Hij heeft het er vooral over dat Bitcoin gaat stijgen. 

Gaat Bitcoin stijgen? Analist voorspelt $60k voor BTC

Keven Svenson, een vooraanstaande crypto analist en trader, zorgt voor opschudding met zijn gewaagde voorspelling. Hij verwacht een parabolische stijging voor de Bitcoin (BTC) koers.

In een recente video op YouTube deelde Svenson zijn optimistische meningen over de toekomst van Bitcoin. Svenson wijst hierin op een cruciale voorwaarde voor een bullish scenario en suggereert dat als Bitcoin de week sluit boven $44.000, de koers een significante stijging van 40% zou kunnen meemaken vergeleken met de huidige positie.

Svenson gaat daarna dieper in op de marktdynamiek en geeft aan dat een weeksluiting boven $44.000 een keerpunt zou kunnen betekenen ten gunste van kopers. Hierdoor is de overhand aan de Bitcoin kopers en dat kan een opwaartse trend veroorzaken voor de Bitcoin koers. Als dit scenario zich ontvouwt, dan voorziet Svenson een ambitieus koersdoel van $49.000.

Mocht Bitcoin de grens van $49.000 doorbreken, verwacht Svenson nog verdere opwaartse beweging. Een combinatie van factoren, waaronder algemene markttrends, consistente prijsstijgingen, grote vraag en de aankomende Bitcoin halving, zouden kunnen bijdragen aan deze significante verschuiving.

Met een vooruitziende blik die grenst aan het profetische, suggereert Svenson dat een doorbraak voorbij $49.000 de weg vrij kan maken voor Bitcoin om $60.000 te bereiken.

Op de korte termijn schetst Svenson hierbij twee scenario’s voor Bitcoin. Allereerst voorziet hij een bullish traject, waar Bitcoin kan stijgen naar het weerstandsniveau van $42.000. Aan de andere kant is hij voorzichtig en houdt rekening met mogelijk falen om de steun te behouden. In dit geval zou er een daling plaatsvinden.

Veelbelovende crypto voor volgende crypto hype

De speculaties rondom Bitcoin zijn dus over het algemeen bullish. Dit gaat echter wel over de langere termijn. Sommige investeerders zijn daarentegen op zoek naar grote winsten op de korte termijn. Dit zijn cryptomunten met een hoog risico/rendement verhouding. Een goed voorbeeld hiervan is het deelnemen aan verschillende crypto presales. Wij hebben een lijst opgesteld met de beste keuzes in 2024.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Gedecentraliseerd Bitcoin minen

Sinds de start van de crypto hype rondom Bitcoin is het minen van Bitcoin steeds populairder geworden. Het is echter helaas nog nooit zo gecentraliseerd geweest. Dit komt door grote Bitcoin mining bedrijven die bijna alle beloningen opeisen. Bitcoin Minetrix wil deze standaard doorbreken en Bitcoin mining weer terugbrengen naar de particulier. 

Het project doet dit door het ontwikkelen van een nieuw gedecentraliseerd cloud mining platform. Gebruikers van het platform kunnen een aandeel krijgen in het minen van Bitcoin door het nieuwe Stake-to-Mine systeem. Dit systeem werkt als volgt:

Gebruikers kunnen BTCMTX tokens kopen en staken om cloud mining credits te verdienen. Dit zijn niet verhandelbare ERC-20 tokens die geburned kunnen worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Door de BTCMTX tokens te staken kun je dus effectief Bitcoin minen en op meerdere manieren geld verdienen.

