Deze altcoin kan met 900% stijgen, aldus Coin Bureau

Coin Bureau-presentator Guy Turner heeft voorspeld dat een altcoin in de top 50 op basis van marktkapitalisatie driecijferige groei zou kunnen laten zien. Turner vertelde de 2,39 miljoen abonnees van het Coin Bureau YouTube-kanaal dat de nieuwigheid van Celestia (TIA), een gedecentraliseerd netwerk dat iedereen in staat stelt om gemakkelijk en tegen minimale kosten hun eigen blockchain uit te rollen, een bullish katalysator zou kunnen zijn. Hij gaf het volgende aan:

“Celestia is een gloednieuwe cryptocurrency met een innovatieve technologie die echt de crypto-ecosysteem kan opschudden. De speculatie alleen al hieromtrent zou genoeg kunnen zijn om de koers tot wel 10 keer te laten stijgen, zelfs met een veel grotere marktkapitalisatie.”

Celestia wordt verhandeld voor $15,74 op het moment van schrijven, een stijging van ongeveer 658% ten opzichte van een prijs van $2,08 bereikt op 31 oktober 2023. Volgens Turner zal de prijs van Celestia afhangen van het bereiken van de product-roadmap van het crypto-project, waarin het introduceren van on-chain governance en het mogelijk maken van schaaloplossingen voor de blockchain om onafhankelijk te zijn en zo het gebruik van bruggen overbodig te maken, zijn opgenomen. Hier werd het volgende over toegevoegd:

“Of TIA een 10x kan realiseren, hangt uiteindelijk af van de aankomende mijlpalen van Celestia…

Naast governance is er één mijlpaal waar Celestia impliciet lijkt te hebben… Het is het idee dat rollups, ook wel bekend als laag-2’s, hun eigen soevereine ketens zullen worden die Celestia gebruiken voor consensus en beschikbaarheid van gegevens.”

Over wat een belemmering zou kunnen zijn voor de voortdurende prijsstijging van Celestia, zei de Coin Bureau-presentator:

“De grootste uitdaging van TIA zal zijn marktkapitalisatie zijn, die al ongeveer $2,5 miljard bedraagt. Wanneer die afloopdrempel in de herfst komt, is het waarschijnlijk dat de marktkapitalisatie van TIA de $5 miljard zal overschrijden. Naarmate de marktkapitalisatie van TIA groeit, zal het moeilijker worden om de prijs omhoog te stuwen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!