Shiba Inu koers verwachting: SHIB pumpt na 6000% stijging burn rate – Kan Shiba Inu 1 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De burn rate van Shiba Inu (SHIB) is onlangs met 6000% gestegen. Veel traders vragen zich nu daarom af: is de weg nu vrijgemaakt voor de Shiba Inu koers om te stijgen? We bekijken wat de Shiba Inu koers verwachting voor de komende tijd is en beantwoorden de brandende vraag ‘kan Shiba Inu 1 euro worden?’.

Shiba Inu koers verwachting

Onlangs steeg de Shiba Inu burn rate met een indrukwekkende 6000%. De omvangrijke token burn zal het circulerende aanbod aan Shiba Inu tokens verminderen, waardoor de Shiba Inu koers met een rap tempo zou kunnen stijgen. Dit kan natuurlijk buitengewoon interessant zijn voor investeerders.

Bron: shibburn.com

De stijgende burn rate heeft ervoor gezorgd dat de Shiba Inu koers met ongeveer 5% is gestegen. Het burnen van tokens vond plaats terwijl de activiteit op het layer-2 netwerk Shibarium daalde.

Vergeleken met december daalden de transacties op het Shibarium netwerk in januari van gemiddeld 7 miljoen naar een minder dan 2 miljoen.

Kan SHIB 1 euro worden?

Het burnen van meer dan 9,4 miljard tokens is de oorzaak van de stijging in de Shiba Inu koers en de positieve Shiba Inu koers verwachting voor de komende tijd. Het stijgen van de Shiba Inu koers is overigens niet alleen te wijten aan de token burn.

Bitcoin ETF’s zijn in januari goedgekeurd door de Securities and Exchange Commission (SEC) en de Bitcoin halving zit eraan te komen. Dit zijn allebei bullish perspectieven voor veel crypto koersen, ondanks dat het effect van de spot Bitcoin ETF nog enigszins uitblijft. Zo blijft de pump van de Bitcoin (BTC) koers vooralsnog uit, maar de BTC koers noteert nog steeds 39% hoger vergeleken met vorige maand. Een uiteindelijke pump zou goed uitkomen voor SHIB, want vaak neemt een stijgende BTC koers de altcoins in zijn kielzog mee.

Het burnen van een groot aantal tokens kan ervoor zorgen dat SHIB de 1 euro gaat halen. Toch heeft de coin dan nog een zeer lange weg te gaan. Wanneer de SHIB token burn, de goedkeuring van Bitcoin ETF’s op de markt en de Bitcoin halving positief uitpakken, dan kan de Shiba Inu koers aan het einde van dit jaar wellicht de 1 euro halen.

Welke tokens kunnen nog meer profiteren van de goedkeuring van Bitcoin ETF’s op de markt en de komende Bitcoin halving? We kijken naar twee nieuwe tokens die nu al zeer populair zijn onder investeerders.

Sponge V2 (SPONGEV2) – Kan deze nieuwe meme coin Shiba Inu overtreffen?

Heb je de stijging van de Sponge token gemist? Dan ben je zeker niet de enige. $SPONGE was een van de beste crypto stijgers en steeg al snel naar een indrukwekkende marktkapitalisatie van $100 miljoen, waardoor traders rendementen konden realiseren van 100x. De extreme pump was echter van korte duur en veel traders hebben daardoor deze mooie kans hebben gemist.

Met de nieuwe Sponge V2 token krijgen traders een nieuwe kans. Het verkrijgen van de Sponge V2 tokens werkt echter iets anders dan normaal, namelijk door middel van een Stake-to-Bridge mechanisme.

Je kunt de Sponge V2 token hierdoor krijgen door de V1 versie te kopen en te staken. Door het staken van de Sponge V1 token word je beloond met Sponge V2 tokens. De waarde hiervan staat 1:1 met de waarde van je V1 tokens.

Het staken van Sponge V1 kan voor iedereen interessant zijn. Je kunt namelijk vier jaar lang een passief inkomen verdienen door het staken van de coin. De APY staat hierbij op minimaal 40%. De Sponge V1 tokens zullen vervolgens permanent worden gelocked.

Maar waarom heeft Sponge precies een tweede versie van de token gemaakt? De eerste token was erg succesvol, gezien de pump, maar de meme coin daalde flink in waarde door het gebrek aan utility. Dat is nu verholpen, want de coin gaat een belangrijke rol spelen in de nieuwe Play-to-Earn (P2E) game van Sponge. Deze P2E game is een race game en door goed te presteren word je beloond met Sponge V2 tokens.

Verder is nu het beste moment om Sponge V1 te kopen en te staken, want er loopt namelijk een tijdelijke actie. Bij deze krijg je een even aantal Sponge V2 tokens voor het boven op je Sponge V1 aankoop. Het aantal V2 tokens wordt dus in feite verdubbeld.

Nu naar Sponge

Meme Kombat (MK) – Wedden op meme coin personages voor mooie beloningen

Meme coin personages zijn een echt begrip op de crypto markt. Iedere trader kent wel Pepe, Shib, Floki, Doge en Sponge. De nieuwe Meme Kombat (MK) coin speelt hier slim op in en heeft daarom een interessant meme coin project gelanceerd.

Op het platform Meme Kombat hebben de ontwikkelaars een Battle Arena ontworpen waar de bekendste meme coin personages het tegen elkaar opnemen. In de Battle Arena worden gevechten georganiseerd. Als speler kun je wedden op jouw favoriete personage en kun je MK tokens verdienen als jouw inschatting klopt.

Er zullen grote en kleinere gevechten plaatsvinden in de Battle Arena. Hoe groter het gevecht, hoe hoger de mogelijke beloningen. De Battle Arena maakt het dus mogelijk om op een uitdagende manier MK tokens te verdienen. Deze kun je bewaren en staken of verkopen bij een exchange.

Dit is niet het enige dat de nieuwe crypto Meme Kombat interessant maakt. Meme Kombat is namelijk ook een van de beste staking coins. Op het platform is het namelijk mogelijk om MK tokens te staken voor lucratieve beloningen. Investeerders kunnen MK staken tegen een zeer aantrekkelijke APY van ruim 150%. Het Stake-to-Earn mechanisme is bovendien al tijdens de presale in werking, waardoor je direct kunt beginnen met het verdienen van een passief inkomen.

Gedurende de presale zal 50% van het totale aantal tokens verkocht worden. Het doel is om voor $8 miljoen aan tokens te verkopen en dit doel is bijna gehaald. De presale bestaat uit meerdere fases. Bij het aanbreken van een nieuwe fase, zal de prijs van de coins verhoogd worden. Door deze presale opbouw hebben vroege investeerders een goede kans om de coins goedkoop aan te schaffen. Wanneer de coin gelist wordt op exchanges, zal de prijs waarschijnlijk flink stijgen. Holders van de Meme Kombat coin kunnen de coin in dat geval met aanzienlijke winsten verkopen.

Inmiddels komt het uiteindelijke doel van de presale steeds sneller in zicht. Zorg er daarom voor dat je er snel bij bent en mee kunt doen aan de Meme Kombat presale.

Nu naar Meme Kombat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!