Ethereum’s meme coin Meme Moguls (MGLS) schiet 35% omhoog; Tips voor een nieuwe BONK?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum is de thuisbasis van veel meme coins, maar weinigen zijn zo succesvol op de markt gekomen als Meme Moguls (MGLS). Deze cryptocurrency is onlangs met 35% gestegen tijdens een aanhoudend voorverkoopevenement, waardoor beleggers speculeerden dat dit de volgende BONK zou kunnen zijn. Maar kunnen Meme Moguls echt zulke hoogten bereiken? Dat zoeken we uit.

BONK: Analyse van het succesverhaal van Solana’s beste meme coin

BONK heeft de nummer 1-positie geclaimd voor op Solana gebaseerde meme coins. Hoewel bedrijven als WIF en SILLY opmerkelijke pogingen hebben ondernomen om de kroon van BONK te stelen, is niemand er uiteindelijk in geslaagd om in de buurt te komen van de huidige marktkapitalisatie van BONK van $872 miljoen.

Het succes van BONK is recent en is grotendeels te danken aan de explosieve groei van 16.500% van eind oktober tot eind december. De prijs van BONK is gedaald van de piek van $0,0000350000 in december naar een huidige prijs van $0,0000137500.

Oorspronkelijk werd BONK geïntroduceerd en via airdrop gedistribueerd naar Solana-houders als een strategie om meer gebruikers naar het Solana-ecosysteem te trekken. In de beginfase werd BONK zelfs gratis aangeboden op Solana’s SAGA mobiele apparaat om vroege acceptatie door gebruikers te stimuleren.

De recente prijsstijging van BONK betekende dat de gratis toewijzing aan SAGA-telefoonhouders meer waard was dan de apparaatkosten. Natuurlijk was de laatste van de resterende voorraad binnen enkele dagen uitverkocht omdat mensen gebruik maakten van de arb-mogelijkheid.

Hoewel de huidige marktkapitalisatie van BONK van $868 miljoen misschien hoog lijkt voor een op Solana gebaseerde meme coin, is het vermeldenswaard dat Shiba Inu in de bull run van 2021 een marktkapitalisatie van $11 miljard bereikte. De mascotte van het ecosysteem van Solana zou realistisch gezien in de miljarden kunnen lopen als het de huidige groei kan volhouden.

Uit technische analyse blijkt dat BONK net uit de ondersteuningszone van $0,0000100000 is teruggekaatst, die perfect aansluit bij een diagonale trendlijn die sinds november 2023 standhoudt. Het volgende gebied om in de gaten te houden is de weerstandszone van $0,0000180000 – $0,0000200000, die tot een nieuw record ooit zou kunnen leiden als gebroken.

Meme Moguls (MGLS): De toonaangevende meme coin op Ethereum

Terwijl meme coins op Solana aan populariteit winnen, blijft Ethereum het leidende blockchainplatform voor meme coins en gedecentraliseerde financiering (DeFi). Meme Moguls bevindt zich op het kruispunt van deze populaire trends en is een op Ethereum gebaseerd token dat meme-aantrekkingskracht en DeFi combineert.

Spelers in Meme Moguls beginnen aan een spannende reis om door een meme-centrische aandelenmarkt te navigeren in een Play-to-Earn (P2E)-formaat. Dit innovatieve platform combineert op perfecte wijze de luchtige aantrekkingskracht van memes met de lonende wereld van financiële handel.

Een dergelijke opzet biedt gebruikers een uitstekende gelegenheid om markttrends te begrijpen, investeringsstrategieën te ontwikkelen en hun handelsvaardigheden aan te scherpen – alles binnen het vermakelijke kader van memes.

Spelers kunnen deelnemen aan verschillende handelscompetities, variërend van vriendschappelijke wedstrijden met leeftijdsgenoten tot intensere mondiale toernooien. Er is zelfs een “Beat the Market”-modus waarin spelers kunnen strijden tegen de S&P500 en andere traditionele marktindices.

Deze competities zijn meer dan alleen maar voor de lol: ze bieden echte beloningen in de vorm van de eigen MGLS-tokens en waardevolle NFT’s van de game. Alle prijzen kunnen worden verhandeld op de marktplaats van Meme Moguls of worden ingewisseld voor echt geld.

Er is momenteel een tijdelijke aanbieding om MGLS-tokens te kopen tegen een gereduceerde prijs van slechts $0,0027 tijdens de vierde voorverkoopfase. Hoewel dit al een stijging van 35% is sinds het begin van de voorverkoop, zal deze prijs blijven stijgen naarmate er tijdens het voorverkoopevenement meer tokens worden verkocht.

Met een huidige, volledig verwaterde waardering van $8,10 miljoen en een sterk P2E-verhaal, is Meme Moguls klaar om in de voetsporen van BONK te treden. Sommige meme coin-experts geloven zelfs dat het token in 2024 honderdvoudig kan stijgen als het op nieuwe beurzen arriveert.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!