De geplande lancering van Bitbot zorgt voor rimpelingen: De interesse in PAAL AI daalt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het is bekend dat crypto’s extreem volatiel zijn, met snelle en onverwachte prijsschommelingen die het uitdagend maken om ze te verhandelen. Om optimale winsten te behalen maken slimme handelaren gebruik van trading bots: geautomatiseerde programma’s die namens handelaren transacties uitvoeren.

Dit stuk onderzoekt twee projecten die een gelijkwaardige service bieden. De eerste is PAAL AI, een reeks door AI aangedreven widgets en producten, en de tweede is Bitbot, een nieuwe handelssensatie van Telegram waarvan de presale in slechts 6 dagen al $312.000 heeft opgebracht en voor veel opschudding zorgt.

Bitbot: De nieuwe koning van trading bots op Telegram

De trading bots op Telegram beschikken over een handelsvolume ter waarde van meer dan $5 miljard aan crypto activa. De verwachting is dat deze bots alleen maar in populariteit en volume zullen groeien naarmate crypto populairder wordt. De ruimte wordt echter geplaagd door een veiligheidsprobleem, waardoor de groei en adoptie worden beperkt.

Een typische bot vereist dat gebruikers geld bij hen storten voordat ze kunnen handelen, waardoor ze kwetsbaar worden voor hackers en dieven. Populaire trading bots op Telegram – Unibot, Maestro, Banana Gun, enz. – zijn gehackt of hebben te maken gehad met een rug-pull. Volgens Cointelegraph werd Unibot gehackt voor $560.000, Maestro voor $485.000, en verloor Banana Gun slechts enkele uren na de lancering 99% van de waarde. Daarom zorgt de tijdige komst van Bitbot voor rimpelingen in de ruimte.

Bitbot is de eerste non-custodial trading bot op Telegram. Dit betekent dat gebruikers de crypto die ze gebruiken voor de handel in koude opslag kunnen bewaren en pas geld kunnen overboeken als de transactie is voltooid. Het maakt ook gebruik van geavanceerde bewaartechnologie, ondersteund door Knightsafe, om geld van gebruikers veilig te stellen. Dit is een sleutelloos systeem dat een privésleutel vervangt door individueel gegenereerde sleutelaandelen door meerdere niet-vertrouwende partijen, zonder dat er gegevens worden gedeeld. Dit betekent dat geen enkele entiteit toegang heeft tot de volledige sleutel van de gebruiker en uiteindelijk tot het geld van handelaren die de bot gebruiken. Dit lost een aanzienlijk veiligheidsprobleem op waar velen in de ruimte mee worstelen.

Daarnaast zet Bitbot zich in voor het ontwikkelen van anti-MEV functies, die voorkomen dat andere bots de winsten van de gebruikers afromen. Bovendien bevat het protocol anti-rug-pull mechanismen die voorkomen dat het team er met het geld van investeerders vandoor gaat.

Het contract van Bitbot wordt gecontroleerd op tekenen van vals spel en maakt deel uit van de tokenomics van de coin. 20% van de BITBOT tokens is bestemd voor ontwikkeling en een lineair emissie schema van 12 maanden. Hierdoor wordt het team voor een jaar vastgezet en wordt het gestimuleerd om continu aan het platform te werken, waardoor de kans op een rug-pull scenario kleiner wordt.

Wat de rest van de uitsplitsing van de tokens betreft: 30,00% van de 1 miljard is gereserveerd voor de presale, 3% voor liquiditeit, 23% voor de community, 14% voor marketing en 10% voor de schatkist.

De beveiligingsfuncties van Bitbot geven het een grote voorsprong op de toonaangevende bots op Telegram. De extra voordelen die het potentiële gebruikers biedt, positioneren het als de nieuwe koning van de ruimte.

Tools van institutionele kwaliteit in handen geven van dagelijkse handelaren

Dankzij zijn team van handelsexperts die op Wall Street hebben gewerkt, combineert Bitbot traditionele financiële expertise met AI handelstechnologie om efficiënte tools te bieden die handel in crypto naar een hoger niveau tillen.

Het prijst een krachtige sniping tool aan die gespecialiseerd is in het identificeren van presale kansen met een hoog potentieel en het automatiseren van de mogelijkheid om onderaan te kopen en bovenaan te verkopen. Dit stelt gebruikers ook bloot aan minder bekende crypto jueweeltjes waarvan de prijzen nog moeten exploderen.

