Presale van Bitbot voor 2024: Het populairste crypto evenement van het jaar?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Met een handelsvolume van ruim $3 miljard dollar is de ruimte voor trading bots op Telegram in 2023 een van de snelst groeiende sectoren van crypto. Dit heeft een ongekende belangstelling voor de presale aankondiging van Bitbot aangewakkerd onder crypto communities.

Bitbot ziet er nu al uit als een van de populairste crypto evenementen van 2024, nu het ‘s werelds eerste non-custodial trading bot op Telegram voor particuliere beleggers lanceert.

De lancering komt precies op het moment dat de verwachte bull run zich opmaakt; het heeft een goed gedefinieerde routekaart, solide tokenomics en alle middelen om houders van coins de komende maanden en jaren krachtige utility en opwindende groeivooruitzichten te bieden.

Duizenden potentiële particuliere investeerders hebben zich al aangesloten bij de Telegram-groep van Bitbot, omdat ze reikhalzend uitkijken naar het groene licht op een van de populairste crypto evenementen van dit jaar, dat van start gaat op 17 januari.

Wat zijn trading bots op Telegram precies?

Met trading bots op Telegram kunnen gebruikers geautomatiseerde handelsfuncties op het platform beheren, soms met behulp van complexe opdrachten. Bitbot verschilt van de meeste handelsbots omdat het een ultra-intuïtieve interface biedt, zodat particuliere beleggers zich kunnen concentreren op wat belangrijk is: handelen. De eenvoudige UX van Bitbot, het maken van een wallet met één klik en de kopieerhandelsfunctionaliteit helpen het handelen gemakkelijk te maken voor nieuwe en doorgewinterde handelaars.

Trading bots op Telegram staan nog in de kinderschoenen, ondanks dat ze in 2023 tot zulke enorme handelsvolumes zijn gegroeid. Gezien het feit dat de handelsvolumes op Maestro, Unibot en Banana Gun tijdens een bearmarkt de grens van $3 miljard overschreden, zijn crypto enthousiastelingen enthousiast om te zien wat deze bots zullen opleveren en wat ze kunnen produceren tijdens bullish omstandigheden.

Nu deze grote namen echter worden achtervolgd door schandalen, zoals het hacken van Unibot en beschuldigingen van misbruik met het Banana Gun token, naast een algemeen gebrek aan beveiliging, heeft Bitbot een enorme kans geïdentificeerd om een aanzienlijk deel van de 800 miljoen gebruikers van Telegram te veroveren.

Als gevolg hiervan maakt Bitbot beveiliging tot een hoeksteen van zijn aanbod, door samen te werken met Knightsafe om een non-custodial oplossing aan te bieden die het tegenpartijrisico en hacks automatisch minimaliseert en beperkt. Het resultaat is een nieuw platform dat een game-changer is en Bitbot onmiddellijk positioneert als een verstoorder in de sector voor trading bots op Telegram in 2024.

Wat maakt Bitbot geweldig?

Bitbot is ’s werelds eerste trading bot waarmee particuliere beleggers via hun cold wallet op Telegram kunnen handelen. In de praktijk betekent dit dat gebruikers de volledige controle kunnen behouden over zowel hun privésleutels als hun activa, in tegenstelling tot sommige handelsoplossingen van Telegram waarbij gebruikers hun privésleutels moeten delen met de bot, wat heeft geleid tot onvermijdelijke veiligheidsrisico’s via de tegenpartij.

Het projectteam heeft een achtergrond in zowel traditionele financiën als blockchain technologie. Ieder lid brengt de ingrediënten mee om de krachtige cocktail te bieden die een product zal opleveren dat de baanbrekende innovatie van de crypto sector combineert met de veiligheid die van TradFi oplossingen wordt verwacht.

Als aanvulling op de samenwerking met Knightsafe ontwikkelt Bitbot anti-MEV- en anti-rug-oplossingen om activa van gebruikers te beschermen tegen het soort problemen dat zijn concurrenten bedreigt. Bijgevolg kunnen beleggers erop vertrouwen dat hun activa veilig zijn en beschermd worden tegen kunstmatige prijspompen, oplichting en arbitragebotmanipulatie.

Bitbot zal ook een krachtige sniping-functie introduceren die iedereen helpt, van gevorderde particuliere beleggers tot nieuwkomers in de handel, door automatisch activiteiten in de keten te scannen op potentiële, goedkope crypto-presale mogelijkheden en tokens op exchanges die bullish gedrag vertonen.

Bovendien kunnen particuliere beleggers transacties van de best presterende wallets nabootsen dankzij de opwindende functie voor copy trading van Bitbot. De functie repliceert handelsacties van toppresteerders en fungeert in wezen als een methode om de winsten van de snelgroeiende community van het platform te weerspiegelen.

Bitbot levert volledige transparantie en onderwerpt het team van ontwikkelaars en het contract aan respectievelijk doxxing en auditing. Volledige details van de Solid Proof audit zullen op de website worden vermeld. Niet alleen dat, maar om het vertrouwen in het project te ondersteunen en een tweerichtingssysteem van feedback en aankondigingen van producten binnen de community te creëren, zal het projectteam tijdens de ICO regelmatig AMA’s houden.

Is Bitbot het populairste crypto evenement van het jaar?

Veel crypto analisten verwachten dat 2024 het jaar zal zijn waarin particuliere beleggers enorme winsten zullen behalen uit low-cap gems, grotendeels dankzij Bitcoin ETF’s en de Bitcoin halving later dit jaar.

Niet alle projecten zijn echter gelijk. Met een focus van investeerders op nieuwe ideeën die unieke concepten en echte niveau’s van utility bieden, trekt de duidelijke visie van Bitbot al veel belangstelling, zelfs voordat de ICO van start gaat.

Projecten met serieuze problemen, zoals Unibot en Banana Gun, hebben sinds de lancering uitzonderlijke marktkapitalisaties behaald, met een waarde van respectievelijk $70 miljoen en $28 miljoen op het moment van schrijven.

Nu Unibot momenteel wordt verhandeld tegen $62,80, bijna vier keer zo hoog als de lanceringsprijs van $17,56, maar nog steeds ver verwijderd is van de ATH van $233,75, en Banana Gun $9,31 waard is, ongeveer de helft van de ATH en bijna het dubbele van de waardering van medio oktober 2023, laat de geschiedenis zien dat er serieuze rendementen mogelijk met goed gepositioneerde trading bots op Telegram.

Daarom kunnen houders van $BITBOT zich extra zelfverzekerd voelen. Met verbeterde beveiliging, de optie voor zelfbeheer en een werkelijk opwindende routekaart zit er waarschijnlijk extra brandstof in de tank op weg naar 100x winst – uiteraard geholpen door vroeg in te kopen voor $0,0100 per token wanneer de ICO wordt gelanceerd.

Nu de bull run die in 2023 begon, de markt in 2024 echt in zijn greep krijgt, zou elke particuliere belegger die serieus is over het behalen van rendement op zijn investering in 2024 moeten overwegen om Bitbot onderdeel te maken van zijn digitale portfolio zodra de presale van start gaat. Met een markt die klaar is voor iets nieuws, een uitstekend ontwikkelingsteam en een duidelijke routekaart, zal Bitbot waarschijnlijk een van de snelstgroeiende crypto’s in 2024 zijn.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!