Ethereum neemt een vlucht om de prijs van $2.400 te overschrijden – Meme Moguls zullen bij lancering beter presteren dan Bonk Coin

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is nog steeds behoorlijk onvoorspelbaar en er is sprake van een grote volatiliteit in de prijzen van cryptocurrencies, waaronder opvallende artiesten als Bitcoin, Ethereum en Solana. Ethereum is de afgelopen week echter solide gebleven en heeft nu de prijszone van $2.400 bereikt.

Ondertussen beweert Meme Moguls, te midden van de controverse over de recente prijsstijging van Solana’s Bonk-token, fundamentele tekortkomingen aan te pakken die inherent zijn aan het gebruik van meme-munten, en probeert uiteindelijk tot de beste cryptomunten te behoren.

Ethereum overschrijdt de prijsgrens van $2.400; Kan het binnenkort de $ 2.500 halen?

De laatste keer dat Ethereum (ETH) boven de prijszone van $2.500 handelde, was in mei 2022, maar dat kan veranderen naarmate de ETH-prijs zich voorbereidt om terug te keren naar dat niveau. Hoewel het geen soepele rally is geweest sinds het overschrijden van de prijsgrens van $ 2.000 in november 2023, nadat het meer dan een jaar onder het niveau had gehangen. Hoe dan ook, Ethereum is erin geslaagd een positieve prijsgrens te handhaven, waarbij het de prijsgrens van $2.400 heeft overschreden en nu na bijna twee jaar probeert de prijsgrens van $2.500 te overschrijden.

De Ethereum-prijs handelt momenteel rond de $2.434, wat een aanzienlijke koerswinst weerspiegelt van meer dan 87% in het afgelopen jaar, 14% in de afgelopen maand en bijna 12% in de afgelopen 7 dagen. Deze enorme stijging wijst er sterk op dat de op één na grootste cryptovaluta qua marktkapitalisatie overwegend positief is en een aanzienlijk potentieel heeft voor zowel langetermijn- als kortetermijninvesteringen, waardoor het een van de beste cryptomunten is om in te investeren.

Bonk bouwt momentum op ondanks scherpe daling vanaf recordhoogte

Bonk (BONK) kreeg veel kritiek te verduren nadat het scherp met bijna 100 was gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit op $0,00003419. Hoewel kritiek onvermijdelijk is op cryptogebied, schreven velen de uitstekende prestaties van Bonk toe aan een hype in plaats van aan daadwerkelijk nut. Dit is begrijpelijk gezien het feit dat de op Solana gebaseerde meme-munt momenteel weinig tot geen gebruikswaarde heeft.

Ongeacht de controversiële beweringen heeft de Bonk-munt terrein gewonnen en is nu iets meer dan 50% van de weg naar zijn eerder opgerichte ATH bereikt. De koers van Bonk, die momenteel rond de $0,000014 schommelt, laat een stijging van 15% zien in de afgelopen maand en een stijging van 22% in de afgelopen zeven dagen. De stijgende prijs van Bonk suggereert in ieder geval een mooie toekomst voor het door Dogecoin geïnspireerde project.

Meme Moguls zullen bij de lancering beter presteren dan Bonk en andere meme-munten

In tegenstelling tot Bonk, en de meeste mememunten die in omloop zijn, wil Meme Moguls daadwerkelijk nut in de ruimte introduceren. In wezen zal Meme Moguls functioneren als een door meme ondersteunde marktplaats waar handelaren meme-tokens kunnen kopen en verkopen, en zich kunnen bezighouden met verschillende leuke en inkomsten genererende activiteiten binnen het ecosysteem.

Er zijn met name twee belangrijke interactieve secties binnen het Meme Moguls-ecosysteem: een gamesectie waar leden kunnen deelnemen aan activiteiten zoals virtuele of gesimuleerde handel, en een metaverse ervaring genaamd Moguls World. Dit laatste heeft tot doel de verbindingen tussen leden te bevorderen, terwijl ze tokens kunnen minen, kunnen deelnemen aan liquiditeitspools en zich kunnen bezighouden met het inzetten van tokens.

De kern van de werking ervan is het $MGLS-token dat twee primaire doelen dient: ten eerste als in-game valuta en ten tweede als een governance-token. Deze dubbele functionaliteit vergroot niet alleen de bruikbaarheid van het eigen bezit van Meme Moguls, maar positioneert het ook om mogelijk een prominente plaats te verwerven onder de belangrijkste cryptomunten die dit jaar in overweging kunnen worden genomen.

Momenteel, in fase 4 van de lopende tokenvoorverkoop, heeft het MGLS-token een prijs van $0,0027, wat een stijging van bijna 180% betekent ten opzichte van de initiële lanceringsprijs van $0,001. Interessant genoeg wordt dit opwaartse traject toegeschreven aan de adoptie van een dynamisch prijsmodel, waarbij de prijs van het token geleidelijk stijgt met elke fase van de voorverkoop tot aan de officiële lancering van het project.

Deze unieke aanpak biedt niet alleen een gemakkelijk toegangspunt voor handelaren, maar positioneert MGLS-tokens ook tot de beste nieuwe crypto’s om in te investeren.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Meme Moguls (MGLS) volgt u de onderstaande link:

Website: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!