Met een copy-trade functie kunnen gebruikers de transacties van de best verdienende wallets op het platform nabootsen. Dat is uiterst nuttig voor nieuwelingen die geen vertrouwen hebben in hun vaardigheden om te analyseren en te investeren, maar ook voor iedereen die weinig tijd heeft.

Daarnaast biedt Bitbot beheerdiensten die wallets organiseren voor een betere uitvoering van strategieën. Houders van BITBOT krijgen ook een deel van de dagelijkse inkomsten die door het platform worden gegenereerd, evenals staking en governance.

Wat is PAAL AI?

PAAL AI is een ecosysteem van AI-tools en -diensten voor crypto handelaren en Web 3.0 enthousiastelingen. Het topproduct is MyPaal, een Telegram- en Discord-bot die de menselijke intelligentie nabootst en is ontworpen om bruikbare antwoorden te bieden op complexe vragen op verschillende gebieden, inclusief crypto.

Het project heeft PaalX gecreëerd, een bot die gespecialiseerd is in razendsnelle handel in crypto en aandelen. Er zijn zelfs plannen om een soortgelijke bot te lanceren voor sportweddenschappen en gokken.

Net als veel andere spelers in de technische ruimte gelooft PAAL AI dat AI de toekomst is. Door het creëren van een ultieme AI-assistent zal de wereld het potentieel opmerken dat AI een revolutie teweeg kan brengen in de levens van mensen. Daarom genereerde het project bij de lancering veel aandacht.

Bitbot versus PAAL AI prijsvoorspelling

Net als de prijsvoorspelling voor Solana, Dogecoin en de meeste andere coins, zou PAAL AI een bullish toekomst kunnen hebben. Gesteund door de crypto bull run eindigde het 2023 op een hoogtepunt, maar de vorm daalde toen 2024 van start ging. Geprijsd rond de $0,1323 op het moment van schrijven, verwachten slimme beleggers slechts een bescheiden prijsstijging.

PAAL AI moet zijn beloften, inclusief bots voor handel en sportweddenschappen, nog niet waarmaken, en het team lijkt niet toegewijd aan het project of het leveren van deze producten op korte termijn.

BITBOT daarentegen heeft zojuist de presale gelanceerd voor $0,0100. Omdat het echte utility heeft en de beste beveiliging biedt op het gebied van trading bot, wedden beleggers erop voor mooie rendementen.

Unibot, een handelsgigant van Telegram, was getuige van een stijging van bijna 1500% over een periode van één maand en bereikte een recordhoogte van $236. Op het moment van schrijven heeft het momenteel een marktkapitalisatie van iets meer dan $90 miljoen.

Op dezelfde manier slaagde Banana Gun erin om in ongeveer twee maanden tijd een prijsstijging van drie keer te maken ten opzichte van het laagste niveau ooit, allemaal in de nasleep van een vermoedelijke rug pull; het beschikt nog steeds over een marktkapitalisatie van meer dan $30 miljoen.

Gezien de superieure beveiliging en geavanceerde functies van Bitbot, kun je je alleen maar voorstellen hoe de markt op Bitbot zou reageren. Het wordt al goed ontvangen door de community, met meer dan 80.000 volgers op X.

Ten slotte is het belangrijk om rekening te houden met het opkomende tij, dat alle boten te zijner tijd zou moeten optillen. Het fenomeen van het altcoin seizoen staat waarschijnlijk voor de deur – een periode waarin altcoins pompen en vaak de winst van BTC overtreffen als gevolg van het toegenomen vertrouwen in de markt en investeerders die diversifiëren van Bitcoin.

Mis het volgende crypto juweeltje niet

Trading bot op Telegram zullen meer beleggers die investeren in crypto aantrekken naarmate de komende bullmarkt zich met volle kracht uitbreidt. En een groot percentage van hen zal massaal naar Bitbot trekken omdat het het soort beveiliging biedt dat zijn concurrenten missen.

BITBOT zal op deze golf meegaan, meer bekendheid verwerven en de grote namen in de ruimte voor Telegram trading bots inhalen. Gezien het feit dat Unibot 200x winst heeft opgeleverd voor de eerste investeerders, zoals gerapporteerd in een recent artikel van Coin Desk, is 100x winst een conservatieve schatting gezien de voordelen en timing van Bitbot.

Er liggen 300 miljoen tokens voor het oprapen tijdens het uit 15 fasen bestaande presale evenement, dat zich momenteel in fase 2 bevindt. Terwijl Bitbot de ruimte voor trading bots op Telegram opschudt, zullen degenen die vroeg investeren de beste ROI kunnen behalen.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens. 

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!