Ripple koers verwachting: XRP ziet 244% toename kapitaal instroom, kan Ripple 1 euro worden met XRP ETF aan de horizon?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De XRP koers is gedaald naar $0,577 nadat eergisteren Ripple een plotselinge $2,2 miljoen aan instromend kapitaal zag. Deze 244% stijging van instromend kapitaal wijst mogelijk op een toenemende populariteit van XRP en vergroot de kans dat we een XRP ETF kunnen krijgen.

In dit artikel kijken we naar de recente ontwikkelingen rondom Ripple en naar wat XRP dit jaar kan gaan doen als gevolg hiervan.

XRP ziet plotselinge 244% toename kapitaal instroom

Uit gegevens van CoinShares blijkt dat XRP gisteren een +22% toename zag van instromend kapitaal, wat totaal $2,2 miljoen bedroeg op maandag. Vorige week bedroeg deze totale instroom slechts 900.000 voordat het deze week plotseling en zonder duidelijke reden steeg.

Een mogelijke oorzaak van deze toename in instroom is de speculatie van investeerders dat XRP binnenkort de volgende crypto kan zijn die een Exchange Traded Fund of ETF zal krijgen. 

Als we kijken naar het feit dat XRP momenteel erg matig presteert in koers, dan zou dit een goed moment kunnen zijn om te investeren in de altcoin, voordat er meer geruchten ontstaan.

Toch schijnt een deel van de Ripple community trouw te blijven aan XRP, waardoor de altcoin sinds november 2023 nog geen enkele keer onder de $0,50 is uitgebroken.

Hoewel er onzekerheid heerst rondom Ripple, bijvoorbeeld vanwege de rechtszaak met de SEC die in april gepland staat, lijkt XRP een bullish toekomstperspectief te hebben.

Ripple koers verwachting – Kan Ripple 1 euro worden de komende maanden?

XRP ligt momenteel in een bearish positie onder zowel zijn 30 daagse moving average (geel) als zijn 200 daagse moving average (blauw). Dit wijst erop dat XRP momenteel slechter presteert dan gemiddeld en hierdoor erg goedkoop is op het moment.

Dit wordt versterkt door de Relative Strength Index (RSI) die sinds begin dit jaar aan het dalen is en nu al op 44 ligt. Binnenkort kan de RSI de 30 bereiken, waardoor XRP oversold zal zijn en mogelijk nog goedkoper dan nu.

Voor degenen die geloven in het toekomstperspectief van XRP, kan dit een van de beste momenten zijn om in te stappen of om nog meer XRP aan te schaffen in afwachting voor een nieuwe bull run voor de altcoin.

De XRP koers ligt sinds begin december onder de $0,66 en is in januari nog verder gedaald, waarschijnlijk door onzekerheid onder investeerders. In het geval dat Ripple in april van de SEC kan winnen in het hoger beroep, dan zou de XRP weer omhoog kunnen springen.

Dit in combinatie met andere bullish omstandigheden, zoals de nieuwe spot Bitcoin ETF’s en de Bitcoin halving die ook in april wordt verwacht, kan XRP naar een nieuw niveau tillen. De altcoin zou hierdoor dit jaar nog boven de $3,84 kunnen stijgen en een nieuwe All Time High neer kunnen zetten.

Alternatieven voor XRP met meer potentie op korte termijn

Voor een echte opleving in de XRP koers zullen we waarschijnlijk op zijn minst moeten wachten tot de uitslag van de nieuwe Ripple rechtszaak in april. Daarom kan het op korte termijn aantrekkelijker zijn om te kijken naar alternatieven.

In deze sectie van het artikel kijken we naar 3 veelbelovende crypto projecten met een lage market cap, die de komende maanden kunnen exploderen in waarde. Door vroeg te investeren in deze projecten, kun je de native tokens voor een lage prijs inslaan en vergroot je de kans op winst wanneer deze gelanceerd worden.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bitcoin minen voor iedere trader

April kan een belangrijke maand worden voor crypto. Niet alleen staat de rechtszaak van Ripple en de SEC gepland, ook wordt de Bitcoin halving die maand verwacht. In plaats van te wachten op de uitkomst van de Ripple rechtszaak, kun je ook beginnen met Bitcoins minen via de cloud met Bitcoin Minetrix.

