MMTR mijlpaal: Bijna uitverkocht met al $3,1 miljoen opgehaald in fase 11

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu veel tokens in de top 100 van crypto’s qua marktkapitalisatie zich hebben hersteld, kunnen sommige beleggers die investeren in crypto het gevoel hebben dat ze al iets gemist hebben. Er valt achter nog steeds veel geld te verdienen door naar de markt voor ICO’s te kijken.

Nu 2024 is aangebroken is één token in de ICO fase snel uitverkocht na het genereren van een flinke hype: Memeinator (MMTR). Na de mijlpaal van zeven cijfers te hebben overschreden door een bedrag van $3,1m op te halen vanaf fase 11 van de presale, piekt Memeinator op het juiste moment.

Dit is waarom je de kans om te investeren in Memeinator niet mag missen.

Wat is Memeinator (MMTR)?

Nu de lange crypto winter eindelijk tekenen van ontdooiing vertoont, is er een lading meme coins op de markt gekomen in afwachting van de volgende bull run. Hoewel er een groot aantal afgeleide, fantasieloze afzetterijen zijn zonder humor, zullen sommige projecten zeker naar de top van de spreekwoordelijke stapel stijgen.

Eén meme coin uit de verre toekomst staat klaar om hen een “Hasta la vista, baby” te bieden. Een voorbode van onheil die de apocalyps zal brengen naar meme coins die als zwak en onbeduidend worden beschouwd en die ervoor zorgen dat het format geen echte vooruitgang kan maken.

Maak kennis met Memeinator: de Terminator van de wereld van meme coins. Het voelt geen medelijden, berouw of angst… Het zal ook niet stoppen totdat elke laatste zwakke meme coin is uitgeroeid.

Please embed the above video in the post at this point, do not just post the link.

Memeinator is op zoek om het format voor meme coins naar nieuwe en meer vooruitstrevende gebruiksscenario’s te tillen en het te combineren met elementen van GameFi en AI. Sluit je aan bij de kruistocht van Memeinator als je de ruimte van zwakke meme coins wilt helpen verkennen en de kans wilt hebben om enorme winsten te maken.

Wat doet het MMTR token?

MMTR is het native token dat ten grondslag ligt aan alle waardeoverdrachten binnen het ecosysteem van Memeinator. Houders kunnen MMTR staken voor een passief rendement van een robuuste APY van 45%. Bovendien geeft investeren in MMTR toegang tot exclusieve initiatieven. Dit omvat een Memeinator NFT project en een game genaamd Meme Warfare. Deze laatste zal de Memescanner bevatten, een AI-webscraping tool die het internet scant op zoek naar meme coins, deze onderzoekt op waarschuwingssignalen van zwakte en ze markeert voor vernietiging als ze door het algoritme als ongeschikt worden geacht. Vervolgens zal de Memescanner deze arme, ellendige excuses voor meme coins in de Meme Warfare game invoeren, zodat spelers ze in de game kapot kunnen schieten.

Om meer buzz rond de langverwachte ICO te creëren, heeft Memeinator zijn eigen officiële online shop gelanceerd, waar investeerders hun steun kunnen tonen door de nieuwste Memeinator merchandise en kleding te kopen.

De presale van Memeinator loopt op volle toeren terwijl het de laatste fase van de presale van 20 fasen ingaat. Het resterende aanbod tokens raakt op naarmate steeds meer beleggers die investeren in crypto FOMO ervaren.

Hoe hoog kan Memeinator stijgen in 2024?

De Memeinator ICO nadert een uitverkoop nadat het de mijlpaal van zeven cijfers heeft overschreden en een totaalbedrag van $3,1m heeft opgehaald vanaf fase 11. Een groot deel ervan heeft te maken met het FOMO inducerende mechanisme voor prijsverhogingen. Vanaf fase 1 zijn de MMTR tokenprijzen geprogrammeerd om te stijgen van $0,01 naar $0,0292 tegen het einde van de presale in fase 20. Laat dat je niet ontmoedigen om vandaag nog te investeren in de presale, want er is nog steeds een solide 66% voor je over om te profiteren van prijsstijgingen van het token voordat Memeinator wordt gelanceerd en op exchanges wordt vermeld.

Met het doel van Memeinator om een marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken, kun je nog steeds tot de duizenden vroege investeerders behoren die in aanmerking komen voor wat levensveranderende winsten zou kunnen zijn. Als meme coins zoals Floki Inu en Bonk marktkapitalisaties van 9 cijfers kunnen behalen, stel je dan eens voor wat een meme coin met een echte use case en innovatieve kwaliteit zoals Memeinator kan doen.

Gezien het feit dat als Memeinator zijn doel in 2024 zou bereiken, de MMTR tokens gemakkelijk met een factor 100x zouden kunnen stijgen van $0,01 naar $1. Aan de conservatieve kant kan MMTR gemakkelijk gaan van 25x naar 50x, of van $0,25 naar $0,50. Dan houden we nog niet eens rekening met het potentieel om ‘to the moon’ te gaan wanneer de bullmarkt in 2025 waarschijnlijk aanbreekt.

Sinds de lancering in de presale heeft Memeinator zes fases aan MMTR tokens verbrand om de schaarste en tokenprijzen meteen te vergroten. En nu het driemaandelijkse burn mechanisme wordt geïmplementeerd, zijn Memeinator tokens vrijwel gebouwd om in waarde te stijgen.

Sluit je aan bij de Memeinator presale voordat deze uitverkocht is

Heb je jezelf ooit voor je kop geslagen omdat je Dogecoin of Pepe Coin hebt gemist? Welnu, hier is je ticket om te investeren in de volgende grote missie naar de maan. Memeinator is niet voor niets snel uitverkocht: het heeft een legitiem potentieel om de komende jaren exponentieel te groeien. Degenen die vroeg hebben geïnvesteerd bevinden zich al in een geweldige positie, met een koersstijging van 76% sinds de lancering op de eerste dag – en met 66% te winnen voordat het raketschip vertrekt, heb je nog maar een beperkte tijd om in dit project te investeren. Het is tijd voor een grote verandering in de wereld van meme coins en die tijd is nu.

Laat de kans om parabolische winsten te behalen niet liggen en doe mee aan de Memeinator presale.

Bezoek de officiële website van Memeinator om Memeinator (MMTR) te kopen.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!