Is dit het juiste moment om Bitcoin te kopen nu de prebull-markttrend van 2015-2017 weer opduikt?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De prijsactie van Bitcoin (BTC) en de structuur van de cryptomarkt beginnen de pre-bull run-activiteit van voorgaande jaren te weerspiegelen. De prijsactie en trends binnen de cryptomarkten hebben een voorspelbare consistentie. Maar ook Meme Moguls (MGLS) krijgt veel aantrekkingskracht met zijn voorverkoop, omdat het binnenkort nieuwe hoogten kan bereiken. We zullen ingaan op de prijsprestaties van beide cryptocurrencies om te zien hoe ver ze kunnen stijgen.

Bitcoin (BTC) zal tegen het einde van het vierde kwartaal van 2024 een nieuwe ATH bereiken van $72.679,74

Bitcoin (BTC) liet onlangs bullish prestaties zien toen de waarde ervan boven de prijsgrens van $45.000 kwam. De afgelopen week is de Bitcoin-crypto gestegen van $42.252,72 naar een maximale waarde van $45.821,87. Het afgelopen jaar is crypto met 165,6% gestegen. Bovendien zijn de huidige prijsprestaties vergelijkbaar met de periode tussen 2015 en 2017. Indicatoren wijzen op een recordhoogte (ATH) voor BTC in het vierde kwartaal van 2024.

Deze Bitcoin-prijstrend volgt een correlatie tussen BTC-prijspieken en veranderingen in de conjunctuurcyclus, zoals aangegeven door de ISM Manufacturing Index. De afstemming van marktgedrag, economische indicatoren en historische trends geeft aan dat de huidige fase vergelijkbaar is. Het brengt een grotere blootstelling aan risico’s en potentiële groei met zich mee, net zoals in die periode. Volgens de Bitcoin-prijsvoorspelling kan het vierde kwartaal van 2024 eindigen met een waarde van $72.679,74

Meme Moguls (MGLS) bieden hogere ROI-mogelijkheden bij voorverkoop

Meme Moguls (MGLS) is een opkomend P2E-meme-georiënteerd ecosysteem dat handelaren zal helpen hun strategieën en de manieren waarop ze kunnen verdienen te verbeteren. Dit wordt gecompleteerd door de introductie van een platform met real-time marktsimulaties.

Deze dompelen spelers onder in een Fantasy Meme Trading World waar ze aangepaste avatars kunnen maken. Ze kunnen omhoog klimmen op de ranglijsten en, wanneer ze de Mogul-status bereiken, de beste beloningen ontgrendelen. Er zijn ook karakter-NFT’s en andere zeldzame NFT-items en -materialen. Deze kunnen de handelsvoorwaarden verbeteren of worden verkocht voor extra vermogenswinst.

Er is ook Moguls World, een speciale Metaverse in het ecosysteem. Spelers kunnen hier lid worden van liquiditeitspools en tokens delven. Om meer van de MGLS-crypto te krijgen, moeten ze hun crypto inzetten in de Meme Moguls die poep inzetten. Op deze manier kunnen ze in aanmerking komen voor beloningen op basis van hun poolaandeel en het jaarlijkse rendementspercentage.

Spelers kunnen ook deelnemen aan verschillende spelmodi, zoals Beat The Market. Hier kan elke speler proberen beter te presteren dan de S&P 500-index om te winnen. Deze aspecten maken het MGLS-token de beste crypto om in te investeren.

Tijdens de crypto-ICO heeft het MGLS-token fase 4 bereikt en wordt het verhandeld tegen $0,0027. Zodra het wordt gelanceerd en genoteerd wordt op Tier-1-beurzen, voorspellen analisten een stijging van 100x.

Samenvatting

Bitcoin laat vergelijkbare markttrends zien, zoals die in 2015 en 2017, die een bull run zouden kunnen veroorzaken. Als dit gebeurt, kan de koers een nieuw record ooit bereiken. In de tussentijd kan Meme Moguls de hoogste ROI bieden met een groei van 100x. Deze aspecten maken het de beste crypto om in te investeren.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Meme Moguls (MGLS) volgt u de onderstaande link:

Website: https://mememoguls.com/
Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!