Bitcoin Minetrix komt met een uniek Stake-to-Mine mechanisme, waarmee je eenvoudig kunt minen via de cloud, simpelweg door de native BTCMTX token te staken op het platform. Dit betekent dat je geen eigen hardware nodig hebt om te minen en hier geen ingewikkeld proces voor hoeft te doorlopen.

Door BTCMTX tokens te staken verdien je extra tokens. Daarnaast kun je mining credits verdienen, die je kunt inwisselen voor Bitcoin hash power. Zo help je het netwerk van Bitcoin veiliger en efficiënter te maken en verdien je BTC als beloning (twee keer zoveel als na de halving). Je hebt daarbij geen ingewikkelde technologie of hoge energiekosten meer om efficiënt Bitcoin te minen als individuele belegger.

BTCMTX tokens zijn in de presale te koop voor een scherpe prijs van $0,0129 per stuk, maar zullen aan het eind van de week stijgen naar $0,0130 per stuk. De presale heeft inmiddels meer dan $8,6 miljoen opgehaald, waarvan ruim $200.000 alleen in de afgelopen 24 uur.

Door te investeren in BTCMTX, zet je in op de kans dat deze nieuwe altcoin zal exploderen of stijgen in waarde. Tegelijkertijd zet je in op de prestatie van bitcoin zelf door de tokens te gebruiken om BTC te minen via de cloud.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGEV2) – Veelbelovende nieuwe meme coin

Sponge is een populaire meme coin die in 2023 met een factor van 100 wist te stijgen naar een market cap van $100 miljoen. Tijdens deze piek beschikte Sponge over meer dan 13.000 holders. Dit succes wil het project herhalen met zijn nieuwe Sponge V2 token.

Sponge V2 zal de ‘Bigger & Better’ versie van Sponge zijn en zal daarnaast een unieke vorm van utility krijgen. Na de lancering van de token, zal het team van Sponge beginnen met de ontwikkeling van een nieuwe Play 2 Earn game, waarmee je nog meer tokens kunt verdienen.

Je kunt Sponge tokens direct kopen en staken via de website sponge.vip om passief Sponge V2 tokens te verdienen. Binnenkort zul je deze tokens kunnen claimen wanneer de token officieel live zal gaan.

Sponge V2 zal binnenkort gelanceerd worden op exchanges, met de mogelijkheid om nog harder te knallen dan Sponge (V1) in 2023. Er is echter geen tijd om te verliezen, omdat er al meer dan 5 miljard tokens zijn gestaked.

Sponge V2 is de perfecte kans voor degenen die de pump van Sponge (V1) hebben gemist vorig jaar. Het ecosysteem van Sponge zal dit jaar nog groter worden en met de komst van zijn nieuwe Play 2 Earn game, kan Sponge V2 nog harder de lucht in schieten dan zijn voorganger.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Geld verdienen met crypto via gaming en staking

Meme Kombat is en van de meest veelbelovende meme coins sinds het eind van 2023, die een aantrekkelijke vorm van utility heeft. Investeerders kunnen de native MK token gebruiken om op 2 verschillende manieren geld te verdienen met crypto.

In de arena van Meme Kombat zullen karakters gebaseerd op bekende meme coins tegen elkaar strijden. Spelers kunnen hierop MK tokens inzetten en deze inzet vermenigvuldigd uitbetaald krijgen als ze goed hebben gekozen.

Meme battles zullen volledig worden gegenereerd door AI, waardoor de uitkomst onvoorspelbaar zal blijven en beveiligd is tegen manipulatie. Naast het inzetten op deze battles kun je ze ook zonder inzet gewoon de spellen spelen en geld verdienen. Op het platform kun je MK tokens namelijk ook staken en zo een passief inkomen verdienen.

Je kunt MK tijdens de presale kopen voor $0,279 per stuk voordat de token gelanceerd wordt op exchanges. Met het gebruik van relevante memes en indrukwekkende visuals, kan het project binnenkort nog meer publiek trekken dan het tot nu toe al heeft gedaan.

Door vroeg te investeren in MK, kun je niet alleen profiteren van een mogelijke prijsstijging na lancering, maar ook als het project viraal gaat. Deze kans is aanwezig omdat het gebruik van meme personages andere meme coin communities kan aanspreken.

Nu naar Meme Kombat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!