Crypto nieuws analist voorspelt: Wat gaat Ripple doen na correctie en kan Ripple 1 euro worden of is dit de beste crypto investering?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De XRP koers ligt momenteel rond het niveau van $0,50 na een behoorlijke daling van ruim -5% in de afgelopen 24 uur. De altcoin van Ripple is de afgelopen week met -12,5% onderuit gezakt en ligt daardoor momenteel op een belangrijke support.

In dit artikel delen we de inzichten van een crypto nieuws analist, die voorspelt dat XRP de komende tijd nog verder kan zakken. Dit zal volgens hem echter niet het einde betekenen voor XRP.

Wat gaat Ripple doen? Crypto nieuws analist deelt inzichten over XRP

Laten we eerst kijken naar positieve factoren voor Ripple op langere termijn, zoals activiteit van whales, adoptie van de XRP Ledger en de reden dat XRP zo veel is gedaald deze week.

Als we kijken naar transacties van crypto whales, transacties met een waarde van meer dan $100.000 aan XRP, dan zien we dat dit aantal gedaald is voor XRP. Dit laat zien dat XRP momenteel minder interessant is onder whales, die waarschijnlijk meer aandacht geven aan Bitcoin, Ethereum en andere veelbelovende cryptomunten.

XRP is momenteel waarschijnlijk niet interessant onder whales omdat Ripple nog een rechtszaak heeft met de Securities and Exchange Commission (SEC). De Amerikaanse regulator verloor vorig jaar gedeeltelijk eerdere rechtszaken van XRP en ging in hoger beroep, waardoor de twee partijen in april weer voor de rechter moeten verschijnen.

De markt is nu meer bezig met de spot Bitcoin ETF dan met de rechtszaak van XRP, die dus pas in april gepland staat. Ondertussen blijft de XRP Ledger stilletjes verder uitbreiden en hoopt zo steeds meer gebruikers te krijgen.

Nu zijn er verwachtingen dat XRP binnenkort nog terug kan schieten naar een support van $0,5930, maar dit zou alleen kunnen als de markt het toelaat. Met de crypto markt die in de afgelopen 24 uur met meer dan -5% is gedaald in market cap, zou deze de komende dagen nog meer kunnen dalen.

XRP koers verwachting – Kan Ripple 1 euro worden?

Uit een analyse van een crypto nieuws analist op X (Twitter), DefendDark, blijkt dat XRP na deze correctie nog verder zou kunnen dalen. In deze grafiek vormt zich een Elliot Wave (ABC en 123), die de XRP onder de $0,40 kan duwen, de komende tijd.

De crypto nieuws analist legt uit dat het huidige klimaat voor XRP vergelijkbaar is met de tijd toen Ripple met meer dan +1.000% steeg in 2021

Verder verwacht DefendDark dat de XRP koers na de initiële daling naar het 161,80% Fibonacci Extension niveau kan stijgen. Dit niveau ligt maar liefst op $1,8815 en zou voor XRP pas het begin kunnen zijn.

Ripple zou namelijk nog verder dan dit niveau kunnen stijgen en zo’n $5,85 waard kunnen worden aan het einde van de Elliot Wave.

Op kortere termijn is de verwachting dat XRP zo laag als $0,39 kan dalen en zo hoog als $0,66. De bullish targets van XRP kunnen zo vroeg als de zomer van 2024 worden behaald.

Wat zijn de beste alternatieve crypto investeringen?

De vooruitzichten voor XRP zien er niet al te best uit voor de komende dagen en weken. Daarom zijn veel investeerders al gaan kijken naar andere interessante cryptomunten. Zo zijn er verschillende opkomende crypto projecten die potentie hebben om binnenkort een behoorlijke explosie mee te maken.

Hieronder hebben we 3 van de beste crypto investeringen uitgekozen om aan het eind van januari in de gaten te houden. Deze projecten hebben sterke fundamentals en potentie om massale adoptie van de crypto markt te ervaren in 2024.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Innovatief stake-to-mine platform

Bitcoin Minetrix is een indrukwekkend nieuw mining protocol dat Bitcoin mining eenvoudig en zeer toegankelijk maakt voor particuliere crypto traders. Zo heb je bij dit project de gelegenheid om BTC te minen zonder dat je hiervoor je eigen apparatuur hoeft aan te schaffen.

