Swing Trade Week als Solana en Ripple (XRP) jojoën in prijs, is Everlodge stabieler?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Voor swingtraders is niets erger dan een stagnerende markt, en dus heeft 2024 niet teleurgesteld. In de afgelopen zeven dagen waren we getuige van nieuwe hoogtepunten voor Solana en Everlodge, samen met prijsdalingen voor Solana en Ripple. Blijf lezen om te begrijpen waarom Everlodge, nog steeds in de voorverkoop, opvalt als de enige die voortdurend in opkomst is.

Solana slaagt er niet in om de grens van $100 vast te houden

Het was een wild jaar voor Solana, dat daalde van een hoogtepunt van $256 naar een dieptepunt van $9,60 op 30 december 2022. Velen vreesden dat de hoeveelheid SOL die vastzat in het FTX-landgoed buitensporige verkoopdruk zou veroorzaken, of dat het schandaal Solana zou ruïneren. volledig. Toen dit niet gebeurde, begon Solana aan een opwaarts traject dat doet denken aan de opkomst van 2021, wat bijna iedereen verraste.

Zelfs gezien de recente daling is SOL de afgelopen maand nog steeds met 49% gestegen.

Deze week was echter turbulent, waarbij $100 als potentiële weerstand naar voren kwam. Solana sloeg en behaalde $100 op 24 december, wat een mooi kerstcadeau is voor de swingtraders. Het bleef ruim boven dit niveau en bereikte op 2 januari $116, voordat het op 3 januari daalde naar $96,90. Solana kaatste vervolgens terug naar $105 op de 5e plaats, en op het moment van schrijven (6 januari) staat ze opnieuw op $95.

Hoewel dit allemaal erg leuk is voor swingtraders, hebben degenen die op zoek zijn naar een stabielere belegging de afgelopen week vermoeiend gevonden. En Ripple heeft een soortgelijk verhaal te vertellen.

Ripple slaagt er niet in om de steun op $0,65 te houden

Zoals alle grote crypto’s was het de laatste tijd een volatiele handelsperiode voor Ripple. Nadat Ripple 2023 op een hoge toon boven de $0,61 had afgesloten, rallyde Ripple om het nieuwe jaar te starten, met op 2 januari een hoogtepunt in de week van $0,631. Die beweging verloor echter snel momentum.

De verkoopdruk nam in de daaropvolgende dagen toe, waarbij Ripple onder meerdere steunlagen zakte. De daling culmineerde in een plotselinge crash-achtige dip naar $0,538 op 3 januari – een vrije val van 15% op één dag die vele longs stopte. De prijs stuiterde van dit niveau, maar blijft steken onder de vroegere steun en weerstand op $0,65.

Pogingen van bulls om $0,65 terug te winnen werden op 4 en 5 januari snel afgewezen. Dit zorgde voor lagere hoogtepunten en suggereert dat beren voorlopig nog steeds de intraday-trend beheersen. Ripple handelt op het moment van schrijven momenteel rond de $0,576, waardoor swingtraders niet zeker weten of er een hervatting van de opwaartse trend of een aanhoudende uitbloeding te wachten staat.

Degenen die even willen ontsnappen aan de vermoeiende week van Ripple- en Solana-volatiliteit moeten eens kijken naar Everlodge, dat nu met 190% is gestegen sinds het ELDG-token werd gecreëerd.

Everlodge – De enige weg is omhoog

Terwijl cryptofans met ingehouden adem gewacht hebben op de aankondiging van de SEC over de goedkeuring van de Bitcoin Spot ETF, zaten Everlodge-houders er mooi bij. Waarom? In wezen komt dat omdat Everlodge een spannend nieuw project is dat nog steeds in de voorverkoop is.

De voorverkoop begon bij $0,01 en de prijs bleef stijgen naarmate elke fase werd voltooid. Nu we net fase 9 hebben bereikt, bedraagt de prijs van ELDG $0,029. Aangezien de munt in fase 11 voor $0,039 wordt gelanceerd, kunnen houders gewoon achterover leunen en wachten, wetende dat er vanaf nu nog een stijging van 40% is.

Natuurlijk zal de opwinding komen op de lanceringsdag en daarna, omdat de liquiditeit aan Uniswap zal worden toegevoegd, waardoor nieuwe gebruikers de munt kunnen kopen. Sommige experts voorspellen een grote piek op de dag van de lancering, gevolgd door een aanhoudende stijging naarmate het project meer aandacht krijgt.

Waar gaat het project dan over? Kortom, Everlodge democratiseert de toegang tot lucratieve investeringen in vakantievastgoed. Door wereldwijd luxe hotels, villa’s en resorts te kopen en vervolgens het eigendom op de blockchain te tokeniseren, laat Everlodge iedereen investeren in gewilde vastgoedactiva.

NFT-fractionalisatie maakt het mogelijk om voor slechts $100 een stuk van een weelderig onroerend goed op plaatsen als Bali of Dubai te kopen. Naarmate de vraag van toeristen groeit, stijgen de waarde van onroerend goed en de huurinkomsten, wat zich vertaalt in winst voor Everlodge-token- en NFT-eigendomshouders.

Het is een ingenieus model dat blockchain gebruikt om de rijkdom van vakantie-eigendommen te ontsluiten die voorheen alleen beschikbaar was voor instellingen en de ultrarijken.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!