Bekende crypto analist voorspelt: Doorbraak ATH Bitcoin koers zal nieuwe crypto rally ontketenen – Welke crypto gaat stijgen met BTC

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een bekende crypto analist, Lady of Crypto, voorspelt dat de Bitcoin (BTC) koers in november een nieuw All Time High (ATH) kan bereiken. Kan de grootste crypto ter wereld ervoor zorgen dat de gehele crypto markt op een aanzienlijke crypto rally gaat aan het eind van 2024? We hebben het voor je uitgezocht en zullen onze bevindingen hieronder bespreken.

Nieuw ATH voor Bitcoin in 2024?

Lady of Crypto gaf in een bericht op X aan dat zij van mening is dat de coin aan het eind van 2024 kan stijgen tot nieuwe hoogtepunten. Volgens de analist kan BTC een nieuw ATH bereiken in november 2024 en zal de bekende crypto tot en met september in een rally zitten.

Lady of Crypto merkte enkele signalen op aan historische gegevens uit BTC koers grafieken. Zo ontdekte ze overeenkomsten tussen de crypto rally’s van 2017 en 2021. Het hoogtepunt van de bull runs gebeurde telkens 29 maanden voor het plaatsvinden van de Bitcoin halving. 

De vorige drie crypto bull runs duurden twee keer negen, en een keer elf maanden, waardoor de volgende crypto rally langer kan gaan duren. Volgens de analist zal het hoogtepunt plaatsvinden rond september 2025.

Volgens de analist kan BTC een nieuw ATH behalen rondom de 7 tot 8 maanden na de Bitcoin halving. Lady of Crypto geeft daarnaast aan dat ze voorzichtig is met het hopen op een stijging veroorzaakt door de goedkeuring van ETF’s op de markt. 

Voor nu is het nog afwachten of de bekende crypto zijn ATH van $68.789,63 gaat overtreffen. Op het moment wordt de coin verhandeld tussen de $40k en de $49k. Wanneer de Bitcoin halving en de goedkeuring van crypto ETF’s ervoor zorgen dat BTC gaat stijgen, zullen altcoins dit voorbeeld volgen en ook snel gaan stijgen.

Welke altcoin gaat exploderen?

Nieuwe cryptomunten kunnen zeker profiteren van de stijging van BTC. Zoals alom bekend, heeft de BTC koers invloed op alle altcoins. Enkele nieuwe cryptomunten die we interessant vinden, zijn nieuwe presale crypto’s, zoals Bitcoin Minetrix ($BTCMTX), Sponge V2 ($SPONGEV2) en Meme Kombat ($MK).

Deze presale crypto zijn goedkoop aan te schaffen en geven vroege investeerders de kans direct te profiteren op de koersen, zodra de coins gelist worden op exchanges en de koersen stijgen.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Innovatief Bitcoin mining platform

Een coin die sterk verbonden is met Bitcoin is Bitcoin Minetrix. De coin maakt het voor iedereen gemakkelijk om Bitcoin te minen. Het minen van Bitcoin is interessant voor veel traders, maar toch is de bekende crypto minen niet gemakkelijk.

Als je efficiënt wil minen, dan heb je veel geld, goede apparatuur en kennis nodig. Hierdoor is het minen van BTC vaak niet weggelegd voor particuliere beleggers, en kunnen alleen grote ondernemingen en rijke traders Bitcoin minen.

Bitcoin Minetrix werkt deze obstakels uit de weg en gebruiken daarvoor hun eigen $BTCMTX token. Tokenhouders kunnen deze token staken en daarvoor worden ze beloond met cloud mining credits. Deze ERC-20 cloud mining credits kunnen ze vervolgens inwisselen voor BTC mining tijd.

Het gedecentraliseerd minen in de cloud zorgt er dus voor dat het toegankelijk wordt voor iedereen om BTC te minen. Je loopt niet tegen problemen aan en hoeft alleen een token te staken. Ook heb je geen kostbare middelen nodig, want de $BTCMTX token is voor een lage prijs te koop tijdens de presale. 

