Top DeFi-munten voor januari 2024: Ethereum (ETH), Optimism (OP) en Pullix (PLX)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum, Optimism en Pullix hebben in januari 2024 bullish prijsbewegingen laten zien. Onder hen verraste de nieuwe ICO, Pullix, de cryptogemeenschap. Het voorverkooptoken is de afgelopen weken massaal geaccepteerd nadat het meer dan $3,3 miljoen had opgehaald, met een soft cap van $5 miljoen en een hard cap van $8 miljoen. Pullix zal bij de lancering de markt stormenderhand veroveren.

Optimism (OP) eist het prijsniveau van $3 terug en bereidt zich voor op een rally naar $4

Optimism (OP) sloot 2023 bullish af toen het op 27 december een nieuwe recordhoogte van $4,18 bereikte. Deze prijsstijging kwam nadat Ethereum L2-schaalprotocollen een toename in netwerkgebruik zagen.

Hoewel het DeFi-token begin 2024 een stabiele prijs weerspiegelde, kende het op 8 januari een snelle daling. Het token daalde naar $2,90. Dit vertegenwoordigt een daling van 30% ten opzichte van de piek van 27 december van $4,15. Gelukkig zijn de bulls de afgelopen twee dagen in actie gekomen.

Vanaf 10 januari is de prijs van Optimism omhooggeschoten voorbij de grens van $3, naar $3,73. Dit hernieuwde momentum duidt op een sterke belangstelling van beleggers voor Optimism. Bulls kijken er momenteel naar uit om het prijsniveau van $4 te beklimmen. Ondertussen zijn de technische indicatoren van Optimism bullish en ondersteunen deze prijsbewegingen.

Analisten voorspellen prijsstijging Ethereum (ETH) voor Bitcoin ETF

Topcryptanalist Michael van de Poppe heeft een bullish vooruitzicht voor Ethereum (ETH) uitgesproken. Ook benadrukte Van de Poppe in zijn analyse het belang van de huidige positionering van Ethereum. Hij merkte op dat de nabijheid van het dieptepunt van vorig jaar een katalysator zou kunnen zijn voor het initiëren van een bullish trend.

De projectie van Van de Poppe is echter afhankelijk van het algemene marktklimaat, met name de goedkeuring van een spot Bitcoin ETF. Als deze goedkeuring wordt verleend, verwacht hij een grote invloed op het ETH/BTC-handelspaar. Volgens hem zou dit tot een sterke prijsverandering kunnen leiden.

Momenteel schommelt de prijs van Ethereum tussen $2.200 en $2.450. Het ERC20-token heeft zich hersteld van zijn recente prijsdaling en vertoont winsten van 10,6% en 9,3% op de wekelijkse en maandelijkse termijnen.

Pullix (PLX): Het beste DeFi-token om in januari vast te houden

Pullix (PLX) is een nieuwe ICO en de eerste DeFi-exchange die is gecreëerd om door de community te worden beheerd. In vergelijking met zijn concurrenten heeft het een betere liquiditeit en lagere transactiekosten. De beurs onttrekt liquiditeit aan de valuta- en grondstoffenmarkt.

Deze liquiditeit kan de omvang van de transacties op Pullix, de vraag naar PLX en dus de waarde ervan vergroten. Pullix biedt beleggers liquiditeit op institutioneel niveau met de minste ontsporing. Bovendien voert het off-chain orderboek van het platform transacties snel uit.

Pullix biedt ook copy-trading met AI-technologie, een andere functie die klanten heeft toegevoegd om extra inkomsten te genereren. Ze hoeven alleen maar de transacties te kopiëren die andere professionals en experts hebben uitgevoerd met een hoog succespercentage. Maar om deze functionaliteiten te gebruiken, heb je het PLX-token nodig. Pullix voert een voorverkoop uit van het ERC20-token voor $0,08 per token.

Er zijn veel voordelen van het PLX-token. PLX-deelnemers hebben recht op stakingbeloningen en een percentage van de inkomsten die worden gegenereerd uit de dagelijkse inkomsten uit handelsbeurzen. Uw PLX-token kan ook worden omgezet naar andere cryptocurrencies of naar fiat-valuta. Op basis van het groeipotentieel van Pullix verwachten marktexperts dat de prijs in januari tot $0,5 zal stijgen.

Ten slotte

In januari 2024 was er een opmerkelijk prijsherstel voor zowel Ethereum als Optimism. In de tussentijd heeft de zesde fase van de voorverkoop van het Pullix DeFi-token de aandacht getrokken van de cryptogemeenschap.

De prijs is de afgelopen maand met 100% gestegen en wordt momenteel verhandeld op $0,08. Met het platform kunnen handelaren een verscheidenheid aan activa verhandelen en profiteren van goedkope kosten op een door de gemeenschap aangestuurde beurs. Dit heeft ertoe geleid dat beleggers geloven dat het PLX-token de mogelijkheid heeft om 100x te verdubbelen bij lancering op Uniswap en 300x zodra gelanceerd op een grote beurs. CEX.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!