Pullix (PLX) voorverkoopwaanzin veroorzaakt massale uittocht: Arbitrum (ARB) en Sei (SEI) investeerders haasten zich om mee te doen aan de hype

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De DeFi-markt wordt wild nadat de voorverkoop van Pullix (PLX) de aandacht van investeerders overal trok. In fase 7 heeft het bijna $5 miljoen opgehaald. Het is zo in de war dat het een massale uittocht van investeerders uit grote altcoins zoals Arbitrum (ARB) en Sei (SEI) veroorzaakt. Blijf lezen en ontdek waarom.

Pullix (PLX): Wordt lid van de top ICO-lijst

Pullix (PLX) is onlangs in een stroomversnelling gekomen toen het fase 7 van de voorverkoop inging. Het heeft al 13.000 mensen aan boord gehaald en er ook 3.500 gemeenschapsleden bij gekregen. Het is duidelijk dat mensen enthousiast zijn over Pullix en de innovatie die het zal brengen in de online handelssector.

In de kern zal Pullix een uniek hybride handelsplatform opzetten dat het beste van CEX en DEX combineert. Op dit platform zullen mondiale handelaren een grote liquiditeit, een hoge hefboomwerking van 1000:1 en een zelfbeheerd portefeuillebeheer ervaren. Bovendien heeft Pullix, in tegenstelling tot Coinbase of Binance, een voordeel omdat het de handel in alle activaklassen (ook crypto’s) op één account mogelijk maakt.

Het native PLX-token staat centraal op dit platform. Het vasthouden ervan is van cruciaal belang omdat het de handelskosten en de toegang tot bepaalde activa zal verlagen. Deze altcoin is slechts $0,10 waard, en degenen die hem vroeg hebben gekocht, genieten van een ROI van 150%.

ISDA zei dat de OTC-derivatenmarkt in 2022 op 618 miljard dollar werd gewaardeerd. Pullix positioneert zich strategisch om deze sector te regeren. Om deze reden voorspellen marktanalisten dat de PLX met een factor 100 zou kunnen stijgen zodra een Tier-1 CEX deze in het eerste kwartaal van 2024 noteert.

Onlangs was er opwindend Arbitrum-nieuws. Met name heeft Arbitrum aangekondigd dat het heeft samengewerkt met Chainlink om de Chainlink-functies op het Arbitrum One-mainnet te lanceren. Chainlink Functions is een op vertrouwen geminimaliseerd berekeningen- en zelfbedieningsontwikkelaarsplatform. Het is serverloos, waardoor ontwikkelaars het met elke API en elk slim contract kunnen gebruiken.

De Arbitrum-crypto doet het goed. De waarde ervan is in slechts één maand gestegen van $1,47 naar $1,77. Bovendien schoot de marktkapitalisatie omhoog van $1,88 miljard naar $2,26 miljard. De technische analyse van de altcoin laat een bullish beeld zien met 21 technische indicatoren. Om deze reden voorspellen marktanalisten een prijsstijging naar $1,95 voor ARB in het eerste kwartaal van 2024.

Sei (SEI) introduceert SeiDB

Ondertussen heeft Sei de SeiDB geïntroduceerd. Deze ontwikkeling is cruciaal voor het Sei v2-ontwerp omdat het schaalbare prestaties ontgrendelt voor de parallelle Ethereum Virtual Machine. Dit Sei-nieuws kan de waarde van deze altcoin ten goede komen.

De afgelopen dertig dagen is de waarde van de Sei-munt gestegen van $0,47 naar $0,63. De marktkapitalisatie is ook gestegen van $1,06 miljard naar $1,53 miljard. Het sentiment is echter neutraal, aangezien er alleen al in de afgelopen maand slechts 14/30 groene handelsdagen zijn geweest. Deskundigen verwachten dat deze altcoin vóór het einde van februari 2024 een waarde van $0,62 zal bereiken.

Waarom migreren Arbitrum- en Sei-investeerders naar Pullix?

Met een marktkapitalisatie van slechts $20 miljoen overspoelen Arbitrum- en Sei-investeerders Pullix. Dit komt omdat PLX nog maar 20 miljoen dollar nodig heeft om de huidige prijs (en rendementen) te verdubbelen. Als je kijkt naar alle unieke eigenschappen die Pullix heeft, is dit bedrag in een mum van tijd bij elkaar. Hierdoor wordt PLX gezien als de beste crypto om te kopen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!