Dit is mogelijk dankzij de BTCMTX token, die gebruikt kan worden voor wat Bitcoin Minetrix ook wel Stake-to-Mine noemt. Door de tokens te staken, verdien je mining credits die je via het platform kunt gebruiken om Bitcoins te minen via de cloud.

Naast het feit dat je eenvoudig Bitcoins kunt minen, verdien je ook extra BTCMTX tokens als staking reward. De APY hiervan, ook wel het jaarlijkse rendement, ligt momenteel zo hoog als 72%.

BTCMTX tokens zijn nu te koop in een zeer succesvolle presale die al meer dan $9,1 miljoen heeft opgeleverd. Voor slechts $0,013 per stuk kun je de token kopen en eventueel staken om alvast te beginnen met het verzamelen van staking rewards.

Binnenkort zal BTCMTX lanceren op exchanges en zou deze behoorlijk kunnen groeien in populariteit. Omdat je de token kunt gebruiken om zowel BTCMTX als BTC te verdienen, kun je met een enkele investering inzetten op de prestatie van een kleine crypto en Bitcoin. 

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGEV2) – Meme coin maakt zich klaar voor aanstaande pump

XRP zou op langere termijn met meer dan +1.000% kunnen stijgen, wat erg indrukwekkend zou zijn. De Sponge V1 token heeft eerder al een stijging van bijna +10.000% (oftewel x100) meegemaakt, en zou dit zo meteen weer kunnen doen met zijn nieuwe Sponge V2 token.

Sponge V2 is de token die Sponge V1 token uiteindelijk zal vervangen en kan gebruikt worden voor de opkomende Play-to-Earn game van Sponge. Deze Play to Earn game zal een gratis versie hebben en een versie waarmee je extra SPONGEV2 tokens zult kunnen verdienen.

Je kunt voor een korte periode gratis Sponge V2 tokens vrijspelen door Sponge (V1) te staken. Dit doe je met een indrukwekkende APY van 283%, waardoor de originele Sponge token al behoorlijk is gegroeid en met meer dan +186% is gestegen deze maand.

Door Sponge te staken op de website sponge.vip, speel je dus Sponge V2 tokens vrij. Deze tokens kun je binnenkort claimen voordat deze officieel gelanceerd wordt op exchanges.

Door te investeren in Sponge V2, maak je gebruik van de 2e kans om mee te liften met een token die in het verleden x100 ging. Aan de recente stijgingen van Sponge is te zien hoe populair de nieuwe token is en hoe hard Sponge V2 binnenkort kan stijgen in waarde.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Verdien grote beloningen in de Battle Arena en stake je winsten

Een andere veelbelovende meme coin met veel potentie op korte termijn is MK van Meme Kombat. Dit is namelijk niet alleen een meme token met een grote kans om viraal te gaan, want het is ook een utility token die op lange termijn kan groeien door grotere adoptie.

MK token kan worden ingezet in de virtuele arena van Meme Kombat, waar bekende meme coin personages zoals Wojak, Pepe, Sponge, Doge, Shiba Inu en meer, tegen elkaar zullen strijden. Het gebruik van deze meme karakters, verbonden aan bekende meme coins, kan leden van andere meme coin community’s naar het project toe trekken.

Daarnaast plaatst Meme Kombat regelmatig herkenbare memes op social media. Dit geeft het project nog meer potentie om binnenkort viraal te gaan. Mocht dit gebeuren, dan zou MK token kunnen exploderen in waarde en vroege investeerders veel winst op kunnen leveren.

Je kunt MK tijdelijk in de presale kopen voor $0,279 per stuk, terwijl de presale bijna zijn doel van $10 miljoen heeft bereikt. Inmiddels heeft het project meer dan $7,35 miljoen opgehaald en daardoor kan de token binnenkort lanceren op exchanges. Door een lancering bij een exchange is de token plots makkelijk beschikbaar voor een grote groep investeerders en kan de koers exploderen op de korte termijn.

Door te investeren in MK, zet je in op een project dat op korte termijn potentie heeft om te exploderen en op lange termijn potentie heeft om viraal te gaan en te groeien in adoptie. Met een verwachte bull run voor crypto games in 2024 en/of 2025, heeft MK behoorlijk veel potentie.

Nu naar Meme Kombat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!