Solana (SOL) en Ethereum (ETH) dalen onder ondersteuningsniveaus, Meme Moguls (MGLS) stijgen met meer dan 80%

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen weken heeft de prijs van Solana en Ethereum te maken gehad met afnemende druk, waardoor beide onder hun steundrempelprijs van respectievelijk $92,39 en $2.509 zijn gekomen. Terwijl Ethereum vanuit maandelijks oogpunt nog steeds een positief vooruitzicht handhaaft, daalt Solana, omdat de prijs de afgelopen maand is gedaald. Aan de andere kant zet Meme Moguls een verbazingwekkende groei voort nu het een nieuwe voorverkoopfase ingaat.

Solana (SOL) zet een maandlange daling voort en verliest de laatste tijd nog eens 7,07%

In de afgelopen maand heeft Solana een piekprijs van meer dan $120 geregistreerd, die op 26 december 2023 opdook. Sindsdien is de Solana-prijs de afgelopen week echter gestaag maar zeker met meer dan 7,27% gedaald.

Hoewel de prijs van Solana daalt, is er mogelijk een mogelijkheid voor een snellere comeback, aangezien het TVL (handelsvolume) gestaag dagelijks een substantieel momentum behoudt, met een recente stijging van 20,72% die het naar $1,2 miljard duwt.

Solana wordt door experts beschouwd als een winstgevende crypto om in de nabije toekomst voor grote winsten te kopen en zal naar verwachting een prijscorrectie ondergaan naarmate het einde van het eerste kwartaal van 2024 nadert. Ondanks een reeks dalingen dit jaar zal SOL waarschijnlijk een onvermijdelijke comeback maken.

Grote analist Ali zegt dat de prijs van Ethereum kan dalen naar de volgende ondersteuningsprijs van $2.000

Ali Martinez meende in zijn X-post dat de huidige Ethereum-marktanalyse suggereert dat $ETH zich binnen een cruciaal ondersteuningsbereik van $2.388 tot $2.460 bevindt. Als deze steun aanhoudt, zijn er volgens hem gunstige vooruitzichten voor een opwaartse beweging, wat wijst op potentiële winsten.

Aan de andere kant, als Ethereum er niet in slaagt dit niveau vast te houden, kan een terugval naar de volgende opmerkelijke steun van $2.000 worden verwacht. Hoewel de prijs van Ethereum de afgelopen maand met 5,56% is gestegen, kan de recente daling van 3,9% een gemengd sentiment oproepen dat dit zou kunnen tegenwerken.

Ethereum heeft in het verleden echter een stijging van 48,22% gezien, die een aanhoudende daling rond oktober vorig jaar overwon. ETH heeft uiteindelijk het potentieel om de stijging die het aan het begin van het vierde kwartaal van 2023 begon, voort te zetten.

Meme Moguls (MGLS) behoudt groei terwijl het een nieuwe voorverkoopfase ingaat

Meme Moguls (MGLS), een opkomende meme-munt, krijgt aanzienlijke aandacht. Hoewel het nog niet officieel gelanceerd is, is het snel uitverkocht sinds de bètafase en begint het momenteel aan zijn vijfde voorverkoop.

In tegenstelling tot typische meme-tokens die een vluchtige populariteit ervaren, wordt Meme Moguls gepositioneerd als meer dan alleen een voorbijgaande trend. Het native token, $MGLS, vervult een dubbele rol als in-game valuta en governance-token, biedt praktisch nut en maakt het de potentieel beste crypto om in te investeren.

De kern van Meme Moguls is de boeiende gameplay, die gebruikers een platform biedt om investeringsvaardigheden te ontwikkelen door middel van gesimuleerde handel, uitdagingen en toernooien met aantrekkelijke geldbeloningen. Het welvaartsklassement, waar toppresteerders delen in een aanzienlijke geldprijzenpot, voegt nog een extra laag toe aan de aantrekkingskracht ervan.

Bovendien dragen de metaverse wereld van Meme Moguls, de inzetmogelijkheden en de unieke NFT-karakters bij aan het potentieel ervan als de beste crypto om in te investeren, waardoor ze blijvende aandacht trekken die verder gaat dan een kortstondige hype.

Nu de vijfde voorverkoop bijna net begint, is er een mogelijkheid om mee te doen en $MGLS-tokens te verwerven tegen de huidige prijs van $0,0036, voordat er weer een mogelijke verhoging plaatsvindt.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!