Prijsvoorspellingen van analisten voor BNB (BNB), Cronos (CRO) en Meme Moguls (MGLS) in het eerste kwartaal van 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van de steeds veranderende prijsbewegingen van cryptocurrencies op de cryptomarkt hebben analisten marktgegevens van tokens zoals BNB (BNB), Cronos (CRO) en Meme Moguls verzameld en geanalyseerd om te voorspellen welk token het beste crypto-investeringsalternatief in het eerste kwartaal zal zijn. van 2024. Laten we erin duiken.

Massale voorverkoop door investeerders op Meme Moguls (MGLS)-token haalt meer dan $1,6 miljoen op

Meme Moguls (MGLS) heeft in de vierde voorverkoopfase ruim $1,6 miljoen opgehaald na een gedenkwaardige voorverkoopaankoop door investeerders. Deze belangrijke mijlpaal werd bereikt na een toenemende stijging van de reputatie en populariteit van het Meme Moguls-project. Als gevolg hiervan richt MGLS zich op het repliceren van het succesverhaal van populaire meme-munten zoals Dogecoin en Shiba Inu.

Meme Moguls is een innovatief P2E-platform waarmee communityleden verzamelvoorwerpen uit de game van het platform kunnen kopen, verkopen of verhandelen voor beloningen en winst. Moreso biedt Meme Moguls een unieke mix van een vermakelijke metaverse spelomgeving met een verbeterd handelsmodel dat nog nooit eerder op de blockchain is gezien.

Met name het MGLS-native token trekt steeds meer belangstelling van zowel investeerders als experts als gevolg van het hoge groeipotentieel van het token. Als zodanig voorspellen analisten dat het token vóór het einde van de voorverkoop een positieve prijsstijging van maximaal 300% kan zien. Dit maakt het token een van de beste crypto-investeringsalternatieven vóór tokens als BNB en Cronos.

Het Meme Moguls utility-token MGLS wordt verkocht voor $0,0027. Crypto-analisten voorspellen een rendement van 100x in het eerste jaar, wat de prijs van het token naar $0,19 zou kunnen brengen, waardoor het een van de beste crypto’s is om nu te kopen en HODL.

Het platform heeft veel voordelen, zoals een landbouwprogramma waarmee gebruikers munten kunnen verdienen door aan het project te werken. Wat de veiligheid betreft, wordt de liquiditeit van het token voor vijf jaar vergrendeld en het teamtoken voor twee jaar. Nu de mondiale Meme-industrie in 2025 zal groeien tot 6,1 miljard dollar, bieden Meme Moguls investeerders de toegangspoort tot de industrie en het maken van winst.

Prijs van BNB (BNB) daalt door angst vanuit bears

De BNB-prijsgrafiek van CoinMarketCap laat zien dat de munt een aanzienlijk bullish momentum heeft verloren. Ter context: de BNB-prijs is de afgelopen week lichtjes met 2% gedaald. Ondertussen won BNB ongeveer 39% tijdens de bullrun op de cryptomarkt van afgelopen december, waardoor het token een van de beste cryptotokens werd om vorige maand te kopen.

Het valt echter nog te bezien of BNB de bull van vorige maand in januari kan repliceren. Analisten zijn van mening dat het dalende handelsvolume van BNB een bear-sentiment vertegenwoordigt dat beleggers op de token hebben en dat zou kunnen voorkomen dat de koers op korte termijn weer zal stijgen.

Cronos (CRO) ervaart prijsstrijd

Cronos (CRO) bevindt zich in een langdurige bearish trend sinds het op 4 januari een hoogste punt in twaalf maanden van $0,10 bereikte. Sindsdien heeft Cronos een verlies van 14% in zijn prijswaarde geregistreerd, volgens gegevens van CoinMarketCap.

Het handelsvolume van Cronos ziet er ook niet bemoedigend uit na een verlies van 25% in het daggemiddelde. Op het huidige koerstraject van Cronos verwachten sommige analisten dat het token zijn bearish sentiment de komende weken zal voortzetten. De kansen op een heropleving zijn echter nog niet uitgesloten, gezien de speculaties dat de prijs van Bitcoin vóór het einde van het jaar zal stijgen. Als BTC stijgt, kunnen altcoins zoals Cronos ook gebruik maken van de hype en rally.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!