Crypto-expert voorspelt 800% XRP koers pump dit kwartaal, kan Ripple 1 euro worden nieuwe crypto rally?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De koers van XRP stond begin 2023 op $0,33, 12 maanden later werd de jaarlijkse candle gesloten op een koers van $0,61. In 2023 is de koers van XRP dus met 81,5% gestegen en dat zou dit jaar weleens met verbluffende cijfers overtroffen kunnen worden.

2023 is een bewogen jaar geweest voor de crypto sector, maar vooral voor de door Ripple Labs opgerichte altcoin XRP. Het moederbedrijf achter de altcoin werd aangeklaagd door de Security and Exchange Commission (SEC) in december 2020. De SEC beweerde dat het bedrijf ongeregistreerde effecten verkocht aan investeerders. De koers van XRP zag een forse reactie op dit nieuws. De koers kelderde flink en heeft in de jaren die volgden een zijwaartse beweging gekend. 

In dezelfde periode zetten cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum een nieuwe all-time high (ATH) neer. In juli van 2023 besloot de rechter in de rechtszaak, die de SEC tegen Ripple Labs had aangespannen,dat de cryptomunt niet als een effect beschouwd kan worden. 

De koers van XRP reageerde direct en steeg binnen een dag met maar liefst 100%, een verdubbeling in waarde dus. 

Huidige XRP koers

De koers van XRP bevindt zich al enkele maanden in een range tussen de $0,55 en $0,70. De koers werd kort boven $0,70 verhandeld, maar viel al gauw terug binnen de range. Dit is ook duidelijk te zien in de onderstaande grafiek van de XRP koers.

Momenteel lurkt de koers van XRP tegen de onderkant van de range. Mocht de koers uit de onderkant van de range breken dan kan daarbij wellicht een flinke daling aan te pas gaan. 

XRP begeeft zich vanaf het begin van de vorige maand al in een al downtrend. De afgelopen week is er, zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding, een descending triangle patroon gevormd. Dit patroon speelt zich in de meeste gevallen uit met een uitbraak richting de onderkant van het driehoekspatroon. 

Technische analyse laat dus zien dat de koers van XRP er niet bepaald sterk voor staat. Zo’n analyse merkt echter geen verschil op wanneer er positief of negatief nieuws naar buiten komt omtrent XRP. Zoals we voorheen hebben gezien kan de koers van een crypto munt binnen een dag tientallen procenten stijgen door nieuws. 

De rechtszaak tussen Ripple Labs en de SEC zal in 2024 tot zijn einde komen met een laatste beslissing. Vandaar dat investeerders zich afvragen of XRP 1 euro waard kan worden op korte termijn. Deze kans is sterk aanwezig, aangezien de algehele crypto markt in een rally zit. 

Crypto experts verwachten dat de koers van XRP binnen 90 dagen naar $5 kan schieten. Dit zou betekenen dat er een stijging van bijna 800% op komst is. Volgens de experts stuit de koers van XRP op dit moment op een support level, dat voorheen een resistance level was. 

Veelbelovende alternatieven voor XRP

Het is niet zeker of de koers van XRP op de korte termijn zal gaan stijgen. Alhoewel experts ervan overtuigd zijn, staat niets in de wereld van de cryptomunten vast. Het is daarom voor investeerders van groot belang om diversificatie in het portfolio op te bouwen. Om jezelf in te dekken tegen grote verliezen met een bepaalde cryptomunt, is het mogelijk om in crypto projecten te investeren die nog niet door het publiek ontdekt zijn.

In dit artikel duiken we in op drie crypto projecten die in 2023 gestart zijn met de presale van hun eigen token. In deze presale crypto projecten zit potentie voor de toekomst, waardoor de koers van de token flink zou kunnen stijgen. 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Stake-to-mine crypto heeft al $8,7 miljoen opgehaald

Duik in de wereld van Bitcoin Minetrix, dat met zijn Stake-to-Mine concept de crypto markt verovert. Het platform biedt stakers een APY van 75%, waardoor het voor bezitters van de $BTCMTX token vrij gemakkelijk wordt gemaakt om een passief inkomen te genereren.

