Crypto nieuws analist voorspelt: Kan Ripple 1 euro worden in nieuwe crypto rally met x10 potentie?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ripple heeft een slechte periode achter de rug deze maand. De koers van de token is al langere tijd bezig met een daling in de waarde, en dat terwijl de token nog goed begon aan het nieuwe jaar met een koers van $0,63.

Sindsdien is de waarde van de token behoorlijk gedaald. Het is dan ook voor velen de vraag of de token weet te herstellen van deze slechte fase en hoe dat er dan uit gaat zien. De vraag die veel gesteld wordt is dan ook: kan Ripple 1 euro worden?

Deze vraag gaan we in dit artikel behandelen. Daarnaast kijken we ook nog naar enkele nieuwe crypto met potentie, die momenteel veel aandacht trekken van investeerders.

Ripple verwachting – Kan Ripple 1 euro worden?

Ripple begon het nieuwe jaar goed, wat resulteerde in een koers van $0,63 op 1 januari. Op het moment van schrijven is die waarde echter gedaald naar ongeveer $0,52. 

Over de afgelopen maand is er daardoor sprake van een daling van 15,26%. Er waren in januari wel telkens wat oplevingen, maar toch is er een duidelijke dalende trend van de XRP koers waar te nemen. De waarde is daardoor nog niet teruggekeerd naar het niveau van het begin van het jaar.

Het is echter wel de verwachting dat de koers weer gaat stijgen, zoals veelvuldig in crypto nieuws te lezen valt. In 2024 staat er voor Ripple namelijk een nieuwe rechtszaak tegen de SEC op het programma. Mocht deze uitspraak in het voordeel van Ripple uitvallen, dan zou de koers zomaar weer een flinke pump kunnen meemaken. Dit gebeurde eerder al in juli 2023, nadat Ripple deels de rechtszaak van de SEC won. 

 De koersverwachting is ook dat de token in de komende tijd te maken kan krijgen met een stijging tot het niveau van $0,60. In aanloop naar de rechtszaak kan er namelijk al een positief momentum en hype ontstaan, net als bij Bitcoin en de Bitcoin ETF goedkeuringen.

Uiteraard is het nog wel afwachten of er inderdaad een crypto rally gaat komen waar Ripple van kan profiteren. Bovendien is het ook nog mogelijk dat het er allemaal nog slechter uit komt te zien voor deze cryptocurrency. Mocht het niet lukken om weer te stijgen vanaf de huidige waarde, dan kan er ook zomaar eens een verdere daling komen naar een waarde van $0,45. 

Dus kan Ripple 1 euro worden? Dat lijkt voorlopig nog zeer onwaarschijnlijk. Een stijging van de XRP koers kan op de lange termijn voorkomen, naarmate het netwerk van Ripple meer gebruikt gaat worden. Dit zal echter geen dusdanige vorm aannemen dat de koers voorbij de 1 euro stijgt. Daar is een soort extra hype voor nodig zoals afgelopen zomer.

Nieuwe crypto – Deze crypto met potentie zijn de moeite waard

Hoewel het er dus op lijkt dat Ripple weer gaat stijgen, is het ook begrijpelijk als je liever wat verder kijkt voor een goede investering. Gelukkig zijn er meer dan genoeg andere crypto beschikbaar, waaronder veel nieuwe crypto, waardoor je ook genoeg investeringsmogelijkheden hebt.

Tussen al die verschillende crypto zitten ook meer dan genoeg crypto met potentie. Het kan alleen nog knap lastig zijn om deze te herkennen in het grote aanbod. Daarom hebben wij de meest veelbelovende opties hieronder voor je geselecteerd.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bitcoin minen door te staken

We beginnen met Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Zoals de naam van deze token al doet vermoeden, is er een link met de grootste crypto ter wereld: Bitcoin. 

Door te investeren in Bitcoin Minetrix kun je namelijk de trotse eigenaar worden van Bitcoin. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is wel degelijk het geval.

Via het platform is het namelijk mogelijk om Bitcoin te verdienen met behulp van de native token: BTCMTX. Deze token kun je namelijk staken, waardoor je voor jezelf een passief inkomen kan verdienen. Door te staken kom je echter ook in het bezit van zogenaamde cloud mining credits.

