SHIB-houders Stappen en masse over op deze nieuwe crypto presale – Is dit de meme crypto met potentie Bitcoins 21328% ROI te evenaren?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het blijkt wel weer dat er niet te voorspellen is wat er met de cryptocurrency markt kan gebeuren. Op woensdag 10 januari zijn de langverwachte spot Bitcoin ETF’s eindelijk goedgekeurd, maar dit zorgde niet voor de reactie waar velen beleggers op hoopten.

De Bitcoin koers bereikte maar een korte pump richting de $49.000 voordat het weer naar beneden stortte. Kort van tevoren nam het 24 uur handelsvolume van Shiba Inu toe in afwachting van de ETF goedkeuring.

Helaas viel ook deze pump tegen, maar de populaire meme coin weet gelukkig wel zijn waarde te behouden. De Shiba Inu koers zit hiermee eindelijk weer boven de $0,0000100, waardoor beleggers zich afvragen wat de volgende stap is voor SHIB.

Actuele Shiba Inu koers – Wat gaat de bekendste meme crypto doen?

Volgens data van Lookonchain werd er voor bijna $20 miljoen aan SHIB tokens gekocht op Binance. Dit deed investeerders vermoeden dat er een flinke meme coin pump aan zat te komen.

Nadat de SEC aankondigde 11 spot Bitcoin ETF’s goed te keuren steeg Shiba Inu naar een waarde van $0,00001047. De Shiba Inu koers staat nu op de $0,0000102 waarmee de meme crypto pump voor veel beleggers tegenviel.

De koers wist hiermee wel het belangrijke $0,0000100 niveau te doorbreken waardoor investeerders hopen op een positieve koersverwachting voor Shiba Inu. We zullen hieronder de SHIB koers analyseren, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van de munt.

Met een huidige waarde van $0,0000102 voor de Shiba Inu (SHIB) koers staat hij 5,3% hoger dan een week geleden en 7,7% hoger dan een maand geleden. Hiermee heeft Shiba Inu een sterke positie ingenomen met een weerstand op het $0,0000100 niveau.

Zolang het boven deze weerstand weet te blijven is de Shiba Inu koers verwachting bullish en kan hij richting de $0,0000110 gaan bewegen. Als het hier doorheen breekt, kan de SHIB koers testen of voor het eerst sinds maart vorig jaar het $0,0000120 niveau kan bereiken.

Als Shiba Inu echter weer onder de $0,000010 drempel daalt, zal het sentiment voor SHIB waarschijnlijk bearish worden. In dat geval zullen de kritieke weerstandsniveaus mogelijk worden getest op $0,0000094 en vervolgens $0,0000092.

Over het algemeen zijn beleggers teleurgesteld over de prijsbeweging na de Bitcoin ETF lancering. SHIB holders zijn alweer op zoek naar de volgende crypto’s met potentie waar ze veel winst mee kunnen verdienen.

Waarom stappen SHIB-houders over op deze nieuwe crypto’s?

Veel beleggers die in Shiba Inu hebben geïnvesteerd, zijn nu aan het kijken naar nieuwe crypto presales. Dit komt doordat deze tokens nog niet beschikbaar zijn op de markt en de projecten nog worden ontwikkeld. Hierdoor hebben ze nog een lage prijs en zijn ze relatief onbekend.

Stel je voor dat je Shiba Inu kon kopen voordat de token op de markt kwam en vervolgens steeg naar een waarde van $0,00008845. In dat geval zat je nu met een winst van meer dan 10.000x te kijken op de Bahama’s. Met deze nieuwe crypto tokens kan dat mogelijk ook gebeuren.

De bekendste tokens van het moment zijn:

SpongeV2 (SPONGEV2) – Verbeterde versie van het origineel met eigen P2E-game

Sponge V2 is een nieuwe crypto presale die net even wat anders werkt dan reguliere presales. Dit komt doordat de eerste versie van de Sponge token al eerder is gelanceerd en grote successen heeft behaald met een 100x pump. De token had een marktkapitalisatie van $100 miljoen en staat op dit moment nog steeds 3.263% hoger dan zijn originele presale prijs. 

