De stagnatie van Stellar opent deuren voor VC Spectra en streeft naar een ROI van 900% te midden van marktturbulentie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de dynamische financiële wereld dienen periodes van stagnatie vaak als toegangspoort tot nieuwe en buitengewone kansen. Voor Stellar (XLM), een meer gevestigde cryptocurrency, is het niet anders, omdat deze momenteel met een tijdelijke stilstand wordt geconfronteerd. VC Spectra (SPCT), een nieuwere nieuwkomer op de markt, loopt voorop in deze modelverschuiving en biedt investeerders een uniek venster voor buitengewone groei.

Een van de grootste verkoopargumenten van VC Spectra is dat het $2,4 miljoen heeft opgehaald met zijn particuliere seed verkoop. Maar maakt dat het een duurzame beleggingsoptie? Blijf rondhangen om erachter te komen.

>> KOOP NU SPCT-TOKENS <<

Samenvatting

● Stellar (XLM) zal getuige zijn van een bescheiden stijging van 20,98% na nieuws over een upgrade.
● VC Spectra (SPCT)-beleggers ervaren 862,5% enorme winsten.

Stellar (XLM) slaagt er niet in om $1 te halen, zelfs met de verwachte upgrade

Stellar (XLM) heeft sinds begin november 2023 tragere marktprestaties ervaren dan verwacht, ondanks een korte bull run eind december. Na een periode van hoge volatiliteit vertoonde Stellar (XLM) een geleidelijke groei in de aanloop naar de Protocol 20-upgrades gepland voor het eerste kwartaal van 2024. Op 8 november handelde XLM tegen $0,1279 voordat het met 3,4% steeg om op 8 december $0,1323 te bereiken. Volgens de verwachtingen van beleggers daalde de prijs op 6 januari met 9,22% tot $0,1201.

Het laatste XLM-nieuws suggereert een aanstaande upgrade op 30 januari 2024. Volgens XLM-nieuws zullen Soroban slimme contracten op het netwerk worden geïntroduceerd. Bovendien voorzien analisten een stijging van 20,98% in de prijs van Stellar (XLM), die op 15 januari $0,1401 zal bereiken ten opzichte van de prijs van $0,1158 op 9 december, gedreven door de verhoogde DeFi-activiteit die naar verwachting met de upgrade gepaard zal gaan. Hoewel dit XLM-nieuws veelbelovend is, heeft de cryptocurrency nog steeds moeite om de grens van $1 te bereiken.

VC Spectra (SPCT) neemt de cryptowereld over met aantrekkelijke winsten

VC Spectra (SPCT) biedt beleggers een uitstekende mogelijkheid om hun portefeuilles te diversifiëren door er betaalbare activa met een aanzienlijk groeipotentieel in op te nemen. Omdat SPCT sinds de lancering een opmerkelijke stijging van 862,5% laat zien en verdere groei belooft, is het de beste cryptocurrency voor beginners.

VC Spectra (SPCT) is een gedecentraliseerd hedgefonds dat digitale activa efficiënt beheert. Het platform introduceert meerdere fondsen die zich richten op kansen binnen de ICO- en DeFi-markten. Investeren in SPCT-tokens geeft u toegang tot terugkopen en dividenden.

Bovendien onderstreept VC Spectra (SPCT) zijn toewijding aan de waarde van het token door regelmatig tokenburns uit te voeren, waardoor het aanbod geleidelijk wordt verminderd.

VC Spectra (SPCT) bevindt zich in fase 5 van de voorverkoop en is verkrijgbaar voor $0,077. Met deze betaalbare prijs kunnen veel mensen in het platform investeren. De waarde van SPCT groeit op zijn beurt en levert aanzienlijke rendementen op.

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!