$BTCMTX token zit nog steeds in de presale, waar een token momenteel verkrijgbaar is voor $0,0132. De presale komt wel bijna ten einde, aangezien het doel van $11 miljoen bijna is behaald. Dit laat zien hoeveel enthousiasme er is voor dit project. Wij adviseren dus om snel te handelen als je nog maximaal wil profiteren van deze buitenkans.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGEV2) – Beste meme coin tijdens crypto hype

Het succesverhaal van de Sponge token is erg bekend in de crypto wereld. In 2023 wist de op Spongebob gebaseerde meme coin x100 winsten op te leveren voor de vroege investeerders. Hiermee behoorde de Sponge V1 token tot een van de beste crypto van 2023. Het team van Sponge wil dit succes herhalen met de nieuwe en verbeterde Sponge V2 ($SPONGEV2)

Sponge V2 heeft alle kansen om de beste meme coin van 2024 te worden. Het team achter dit project heeft het namelijk al een keer eerder gedaan en de online ondersteuning is erg groot. Ook is de token alleen verkrijgbaar via een nieuw Stake-To-Bridge systeem. Het werkt als volgt:

Investeerders kunnen hun V1 tokens staken of V1 tokens kopen en vervolgens staken. Ze krijgen daarvoor voor dezelfde waarde aan V2 tokens terug op het moment dat alle V1 tokens gestaked zijn. De V1 tokens worden permanent gelocked, maar je ontvangt wel nog vier jaar lang een APY van minimaal 40%. Er is momenteel al meer dan $5 miljoen aan Sponge V1 tokens gestaked. 

De nieuwe versie zal ook beter zijn dan de eerdere versie, wat komt door het toevoegen van utility. $SPONGEV2 wordt de native token van een Play-to-Earn racegame. Een deel van de opbrengsten van het project gaat naar de ontwikkeling van deze game, zodat het langetermijnsucces wordt verzekerd.

Nu naar Sponge

Meme Kombat ($MK) – Betreed de arena voor grote winsten

Meme Kombat ($MK) is een nieuw project waar de ontwikkelaars zichzelf hebben overtroffen in het creëren van utility voor de token. Normaliter berust een meme coin voornamelijk op bekendheid op social media. Dit is niet het geval bij Meme Kombat.

Allereerst heeft Meme Kombat een speciale Battle Arena ontwikkeld. Hier worden door AI-gegenereerde gevechten gesimuleerd tussen bekende crypto meme personages. Gebruikers kunnen met $MK wedden op deze gevechten en bij een goede uitkomst worden ze uitbetaald in $MK. 

Gebruikers kunnen vervolgens hun winsten staken voor een passief inkomen. Dit gaat momenteel gepaard met een APY van maar liefst 150%. Het project is ook nog bezig met het ontwikkelen van NFT’s, die gekocht kunnen worden met $MK tokens. Zo heeft Meme Kombat drie verschillende manieren van utility toegevoegd aan een meme coin. 

$MK is nog steeds te verkrijgen in de presale voor $0,279. Het doel van $8 miljoen is al wel bijna bereikt, met al $7,5 miljoen opgehaald. Ga dus snel naar de website voordat het te laat is. 

Nu naar Meme Kombat

eTukTuk (TUK) – Duurzame crypto met geweldig initiatief

eTukTuk is een nieuw en vooral duurzaam crypto project. De ontwikkelaars willen de klimaatcrisis aanpakken door uitstoot te verminderen, wat ze willen combineren met de ondersteuning van ontwikkelingslanden. Dit doen ze door elektrische tuktuks te ontwikkelen waarmee ze de huidige vervuilende tuktuks willen vervangen, die nog voornamelijk op fossiele brandstoffen rijden.

Het project zal ook de oplaadstations financieren en de oplaadinfrastructuur ondersteunen, zodat de integratie van de nieuwe elektrische tuktuks ook soepel zal verlopen. De $TUK token zal centraal staan in deze infrastructuur. Chauffeurs zullen namelijk de token gaan gebruiken om hun eTukTuks op te laden. Hierdoor zullen investeerders die hun $TUK tokens staken een passief inkomen krijgen.  

Door het combineren van ontwikkelingshulp en het aanpakken van de klimaatcrisis heeft eTukTuk al veel interesse gekregen tijdens de presale. Dit kan gezien worden aan het opgehaalde bedrag van meer dan $700.000. Wij adviseren dan ook om snel in te stappen in dit revolutionaire project.

Nu naar eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!