Bitcoin (BTC) wordt geconfronteerd met turbulente prijstrends waarbij veel altcoins aan kracht verliezen, Pullix (PLX) de uitzondering op de regel

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s kende de prijs van Bitcoin op korte termijn een enorme stijging, waarbij de prijsgrens van $47.000 werd overschreden. Hoewel de cryptocurrency uiteindelijk de winst moest inleveren nadat de aanvankelijke hype was afgenomen, werden verschillende andere altcoins beïnvloed door de golf van deze dip, waarbij sommige een nieuw dieptepunt bereikten.

Ondertussen heeft Pullix, een nieuwkomer op de markt, ook een groot potentieel laten zien ten opzichte van veel altcoins, omdat het zich strategisch positioneert als een van de beste cryptomunten voor investeringen in 2024. Zal Bitcoin het huidige momentum behouden en mogelijk zijn weg terug naar de 50.000-prijs markeren, of zullen investeerders dat doen? moet je naar Pullix springen? Dat zoeken we uit.

Bitcoin prijs stijgt naarmate whales hun BTC-bezit vergroten

Vorige week had de marktcorrectie een opmerkelijke impact op het cryptocurrency-landschap, waardoor een tijdelijke waardedaling voor topcryptomunten zoals Bitcoin ontstond. De toonaangevende cryptocurrency heeft echter veerkracht getoond door zich te herstellen, naar een prijsklasse van $41.600 en $43.367 op het moment van schrijven. Dit markeert een positieve stijging van 11,09% in de Bitcoin prijs gedurende de week, wat wijst op herstel van de recente neergang.

Opvallend is dat de handelsvolumes de afgelopen 24 uur met 51,65% zijn gestegen, tot een totaal van $22,78 miljard. Deze toename van de handelsactiviteit duidt op een hernieuwde belangstelling en vertrouwen in de markt, ondanks recente prijsschommelingen. Deze ontwikkeling werd geregistreerd toen uit gegevens bleek dat Bitcoin-walvissen actief meer BTC hadden verzameld.

Vervolgens deelde Crypto-analist Ali Martinez zijn bevindingen op X (voorheen Twitter), waarin hij verklaarde dat Bitcoin-walvissen tijdens de recente prijscorrectie hun BTC-bezit agressief hebben vergroot. Hij merkte op dat ongeveer 67 nieuwe portemonnees nu meer dan 1.000 BTC bezitten, wat een stijging van 4,50% in bezit in de afgelopen twee weken weerspiegelt.

Vervolgens hebben gegevens van IntoTheBlock, een blockchain-analyseplatform, onthuld dat 80% van de Bitcoin-houders zich momenteel in een winstgevende positie bevindt bij het huidige prijsniveau. Deze statistiek geeft aan dat de meerderheid van de beleggers de recente marktturbulentie heeft doorstaan en nu een positief rendement op hun beleggingen ervaart.

Pullix (PLX) toont kracht naarmate de voorverkoop van tokens vordert

Pullix (PLX) heeft belangrijke mijlpalen bereikt en met trots een vermelding op Coingecko verdiend, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot cruciale informatie over het token. Momenteel bevindt Pullix zich in de zevende fase van de voorverkoop en heeft de $4,7 miljoen overschreden, wat dichter bij een indrukwekkend totaal van $5 miljoen komt. Het project heeft ook een substantieel aantal aanmeldingen gerapporteerd, waarbij meer dan 13.000 personen actief hebben deelgenomen aan de voorverkoop.

Pullix onderscheidt zich door een hybride beurs aan te bieden die de handel in alle activaklassen, inclusief goud, forex en cryptocurrencies, binnen één account vergemakkelijkt. Dit onderscheidende kenmerk verbetert het algehele gemak voor handelaren aanzienlijk, waardoor het zich onderscheidt van grote platforms zoals Binance of Coinbase die zich voornamelijk op cryptocurrencies richten.

Andere opmerkelijke kenmerken zijn onder meer de mogelijkheid om de native PLX-tokens in te zetten, een deel van de dagelijkse inkomsten van Pullix te verdienen, en het gebruik van een DeFi-tokenwisselfunctie voor voordelige tokenhandel. Met deze uitgebreide functies geldt PLX als een van de beste cryptomunten voor investeringen in 2024.

De huidige waardering van het PLX-native token van $0,10 vertegenwoordigt een aanzienlijk rendement op investering (ROI) van 150% voor vroege investeerders. Het vasthouden van dit token is van cruciaal belang, omdat het toegang biedt tot specifieke activa en lagere handelskosten. De toekomstplannen van Pullix omvatten de implementatie van een burn-functie om het tokenaanbod te verminderen, wat mogelijk kan leiden tot een verhoogde tokenwaarde en substantiële voordelen voor langetermijnhouders.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!