De cloud mining credit kun je vervolgens gebruiken om Bitcoin te minen. Voor een aantal cloud mining credits kun je namelijk hash power claimen. Dit staat garant voor een bepaald aantal Bitcoin. Hierdoor kun je op verschillende manieren geld verdienen met dit project: de waarde van BTCMTX tokens zelf, staking beloningen en Bitcoin mining. 

Momenteel zit deze token nog in een presale fase. Dat wil zeggen dat je de crypto nu nog voor een lage prijs kunt aanschaffen. Zodra er een nieuwe fase van de presale aanbreekt, of wanneer de token op de exchanges wordt gelanceerd, zal de token naar verwachting flink stijgen in waarde.

Hierdoor is het verstandig om nu in deze nieuwe crypto te investeren. Het is duidelijk dat dit project veel potentie heeft en daardoor flink in waarde kan stijgen. Steeds meer investeerders raken namelijk op de hoogte van dit project en de presale is al bijna afgelopen. Mis deze kans dus niet.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGE) – Meme coin vervolg op eerder succesverhaal

In 2023 werd er een nieuw project gelanceerd binnen de crypto sector. Het ging hier om de meme token Sponge, die gebaseerd is op het succesvolle kinderprogramma SpongeBob SquarePants. 

Zo succesvol als die serie was, zo succesvol was ook het begin van deze token. Vrij kort na de lancering steeg de koers explosief. Dit is uiteraard niet onopgemerkt gebleven bij de ontwikkelaars van deze token. Hierdoor zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een tweede versie onder de naam Sponge V2.

Hoewel je zult verwachten dat er slechts geprofiteerd wordt van het succes van de eerste versie, is dat slechts voor een klein deel het geval. De tweede versie zal namelijk niet slechts een meme token zijn. De makers hebben ervoor gekozen om ook extra utility aan de token toe te voegen.

Er komt namelijk ook een heuse play-to-earn game, waarin Sponge V2 token een centrale rol zal innemen. Door het spelen van deze game kun je namelijk beloningen verdienen in Sponge V2 tokens. Het is alleen nog niet helemaal duidelijk hoe deze game er uit komt te zien. Wel is bekend dat er tegen andere spelers gestreden moet worden voor een goede plek op het leaderboard en bijbehorende beloningen.

Daarnaast is het momenteel alleen nog maar mogelijk om Sponge V2 te verkrijgen door de eerste versie te staken. De beloningen zullen daarvoor uitbetaald worden in de vorm van Sponge V2. Na het voltooien van de bridge is het de bedoeling om de token op alle grote exchanges terug te laten komen.

Het is dus wel duidelijk dat het hier gaat om een crypto met potentie. De kans is groot dat deze token ook een enorm succes wordt, dus dit is een zeer goede investeringsmogelijkheid.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Meme token met veel utility

De meme coin van Meme Kombat (MK) is een unieke token die zich momenteel onderscheidt binnen de sector, want de MK token is niet zomaar een meme coin. Het project heeft namelijk op verschillende manieren utility weten toe te voegen aan de token.

Dit heeft Meme Kombat op een zeer unieke manier voor elkaar weten te krijgen. Op het platform zullen namelijk battles plaatsvinden tussen meme coin personages. Deze battles worden gegenereerd met behulp van artificial intelligence (AI), waardoor iedere battle uniek en eerlijk is.

Gebruikers van het platform kunnen MK tokens inzetten op de uitkomst van deze battles. Hierbij kunnen ze spelen tegen het platform zelf of tegen andere gebruikers. De eventuele winsten zullen ook uitbetaald worden in de vorm van de native token MK.

Dit klinkt allemaal al erg veelbelovend, maar het is nog niet alles. Het is namelijk ook mogelijk om de token te staken tegen een zeer lucratief APY. Als gevolg daarvan kan er dus ook nog een passief inkomen verdiend worden met deze token. 

Ook Meme Kombat zit momenteel nog in de presale. Inmiddels is er al ruim $7,6 miljoen opgehaald van de beoogde $8 miljoen. Veel investeerders hebben dus vertrouwen in het project, waardoor dit met recht een crypto met potentie genoemd kan worden. Het is dan ook verstandig om nu te investeren in de token, zodat je er later mogelijk de vruchten van kunt plukken.

Nu naar Meme Kombat (MK)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!