Het minen van Bitcoin wordt steeds duurder, omdat je zelf de apparatuur moet aanschaffen indien je efficiënt wil minen. Bitcoin Minetrix biedt de perfecte uitkomst voor investeerders die alsnog willen deelnemen aan het minen van Bitcoin, maar niet veel geld ervoor kwijt willen zijn. 

Wanneer $BTCMTX tokens gestaked worden, krijgen stakers beloningen in de vorm van geminede Bitcoin. Hierdoor neem je als investeerder actief deel aan het minen van Bitcoin. Ook zorgt dit ervoor dat het minen van Bitcoin meer decentraal wordt, wat betekent dat het minen niet alleen door centrale partijen gedaan wordt.

Mis de kans niet om een investering in Bitcoin Minetrix te doen. De presale begeeft zich in de laatste fase en zal daarom binnenkort aflopen. Hierna zal de token gelist worden aan exchange en zal de token vrij verhandelbaar zijn. De verwachting is dat de koers flink zal stijgen na de eerste listing.

Koop $BTCMTX Hier

SpongeV2 (SPONGE) – Tweede versie van succesvolle meme coin trekt veel aandacht

$SPONGEV2 een nieuwe versie van een eerder succesvolle meme coin die opereert op de Ethereum blockchain. De eerste versie was een groot succes en vroege investeerders konden rekenen op een x100 rendement. Na het bereiken van de piek daalde de koers echter flink doordat de token niet beschikte over utility. Dat is nu veranderd.

De Sponge V2 token zal namelijk te gebruiken zijn in een uniek Play-to-Earn spel, waarbij spelers tokens kunnen verdienen door goed te presteren. Hierdoor beschikt deze versie, naast de meme coin karakteristieken, over een goed fundament voor de lange termijn.

Het verkrijgen van $SPONGEV2 tokens gaat op een iets andere manier dan de meeste investeerders gewend zijn. Je dient namelijk eerst de Sponge V1 tokens te kopen en vervolgens te staken. De gestakede tokens worden automatisch omgezet naar $SPONGEV2 tokens. Hoe meer V1 tokens bezitters van de token staken hoe meer V2 tokens verdient kunnen worden.

De meme coin zal met zijn spontaniteit en gedreven team, naar verwachting, een groot succes worden in 2024. Koop dus vandaag nog je $SPONGE tokens zodat deze gestaked kunnen worden. Tokens kunnen alleen gekocht worden via de officiële website van het project.

Koop $SPONGEV2 Hier

Meme Kombat (MK) – Populaire meme coin met succesvolle presale

Meme Kombat is een crypto project dat in Amsterdam is gevestigd. Met de presale van de $MK token al ruim $7 miljoen opgehaald. Dit is geen gekke ontwikkeling, gezien het unieke concept van dit veelbelovende project.

Het crypto project is gebaseerd op verschillende meme coins die in de Meme Kombat Arena tegen elkaar kunnen strijden. Spelers op het platform kunnen $MK tokens inzetten op de uitkomst van het duel. Deze battles worden gegenereerd door AI, waardoor elk duel spannend en zeer betrouwbaar is.

Door de uitkomst juist te voorspellen, kun je mooie beloningen verdienen in $MK tokens. Deze tokens kun je vervolgens opnieuw gebruiken voor extra speelplezier. Het is echter ook mogelijk om de tokens te verzilveren aan een exchange voor echt geld of ze te staken tegen een zeer aantrekkelijke APY. 

Hieronder legt bekende crypto analist Corné Marchand uit waarom hij dit denkt dat Meme Kombat, met al zijn unieke features, de nieuwe hype is.

Mis de kans niet om de wereld van Meme Kombat te betreden en de strijd aan te gaan met meme coins zoals Shiba Inu, Pepe en Dogecoin. De tokens kunnen gekocht worden via de officiële website van het cryptoproject.

Koop $MK Hier

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!