Crypto miljonair worden in 2024? Deze trader werd rijk met populaire crypto meme, zijn dit de volgende crypto met de potentie om x100 te gaan? 

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In dit artikel behandelen we het inspirerende verhaal van een anonieme Amerikaanse vrachtwagenchauffeur die met een bescheiden investering van $650 in Shiba Inu $1,7 miljoen verdiende. Daarnaast behandelen we of er nog vergelijkbare kansen zijn in SHIB en verkennen we opkomende meme coins zoals Sponge V2 en Meme Kombat. Ontdek of deze crypto’s het potentieel hebben om x100 te gaan in 2024! 

Een levensveranderende SHIB Investering

Voor beleggers die vroeg investeerden in Shiba Inu, veranderde de snelle stijging van de Shiba Inu in 2021 hun leven. Maar weinigen zagen waarschijnlijk zo’n grote verandering in hun financiële vooruitzichten als een anonieme Amerikaanse vrachtwagenchauffeur.

Minder dan een jaar nadat hij in 2020 slechts 650 dollar in de toen nog onduidelijke SHIB-munt had gekocht, had hij al 1,7 miljoen dollar vergaard.

De werkgever van de chauffeur onthulde de verbazingwekkende meevaller in een tweet die in mei vorig jaar werd verstuurd. In augustus 2020, toen de kosten ruwweg $0,00000000051 per token bedroegen, nam de vrachtwagenchauffeur blijkbaar de beslissing om een kans te wagen op de ongelooflijk goedkope SHIB. Met zijn $ 650 werden triljoenen SHIB-munten gekocht.

De werkgever tweette: “Een van mijn chauffeurs is opgestapt omdat hij $1,7M in crypto heeft verdiend met een investering van $670. Aardige vent met kinderen. Dat maakt niet uit; de bankiers en advocaten die zwoegen voor $500k per jaar zullen nog steeds woedend zijn.’’

Aanvankelijk leek het alsof de bestuurder zijn geld had weggegooid. Maar tegen mei 2021 had de hype van de crypto meme token de bear market vervangen. 

$650 Shiba Inu investering verandert in $1,7 miljoen

In slechts negen maanden schoot de waarde van SHIB onverwacht omhoog met een verbazingwekkende 45 miljoen procent toen cryptocurrency speculatie aan kracht won. Toen de bestuurder wakker werd, bevatte zijn account Shiba Inu tokens met een waarde van meer dan $1,7 miljoen.

De crypto miljonair diende onmiddellijk zijn ontslag in. De financiën van het onderwijs voor zijn kinderen waren veiliggesteld en hij had de mogelijkheid om vroeg met pensioen te gaan.

Helaas is de window of opportunity voor vergelijkbare grote winsten nu waarschijnlijk gesloten voor beleggers in SHIBs. Vanaf hun hoogtepunt rond $ 0,00001021 daalden de prijzen scherp en staan ze momenteel 85% lager. In de huidige volatiele staat van cryptocurrency kan een nieuwe parabolische rally niet volledig worden uitgesloten, maar de kans dat SHIB nieuwe miljardairs creëert, is veel kleiner.

Maar het verhaal van de vrachtwagenchauffeur geeft perfect de ontwrichtende welvaartscreatie weer die mogelijk wordt gemaakt door een meme coin. Deze tokens hebben de reputatie om extreem in waarde te kunnen stijgen. 

Als iemand de chauffeur in 2020 had verteld dat een inzet van $650 op een onbekende meme coin kon resulteren in een uitbetaling van zeven cijfers, zouden weinigen dat serieus hebben genomen. Dit soort levensveranderende rendementen komen wel degelijk voor; één vrachtwagenchauffeur geniet momenteel van zijn SHIB-beloningen buiten de bestuurdersstoel van zijn vrachtwagen.

Hieronder bespreken we een aantal meme crypto die de potentie hebben om het koersverloop van Shiba Inu te volgen. Neem snel een kijkje en beoordeel of jij net als de vrachtwagenchauffeur binnenkort je werk neer kunt leggen.

Sponge V2 (SPONGE V2) – Meme crypto met potentie

Bij de eerste lancering in mei 2023 leverde de meme coin $SPONGE vroege investeerders een rendement van 100x op. Nu is Sponge token terug met een nieuwe versie van de oude meme crypto: Sponge V2 ($SPONGEV2).