De presale van Bitcoin Minetrix bestaat uit meerdere fases. Bij het aanbreken van een nieuwe fase zal de prijs iets verhoogd worden. Dit is een goede inrichting van de presale, aangezien de vroegste investeerders de meeste winst kunnen pakken. 

Zodra de coin gelist wordt op exchanges, en de BTC crypto rally in gang wordt gezet, zal de prijs exponentieel kunnen gaan stijgen. Wacht dus niet te lang en doe nog mee met de $BTCMTX presale voordat de BTC halving plaatsvindt en Bitcoin ETF’s worden goedgekeurd op de markt.

Nu naar de Bitcoin Minetrix Presale

Sponge V2 (SPONGEV2) – Nieuwe meme coin gaat de succesvolle SPONGE token vervangen

Het weten welke altcoin gaat exploderen is niet eenvoudig. Toch denken we dat de nieuwe Sponge V2 een goede kans maakt. De coin zal namelijk de zeer succesvolle Sponge token gaan vervangen

Sponge steeg eerder dit jaar naar ongekende hoogtes in een zeer korte tijd. De coin behaalde een marktkapitalisatie van 100 miljoen dollar en er waren meer dan 13.000 tokenhouders. Investeerders in $SPONGE konden de token goedkoop aanschaffen en realiseerden zo rendementen van 100x.

De Sponge V2 token is te verkrijgen via een bijzonder Stake-to-Bridge mechanisme. Dit mechanisme wordt in gang gezet wanneer traders de Sponge V1 token, de voorganger van de coin, kopen en staken. Als beloning ontvangen ze evenredig Sponge V2 tokens. De Sponge V1 tokens zullen permanent worden gelocked en door het staken veranderen in Sponge V2 tokens.

Het staken van Sponge V1 is naast het bridgen ook interessant in financieel opzicht. Stakers kunnen namelijk vier jaar lang staking beloningen ontvangen. De APY staat hierbij op minimaal 40%.

De bridge zal voltooid zijn zodra de token gelist wordt op exchanges. Hierna zal Sponge V2 de nieuwe tokens zijn van het platform. Inmiddels staan er al meerdere listings gepland bij grote exchanges, waaronder Binance en OKX. Als de nieuwe crypto in de voetsporen van zijn voorganger kan treden, dan kan dit zeker de volgende grote meme coin.

Vooral de toegevoegde utility springt hierbij in het oog. Op het Sponge platform zal namelijk een vermakelijke Play-to-Earn racegame worden geïntroduceerd. Hier zal Sponge V2 token een centrale rol gaan spelen.

Het is nu een goed moment om de Sponge V1 tokens aan te schaffen. Er loopt voor een bepaalde tijd een aantrekkelijke actie. Bij het aanschaffen van Sponge V1 coins ontvang je bovenop je aankoop hetzelfde bedrag in Sponge V2 tokens. Hierdoor ontvang je dubbel zoveel tokens voor hetzelfde geld.

Ga nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Wed op meme coin personages en staken je winsten

Meme Kombat ($MK) is ook een zeer interessant project met een nieuwe presale crypto. Deze token pakt het anders aan dan andere meme coins op de markt. Het stelt traders namelijk in staat te wedden op hun favoriete meme coin personages in spannende battles.

In de Battle Arena kunnen traders wedden op battles tussen onder meer Pepe, Sponge, Shiba Inu en Doge. Bij een juiste uitkomst worden spelers beloond met $MK tokens. In de Battle Arena vinden grote en kleine gevechten plaats. De beloning is afhankelijk van de grootte van de battle, maar de prijzen kunnen erg hoog oplopen.

Meme Kombat behoort daarnaast tot een van de beste staking coins. Je kunt de Meme Kombat tokens namelijk staken tegen een APY van 150%. Zo kun je de winsten uit de battles vergroten en een passief inkomen genereren.

Ook Meme Kombat is te koop tijdens een presale, waarin al bijna het doel van 8 miljoen dollar is opgehaald. Wees er dus snel bij door nu naar de website van Meme Kombat te gaan.

Ga nu naar de Presale van Meme Kombat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!