Michaël Van De Poppe, Crypto Tony en Ali Martinez zijn optimistisch over Ethereum (ETH) – Ripple (XRP) -whales verhuizen naar Pullix (PLX) voor hoge ROI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) hebben een bullish run geïnitieerd die hen binnenkort in staat zou kunnen stellen nieuwe hoogten te bereiken. Als direct gevolg hiervan willen velen hun cryptocurrency-bezit diversifiëren.

Ze kunnen profiteren van deze nieuwe bullish markt door in voorverkoopprojecten te springen. Eén zo’n project is Pullix (PLX), dat furore maakt met zijn blockchain ICO. De verwachtingen overtroffen en in slechts vier weken fase 6 van de voorverkoop bereikt. Vandaag zullen we ze alle drie bespreken om te ontdekken hoe ver ze kunnen stijgen en zullen we bepalen in welke cryptomunten we het beste kunnen investeren.

Ripple (XRP) blijft boven de $0,50 – Kan de waarde ervan verder stijgen?

Ripple (XRP) stijgt in waarde en zou binnenkort nieuwe hoogten kunnen bereiken. Alleen al in de afgelopen week brak de Ripple-crypto de prijsbarrière van $0,60. Volgens de gegevens op de kaart is de prijs gestegen van $0,55 naar $0,63. Als we naar de grafieken als geheel kijken, heeft de Ripple prijs sterke steun tijdens de 50-dagen en 150-dagen EMA’s.

Het feit dat deze nog niet onder de $0,50 is gezakt, is een indicatie dat er nog steeds vraag is naar de crypto. Bulls worden gegenereerd door een recente gouden cross-over, en dit suggereert positieve vooruitzichten voor de crypto op de lange termijn. Op basis van de Ripple-prijsvoorspelling kan deze tegen eind 2024 stijgen naar $0,9449.

Ethereum (ETH) geanalyseerd door Michaël Van De Poppe, Crypto Tony en Ali Martinez

Ethereum (ETH) kende de afgelopen week ook een grote opleving. Vanaf een dieptepunt van $2.184,62 groeide de crypto tot $2.419,80. De crypto-groei van Ethereum heeft de aandacht getrokken van talloze analisten die nu allemaal optimistisch zijn over de toekomst ervan. Michaël van de Poppe heeft het perspectief gedeeld dat de crypto bullish zal zijn.

Hij benadrukte de benadering van de Ethereum prijs richting het dieptepunt van 2022. De analist merkte op dat een verdere stijging mogelijk is als de ETF wordt goedgekeurd. Naast hem toonde analist Crypto Tony ook een bullish vooruitzicht als ETH het $2.500-punt terugwint. Vervolgens merkte de bekende analist Ali Martinez op hoe ETH kan stijgen. Volgens zijn Ethereum-prijsvoorspelling kan deze tegen eind 2024 oplopen tot $5.100.

Pullix (PLX) zal in waarde stijgen na de lancering terwijl whales naar de voorverkoop gaan

Pullix (PLX) is een aankomend platform dat een combinatie zal zijn van enkele van de beste elementen die te vinden zijn op CEX’s en DEX’s. Het platform zal beschikken over een veilig ecosysteem waar iedereen gemakkelijk toegang toe kan krijgen.

Door gebruikers te stimuleren om liquiditeit te verschaffen, kan het veel efficiëntere prijzen aanbieden. Elke transactie die plaatsvindt, wordt uitgevoerd door het off-chain orderboek. Dit kan resulteren in een veel hogere snelheid.

De Pullix-crypto ondersteunt ook CFD’s en eeuwigdurende futures, terwijl hij ook over een speciale kluis beschikt. Inkomstenaandeel maakt ook deel uit van dit aanbod. Dit betekent dat elke gebruiker liquiditeit kan verschaffen aan de geautomatiseerde marktmakers, en als gevolg daarvan een vast passief inkomen kan verkrijgen.

Het platform kan ook beschikken over diepe liquiditeit, en dit zal worden bereikt doordat het kan samenwerken met institutionele liquiditeitsverschaffers. Tijdens fase 6 van de voorverkoop wordt een enkel PLX-token verhandeld voor slechts $0,08. Bij de lancering voorspellen analisten een prijsstijging tot 100x. Deze aspecten maken het de beste crypto om in te investeren. Er is ook een bonus van 20% die 72 uur lang live is, vanaf 10 januari 2024.

Samenvatting

Ripple en Ethereum laten beide een aanzienlijke groei zien. Toch heeft de voorverkoop van Pullix de meeste aandacht gekregen. Met zijn enorme ecosysteem en algemene aanbod zal Pullix in 2024 nieuwe hoogten bereiken, voorafgaand aan de bèta-release.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix

Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!