De lancering van $SPONGE V2 is gepland voor begin 2024. Deze crypto meme wil het project voortbouwen op het succes van de eerste versie, maar de token beschikt nu over werkelijke utility. Zo kan Sponge V2 profiteren van meme coin hype terwijl de levensvatbaarheid op de lange termijn wordt gegarandeerd.

Sponge heeft namelijk een Play-2-Earn platform gecreëerd waarop een racegame kan worden gespeeld. Binnen dit spel gaat $SPONGEV2 een centrale rol spelen, als zijn de details nog niet naar buiten gebracht. Naar verwachting zullen de beloningen die je kunt verdienen met dit spel uitgekeerd worden in $SPONGEV2 tokens.

Daarbij wil het project de token listen bij grote crypto exchanges: OKX en Binance. Door een listing op één van beide exchanges zou $SPONGEV2 een groot publiek bereiken en meer tractie krijgen. Kijk maar naar de $ORDI crypto meme, die net live is gegaan op Binance, als illustratie van wat er kan gebeuren. De dagen na de notering steeg de prijs van de token met 120%.

De token is alleen te verkrijgen door de Sponge V1 token te staken via het platform. De beloning die je hiervoor krijgt heeft een 1:1 ratio met de V2 tokens. Mocht je nog niet beschikken over de V1 tokens, dan kun je deze nog kopen via een exchange of het platform.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Het nieuwe SHIB alternatief

Meme Kombat is een nieuwe meme coin met werkelijke utility. Eigenlijk kun je met deze token op een unieke manier cryptocurrency verdienen. Op het platform van Meme Kombat kun je namelijk inzetten op de uitkomst van speciale battles tussen meme crypto personages. Spelers kunnen alleen inzetten met de native token van het platform ($MK token), waarvan nu een presale aan de gang is.

De battles worden gegenereerd door AI. Hierdoor is iedere battle uniek en is het gehele proces heel transparant. De groottes van de battles kunnen verschillen, waardoor er voor iedere speler een geschikte battle is om plezier aan te beleven. En bij de grootste battles kunnen de beloningen ook nog eens aardig oplopen.

Daarnaast kunnen investeerders van het platform de token staken via een Stake-to-Earn mechanisme. Direct na de aankoop in de presale kunnen de tokens weggezet worden in een staking pool tegen een aantrekkelijke APY van 150%. 

Tijdens de presale, die zojuist is begonnen, wordt de helft van de totale voorraad van 12 miljoen tokens verkocht. De kosten van de munt zijn tijdens deze presale $1 per stuk en bij de lancering van de munt $1,667. Inmiddels is er al meer dan $6,6 miljoen opgehaald. Het officiële debuut van het platform zal plaatsvinden nadat de presale, die een hard cap heeft van $10.000.000, succesvol is afgerond.

Neem snel een kijkje bij de presale van deze veelbelovende crypto en mis deze nieuwe Shiba Inu niet!

Nu naar Meme Kombat

Verhoog je trades met $LPX tokens: Ontgrendel VIP-toegang op Launchpad XYZ

Launchpad XYZ is een bijzonder project dat al meer dan $1,85 miljoen heeft opgehaald in een crypto presale in aanloop naar de geplande lancering van het platform in 2023. 

De startup is van plan om een breed scala aan diensten aan te bieden, waaronder geavanceerde handelstools, een NFT-marktplaats, een DEX en cursussen voor beginners op het gebied van cryptocurrency en Web3. Het doel is om uiteindelijk hét alles-in-een platform te worden Web3 crypto trading.

Een belangrijk onderdeel van het Launchpad XYZ ecosysteem is de token $LPX. Naast het verkrijgen van toegang tot de site en het activeren van premium functies, zal het bezitten van $LPX ook andere voordelen opleveren, waaronder kortingen, whitelist-toegang en staking-opbrengsten. 

Met zijn geavanceerde rankingsysteem, de Launchpad Quotient en Apollo, creëert Launchpad XYZ ook een AI-gebaseerde trading tool die zowel onervaren als doorgewinterde web3 gebruikers zal ondersteunen. Analyses op hoog niveau, handelssignalen en een dagelijkse nieuwsbrief genaamd Trading Edge met “marktleidende alfa” zijn allemaal kenmerken van de service.

Investeerders kunnen nu nog profiteren van een vaste lage prijs in de presale van deze opkomende crypto. De presale zal binnenkort aflopen en daarom kunnen investeerders nu nog profiteren van een extra bonus bovenop hun aankoop. Neem snel een kijkje op de website en ontdek alle voordelen.

Nu naar Launchpad XYZ

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!