Is Aptos (APT) echt de Solana (SOL)-killer? Velen richten hun ogen op Pullix (PLX)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Solana (SOL) heeft zichzelf gevestigd als een prominente altcoin. Een nieuwe golf van kanshebbers zoals Aptos (APT) wordt echter beschouwd als de potentiële ‘Solana-killer’. Ondertussen wint een ander veelbelovend project, Pullix (PLX), terrein. Dit DeFi-project heeft, in fase 6 van de voorverkoop, al meer dan $ 4,3 miljoen opgehaald. Analisten geven zelfs aan dat de groei in 2024 met een factor 100 zou kunnen stijgen. Laten we eens kijken waarom.

Aptos (APT): Nieuw partnerschap met MoveSpiders

Er was onlangs opwindend Aptos-nieuws toen het een nieuwe samenwerking met MoveSpiders aankondigde. Dit is een gratis dynamisch platform dat gratis Move-lessen op Aptos aanbiedt. Wat betreft de koersbeweging van de Aptos-munten schommelde deze alleen al de afgelopen maand tussen $8,22 en $8,46. De marktkapitalisatie steeg in deze periode van $2,57 miljard naar $2,84 miljard.

De technische analyse van deze altcoin ziet er ook behoorlijk bullish uit. Aptos handelt nu boven zijn 21- en 50-daagse EMA’s. Als gevolg hiervan voorspellen marktanalisten dat Aptos in het eerste kwartaal van 2024 een waarde van $8,97 kan bereiken.

Solana (SOL): Integratie met Paxos

Ondertussen heeft Solana (SOL) ook een aantal spannende ontwikkelingen gekend. Paxos heeft officieel zijn gereguleerde stablecoin, USDP, gelanceerd op de Solana-blockchain. Hierdoor kunnen mensen deze stablecoin nu makkelijker gebruiken.

Dit Solana-nieuws heeft de waarde van de munt echter niet bevorderd. De cryptowaarde van Solana schommelde de afgelopen zeven dagen tussen $92,53 en $91,65. De marktkapitalisatie daalde ook van $40,03 miljard naar $39,68. Vanwege al deze factoren voorspellen experts tegen eind februari 2024 een prijs van $106,90 voor Solana.

Pullix (PLX): Meer dan 11.000 voorverkoopregistraties

Terwijl alle schijnwerpers op Aptos en Solana gericht zijn, maakt Pullix (PLX) stilletjes zelf furore. In feite hebben meer dan 11.000 personen zich geregistreerd voor de voortdurende voorverkoop. Pullix heeft momenteel ook 3.500 communityleden. Deze mijlpalen laten zien dat de vraag en belangstelling voor dit nieuwe DeFi-project toenemen.

In de kern wil Pullix een revolutie teweegbrengen in de online handel. Het zal dit bereiken door de beste aspecten van zowel CEX als DEX te combineren in één hybride handelsplatform. Als gevolg hiervan kunnen handelaren op Pullix diepe liquiditeit, toegang tot alle activaklassen (inclusief crypto’s) en meer vinden. Hoewel deze uitwisseling de belangrijkste attractie is voor handelaren, zijn er nog andere opwindende kenmerken in het ecosysteem:

  • Copy Trading: De mogelijkheid om transacties van andere ervaren handelaren te repliceren en te profiteren van hun keuzes.
  • Trade-to-Earn: PLX-tokenstakers ontvangen een deel van de dagelijkse inkomsten van Pullix.

De PLX native token is momenteel de meest gewilde DeFi-munt. Het bevindt zich in fase 6 van de voorverkoop, maar heeft bijna 80 miljoen tokens verkocht. Wereldwijde investeerders voelen zich erdoor aangetrokken omdat het vroege kopers een ROI van 100% heeft opgeleverd. Het kost momenteel slechts $0,08, en het kopen ervan heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld lagere handelskosten en toegang tot bepaalde klassen.

Pullix zal ook een burn-functie introduceren die het aanbod zal verminderen en de waarde ervan zal verhogen. Dit zal veel PLX-tokenhouders op de lange termijn ten goede komen. Dit feit en de banden met de Forex-markt, die een dagelijks volume van $6,6 biljoen kent, maken het toekomstige groeipotentieel van PLX hoog. Om deze reden voorzien marktanalisten een stijging van 1.000% zodra een Tier-1 CEX deze in het eerste kwartaal van 2024 noteert.

Zal Pullix sneller groeien dan Aptos en Solana?

Pullix heeft een marktkapitalisatie van slechts $16 miljoen, wat het een uitstekende basis maakt voor snelle groei. Aan de andere kant zouden Aptos en Solana veel meer geld nodig hebben om te groeien. Daarom is PLX misschien wel de beste crypto om te kopen voor een snel rendement.

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!