Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC) stuiteren terug; Pullix (PLX) is klaar om golven te maken in de FX-sector

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de huidige DeFi-markt delen Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC) de schijnwerpers. Ondertussen wordt de aandacht ook verlegd naar Pullix (PLX), dat aandringt om de FX-sector wakker te schudden. Sommige analisten beweren zelfs dat deze Stage 7-voorverkoopster in 2024 zou kunnen evolueren naar de volgende 100x altcoin. Blijf lezen om te ontdekken waarom.

Ethereum prijs toont een opwaarts traject

Onlangs heeft Ethereum (ETH) een comeback gemaakt in de crypto-ruimte. Volgens de gegevens van CoinMarketCap is de prijs van Ethereum alleen al de afgelopen week gestegen van $2.243 naar $2.294. Gedurende die tijd steeg de marktkapitalisatie van $269 miljard naar $275 miljard. Zelfs crypto-analist Michaël van de Poppe beweert dat het nu het Ethereum-seizoen is.

Vanuit technisch analyseperspectief zou deze altcoin deze bullish trend kunnen voortzetten. Met andere woorden: de score op de Fear & Greed-index bedraagt 61 (Hebzucht). Bovendien wordt de Ethereum-crypto nu verhandeld boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Als gevolg hiervan hebben marktanalisten een bullish Ethereum-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen een stijging naar $2.471 voordat februari 2024 eindigt.

Rekt Capital met een Bitcoin-prijsvoorspelling

Ondertussen handelt Bitcoin (BTC) ook in het groen. Uit CoinMarketCap-gegevens blijkt dat de Bitcoin-prijs de afgelopen zeven dagen is gestegen van $40.090 naar $42.592. In die periode steeg de marktkapitalisatie van $789 miljard naar $835 miljard. Rekt Capital stelt dat deze cryptogigant na de halvering van Bitcoin de $46.000 zou kunnen overschrijden.

Het sentiment is nu bullish voor Bitcoin, met 22 technische indicatoren in het groen. Omdat de rating van de Fear & Greed Index ook een 61 (Greed) aangeeft, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor BTC. Vanwege al deze factoren voorzien experts op cryptogebied een potentiële groei naar $48.000 voor Bitcoin in het tweede kwartaal van 2024.

Pullix (PLX): Een toekomstige Binance- en Coinbase-rivaal

Volgens Baby Pips is de Forex-markt de grootste markt ter wereld, en Pullix (PLX) wil deze aanboren. Op dit aankomende handelsplatform hebben handelaren toegang tot cryptocurrencies, aandelen, forex, goud en meer op één account. Het is een alles-in-één handelsplatform met de beste gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisselingsfuncties.

Als gevolg hiervan denken veel analisten dat het Binance en Coinbase, die zich alleen op crypto’s richten, zal overtreffen. Bovendien elimineert het hybride model alle problemen waarmee veel van zijn collega’s worden geconfronteerd. Handelaren hoeven zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over hoge handelskosten. Pullix vereist 0% commissie op transacties en ruwe spreadhandel.

PLX is de belangrijkste cryptovaluta die op Pullix wordt gebruikt als handelskredieten. Het vasthouden ervan brengt lagere handelskosten en toegang tot bepaalde activa met zich mee. Talloze mensen haasten zich nu om deze altcoin te kopen tijdens de voorverkoop. In feite zijn er tot nu toe meer dan 82 miljoen tokens verkocht in de voorverkoop, waardoor Pullix bijna $5 miljoen heeft opgehaald.

Wat dit token zo aantrekkelijk maakt, is het ‘Trade-to-Earn’-model voor het delen van inkomsten. Ter verduidelijking: als u het PLX-token inzet, ontvangt u een percentage van de dagelijkse inkomsten van Pullix. PLX, nu geprijsd op slechts $0,1, heeft vroege investeerders al een ROI van 150% opgeleverd. Maar experts voorspellen nog een 100x-pomp nadat een Tier-1 CEX deze altcoin in het eerste kwartaal van 2024 op de lijst heeft gezet.

Kan Pullix sneller stijgen dan Ethereum en Bitcoin?

Met een marktkapitalisatie van $20 miljoen is Pullix klaar voor enorme groei. Met andere woorden: zelfs kleine bedragen kunnen snelle winsten opleveren voor PLX in vergelijking met Ethereum en Bitcoin. Daarom zal Pullix veel sneller en gemakkelijker stijgen dan zijn soortgenoten, waardoor het de beste crypto is om te kopen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!