Analist Michaël van de Poppe ontketent bullish Ethereum (ETH)-voorspelling, whales stromen naar nieuwe crypto-ICO

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Analist Michaël van de Poppe heeft een bullish voorspelling voor Ethereum (ETH) uitgebracht. Maar walvissen verleggen hun aandacht van de reus om het potentieel van een nieuwe crypto-ICO te onderzoeken. Deze altcoin bevindt zich nu in fase 6 van de voorverkoop en heeft bijna $ 4 miljoen opgehaald. Sommige analisten voorzien dat dit het volgende 100x-token wordt. Laten we eens kijken waarom.

Van de Poppe’s bullish Ethereum-prijsvoorspelling

Onlangs heeft crypto-analist Michaël van de Poppe de weg geëffend voor de potentiële golf van Ethereum (ETH). Volgens hem heeft de Ethereum-crypto een sterke opleving gekend, wat tot een opwaartse trend kan leiden. Bovendien is hij van mening dat als het BTC-niveau van 0,06 wordt overschreden, de kans groot is dat deze trend zich zal voortzetten.

Als het gaat om de prijsbeweging van Ethereum, schommelde deze de afgelopen maand tussen $2.162 en $2.532. Bovendien blijkt uit de gegevens van CoinMarketCap dat de marktkapitalisatie in die periode steeg van $260 miljard naar $304 miljard. Met 26 technische indicatoren in het groen voorspellen experts op cryptogebied dat Ethereum in het tweede kwartaal van 2024 op het niveau van $2.783 zou kunnen handelen.

Pullix (PLX): Een baanbrekende cryptocurrency-ICO

Ondanks de dominantie van Ethereum zoeken crypto-whales naar nieuwe kansen, en Pullix (PLX) voldoet aan die beschrijving. Dit DeFi-project maakt een enorme groei door, aangezien meer dan 11.000 gebruikers zich hebben geregistreerd voor de voorverkoop. Bovendien zal het binnenkort bijna 75 miljoen tokens hebben verkocht, wat een grote interesse van investeerders toont.

Pullix wordt een baanbrekend handelsplatform met een uniek hybride model. Op dit platform zullen de beste CEX- en DEX-functies aanwezig zijn. Als gevolg hiervan zullen handelaren lage handelskosten, diepe liquiditeit en een hoge hefboomwerking van 1000:1 ervaren. Het allerbelangrijkste; ze hoeven niet meerdere accounts aan te maken – Pullix staat de handel in alle activaklassen (inclusief crypto’s) op één toe.

Hoewel deze uitwisseling de belangrijkste attractie is, zal het Pullix-team ook andere functies in zijn ecosysteem integreren:

Copy Trading: De mogelijkheid om transacties te repliceren die ervaren handelaren hebben gedaan, waarbij ze profiteren van hun keuzes.
Swap: Een DeFi-swap waarbij u tokens tegen een schamele prijs kunt verhandelen.

Het native PLX-token zal al deze componenten voeden. Het bezit van deze altcoin is zeer voordelig omdat het u toegang geeft tot bepaalde activa en lagere handelskosten. Wat het opvalt, is dat het de eerste ‘Trade-to-Earn’-crypto is. Pullix zal PLX-stakers belonen met een percentage van de dagelijkse omzet. Het zal ook een brandfunctie introduceren die PLX-houders op de lange termijn ten goede zal komen.

Momenteel is PLX slechts $0,08 waard in fase 6 van de voorverkoop. Dit is een stijging van 100% ten opzichte van de startprijs. Omdat Pullix zichzelf positioneert om de forexmarkt te domineren (met een dagelijks volume van $6,6 biljoen), is het groeipotentieel geweldig. Deskundigen voorzien een pomp van 200% voordat de voorverkoop eindigt. Dit percentage kan met 1.000% stijgen als het in het eerste kwartaal van 2024 op de beurs verschijnt.

Wat onderscheidt Pullix van Ethereum?

Crypto-whales hebben gemerkt dat Pullix een concurrentievoordeel heeft ten opzichte van Ethereum. PLX heeft een marktkapitalisatie van $16 miljoen, drastisch lager dan die van ETH. Een lagere limiet betekent dat PLX niet zoveel geld nodig heeft om te stijgen. Dus als je op zoek bent naar grote en snelle rendementen, dan is Pullix een goede crypto om te kopen.

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!