Nu komt de token met een verbeterde versie en een gloednieuwe Play-to-Earn game waarbij je tokens kunt verdienen door het spel te spelen. Dit zorgt ervoor dat de Sponge V2 token, in tegenstelling tot de V1 versie, daadwerkelijk utitlity heeft. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het project en de token.

Je kunt deze token op een andere manier verkrijgen dan gebruikelijk. De Sponge V2 token kun je uitsluitend krijgen met behulp van de Sponge V1. SPONGE is nu een Stake-to-Bridge token, wat betekent dat je Sponge V1 moet staken om Sponge V2 te verdienen.

De tokens die je staked zullen permanent gelocked worden, waardoor ze voor altijd uit de roulatie zullen worden gehaald. Hierdoor wil Spong de V1 tokens uitfaseren en overgaan op de V2 tokens. De waarde die je voor de V1 tokens krijgt door ze te staken staat 1-op-1 met de waarde van de V2 tokens. Je zult dus precies dezelfde waarde overhouden in je portfolio.

Investeer nu in Sponge V2

Meme Kombat (MK) – De crypto versie van het bekende Mortal Kombat spel

Een andere populaire crypto presale is die van Meme Kombat. Deze presale is al een langere tijd bezig en heeft al meer dan $6,5 miljoen weten op te halen. Dit wijst erop dat beleggers veel vertrouwen hebben in het project. Dat is precies wat nieuwe crypto projecten nodig hebben om hun slagingskans te vergroten.

Meme Kombat is gebaseerd op het populaire Mortal Kombat spel waarbij meme coin personage met elkaar strijden in de Meme Kombat Arena. Ieder personage krijgt een eigen kaart waar zijn statistieken op weergegeven staan.

Alle gevechten zijn geautomatiseerd met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) en jij kunt vervolgens inzetten op de uitkomsten van deze battles. Dit betekent alleen niet dat de gevechten 50/50 zijn, aangezien elk personage zijn eigen kenmerken heeft. Daarbij is alles transparant en controleerbaar omdat het project gebruikmaakt van blockchaintechnologie.

Meme Kombat heeft ook een staking mechanisme waarin jij MK kunt staken om een passief inkomen te verdienen. Het unieke aan het stakingmechanisme van deze crypto is dat je de tokens in kunt blijven zetten op de gevechten. We raden je aan om de token zo snel mogelijk te kopen in de crypto presale. Dit komt doordat hij uit meerdere fasen bestaat en de prijs per token bij iedere nieuwe fase iets stijgt.

Investeer nu in Meme Kombat

Launchpad XYZ (LPX) – Gebruik de kracht van AI voor jouw volgende investering

Een andere populaire crypto presale is die van Launchpad XYZ. Dit komt doordat Launchpad een revolutionair platform aan het ontwerpen is waarin al je crypto zaken op een plaats kunt regelen. Launchpad maakt gebruik van de Web3 technologieën en kunstmatige intelligentie (AI) om dit voor elkaar te krijgen. Deze technologieën kunnen nogal ingewikkeld overkomen, maar Launchpad maakt ze voor iedereen begrijpbaar en makkelijk te gebruiken.

Launchpad zal een eigen trading terminal hebben waarin je naar verschillende crypto kunt zoeken, het marktsentiment in de gaten kunt houden en trading insights kunt bekijken. Ze hebben een eigen AI ontwikkeld die je kan helpen met je analyses op de trading terminal en je kunt ze vervolgens razendsnel uitvoeren op de Trading Edge van het platform. Ook heeft Launchpad een eigen crypto wallet geïntegreerd in het platform.

De $LPX token is de native token van het platform. Deze wordt gebruikt voor alle transactiekosten en tokenhouders kunnen inspraak krijgen op de verdere ontwikkeling van Launchpad. Dit maakt $LPX een interessante governance token. Je kunt er ook voor kiezen om de LPX token vast te zetten in de staking pool om daarmee een passief inkomen te verdienen.

Dit is je laatste kans om de LPX token van Launchpad te kopen voordat hij op de markt gelanceerd wordt. Aangezien het platform de eerste in zijn soort is verwachten we dat het de markt gaat breken en er hierdoor meer vraag komt naar de LPX token. Doordat er maar een beperkt aantal LPX tokens beschikbaar is zal dit resulteren in een prijsstijging.

Investeer nu in Launchpad XYZ

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!