Solana (SOL) en Ethereum (ETH) herwinnen bullish momentum, terwijl Pullix (PLX) de verwachtingen van beleggers beïnvloedt wanneer het de lanceringsdatum aankondigt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De laatste tijd is de cryptocurrency-markt aan het stijgen, waarbij Solana (SOL) opvalt en meer dan $2 miljard per dag wint te midden van de totale marktkapitalisatie van $1,65 biljoen in de sector. Door bij te dragen aan deze voortdurende crypto-rally wint een van de beste cryptomunten, Ethereum-token, ook aanzienlijk, omdat deze meer dan $100 hoger verkoopt.

Ondertussen probeert een andere cryptomunt, Pullix, substantiële ruimte in de schijnwerpers te krijgen, door een platform te introduceren dat uniek is ontworpen om de liquiditeitsproblemen aan te pakken waarmee DeFi en CeFi vaak worden geconfronteerd. Het project, dat aangeeft dat het een goede cryptomunt is om te kopen, zal over 30 dagen van start gaan.

Solana (SOL) ontvangt enorme toestroom naast een prijsstijging

De marktkapitalisatie van Solana steeg in slechts 24 uur van $41,79 miljard naar $44,20 miljard, wat een groei van 6,61% betekent van $2,41 miljard, volgens recente CoinMarketCap-gegevens. De Solana-munt is de afgelopen drie weken over het algemeen aanzienlijk in waarde gestegen.

Deze opmerkelijke prestatie van Solana komt overeen met de toegenomen netwerkactiviteit, die in januari een meerjarig hoogtepunt van $1 biljoen aan transactievolume bereikte, een stijging van 30% sinds december, wat doet denken aan de niveaus die voor het laatst in september 2022 werden gezien.

De Solana-prijs ligt momenteel boven een wekelijks bereik van $91 tot $104, maar sommige crypto-analisten denken dat Solana het potentieel heeft om tweemaal zijn huidige bereik te bereiken en dit jaar mogelijk $200 te bereiken.

Ethereum (ETH) houdt zich sterk boven de $2.300 tijdens een bullish aanval

De prijs van Ethereum heeft een solide waarde als een goede crypto om te kopen, dankzij het veerkrachtige en krachtige ecosysteem dat in de loop van de tijd waarde aantrekt. Ethereum handelt eindelijk boven de $2.300, aangezien het de afgelopen zeven dagen ruim 2,86% is gestegen.

Ethereum heeft zojuist een marktkapitalisatie van meer dan 2,08% geregistreerd, waardoor deze is gestegen naar een huidige prijs van $277,9 miljard. Momenteel heeft Ethereum zich niet kunnen herstellen van het TVL-verlies, maar te zijner tijd wordt verwacht dat Ethereum hogere winsten zal boeken, waardoor het handelsvolume mogelijk zal toenemen.

Gepositioneerd als de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie en waarde, signaleert Ethereum als een goede crypto om te kopen te midden van de huidige marktvolatiliteit.

Beleggers kijken nog meer naar Pullix (PLX) nu het de lanceringsdatum aankondigt

Pullix (PLX), momenteel in de laatste twee fasen van de voorverkoop, maakt zich op voor een belangrijke mijlpaal: het platform wordt over slechts 30 dagen gelanceerd. De hybride beurs heeft, samen met zijn eigen PLX-token, aanzienlijke grip gekregen en heeft tijdens de voorverkoop op indrukwekkende wijze $4,8 miljoen opgehaald. Deze opmerkelijke mijlpaal weerspiegelt niet alleen het sterke vertrouwen van investeerders; het stelt ook de relevantie van het project in de cryptowereld vast en het potentieel voor succes ervan.

Een opmerkelijk aspect dat bijdraagt aan de aantrekkingskracht ervan is de aanzienlijke gebruikersbasis, die nu meer dan 15.000 personen heeft toegevoegd die actief betrokken zijn bij het platform. Bovendien onderscheidt Pullix zich door het implementeren van een Profit Share Model, waardoor gebruikers een unieke incentivestructuur krijgen. Maar de belangrijkste eigenaardigheid van het platform ligt in zijn vermogen om liquiditeitsproblemen op te lossen die overheersen bij online uitwisselingen.

In het bijzonder zet Pullix koers op het gebied van online handelen door een uniek hybride handelsplatform aan te bieden dat op slimme wijze de beste elementen van gecentraliseerde (CEX) en gedecentraliseerde (DEX) beurzen combineert. Het doel is om wereldwijde handelaars overvloedige liquiditeit, een indrukwekkende hefboomwerking van 1000:1 en een zelfbewarend portefeuillebeheersysteem te bieden en tegelijkertijd een uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelservaring te garanderen.

Momenteel geprijsd op $0,1, heeft het native PLX-token een stijging van meer dan 150% opgeleverd sinds het begin van de tokenvoorverkoop. Met nog minstens één fase over en een dynamisch prijsmodel dat de symbolische prijs bij elke nieuwe fase verhoogt, hebben potentiële investeerders de mogelijkheid om deel te nemen aan de huidige fase, die nog steeds een gunstig instappunt biedt.

Naarmate Pullix dichter bij de lancering van het platform komt, positioneert de combinatie van robuuste financiële steun, een groeiend gebruikersbestand en innovatieve functies het voor een opmerkelijke vermelding in de lijst van beste cryptomunten voor het jaar.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!