Injectief (INJ) geeft gascompressie, Ripple (XRP) en Pullix (PLX) potentieel prijstraject vrij

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een nieuwe functie geïntroduceerd op Injective zal de gaskosten verlagen en de gebruikerstevredenheid verbeteren. Beleggers letten in de tussentijd op de prijzen van Pullix en Ripple. Laten we, om te bepalen welke cryptomunt nu goed is om te kopen, de prijsbewegingen van deze twee munten in de toekomst onderzoeken.

Injectief (INJ) om de gaskosten te verlagen met behulp van gascompressie

In een recente blogpost staat dat Injective (INJ) gascompressie heeft geïntroduceerd. Dit is een nieuwe functie die gebruikers zeer goedkope transactiekosten biedt. Dit is bedoeld om meer gebruikers naar het platform te trekken.

Met transactieprijzen van ongeveer $0,0003 is Injective nu de goedkoopste optie onder layer-1-netwerken. Het heeft zelfs lagere kosten dan Solana, die $0,0045 in rekening brengt. Gebruikers kunnen deelnemen aan DApps, uitlenen, NFT’s minten en staken zonder hoge kosten.

Ondertussen is de Injective-munt, die in 2022 een prijsstijging van 2.700% kende, nu gedaald. Het wordt verhandeld tussen $30,68 en $39,82, met een winst sinds het begin van het jaar van 1.624,4%.

Ripple (XRP) prijsvoorspelling

Een crypto-analist, JD, heeft een bearish voorspelling voor Ripple (XRP) gedeeld. De analist voorspelde de volgende stap van Ripple door meer dalingen te overwegen. JD gelooft dat de digitale asset wekelijks een ‘verborgen bullish divergentie’ kan creëren.

Zijn grafiek laat zien dat Ripple zich richting de onderste trendlijn van de driehoek beweegt. De grafiek van de analist toonde zijn oranje box van november, die de onderste trendlijn overlapt. Hij zei dat de box een goed niveau is voor dollar-cost averaging (DCA) en daarin zou kunnen vallen.

Als gevolg hiervan is JD van plan een ‘buy-the-dip’-campagne te starten rond de $0,28 en $0,33 zodra de Ripple-prijs de box bereikt. Hij vermeldde ook $0,45, $0,51 en $0,59 voor zijn DCA.

Pullix (PLX) mikt op het $1-niveau in het eerste kwartaal

Pullix (PLX) is een hybride handelsplatform dat de beste gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen combineert. Hiermee kunnen gebruikers verschillende activa verhandelen, waaronder cryptocurrencies, ETF’s, aandelen, indices, grondstoffen en cryptocurrencies.

Een opwindend kenmerk van Pullix is de AI-aangedreven tool voor het verhandelen van kopieën. Hierdoor kunnen handelaren de strategieën van succesvolle experts repliceren, waardoor hun kansen op winstgevende transacties worden vergroot.

PLX, een ERC20-token, staat zeer centraal op het platform. Het heeft een aantal toepassingen, zoals staken, en geeft houders ook toegang tot passieve verdienfuncties. Het PLX-token is onlangs met 100% gestegen en heeft de anderen op de cryptomarkt achter zich gelaten. De lancering van de beurs in het eerste kwartaal van 2024 zal aanleiding geven tot grotere groeimogelijkheden voor het PLX-token.

Voorlopig is de PLX-tokenprijs $0,08, maar crypto-experts denken dat deze in de nabije toekomst zal stijgen naar $0,1. Voor degenen die dit jaar aanzienlijke winsten zoeken, wordt PLX aanbevolen als een goede crypto om te kopen. Het lijkt een veelbelovende mogelijkheid voor een prijsstijging, en daarom kan het worden beschouwd als een van de sterke kanshebbers om voor eind 2024 de $1 te bereiken.

Conclusie

Hoewel Injective en Ripple de verliezen van de voorgaande maand hebben geleden, heeft het ERC20-token van Pullix al een opwaartse trend bereikt. Tot nu toe is de opbrengst 100% en deze kan de komende weken blijven groeien.

Met de toenemende institutionele belangstelling voor cryptocurrencies zal het hybride platform van Pullix een van de beste plaatsen worden om activa te verhandelen. Dit element zal bij de lancering van het handelsplatform een bullish impact hebben op zijn oorspronkelijke token.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!