Crypto analist voorspelt: De top 5 beste crypto investeringen na crypto ETF-goedkeuring

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na maandenlang te hebben gewacht met veel spanning en volatiliteit, is de spot Bitcoin ETF toch eindelijk goedgekeurd door de SEC. Dit is een grote stap voor crypto, die zowel de sector zelf als de hele financiële sector kan beïnvloeden.

In dit artikel kijken we naar de top 5 beste crypto investeringen voor 2024, na de goedkeuring van de crypto ETF. Deze 5 coins zijn door crypto analisten uitgekozen tot de meest veelbelovende projecten van dit moment, die maximaal kunnen profiteren van een mogelijk aankomende crypto bull run.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Stake en mine Bitcoin

Bitcoin Minetrix is een project dat erg veel populariteit heeft opgebouwd met zijn unieke manier om BTC te minen via de cloud. Hiermee speelt het in op de volgende Bitcoin halving, een ontwikkeling die de Bitcoin koers sterk en positief zou kunnen beïnvloeden, net als bij de vorige 3 Bitcoin halvings.

BTCMTX is de native token van Bitcoin Minetrix en speelt een erg belangrijke rol in het ecosysteem. Deze token kun je staken om passief extra tokens te verdienen, maar ook mining credits.

Deze mining credits kun je inwisselen voor hash power bij een cloud provider partner van Bitcoin Minetrix om als het ware gratis Bitcoins te minen. Hoe meer BTCMTX je hebt gestaked, hoe meer credits je krijg, hoe sneller je kunt minen.

BTCMTX tokens zijn in de presale te koop voor $0,0128 per stuk, terwijl deze presale al meer dan $8,2 miljoen heeft verzameld. Na de presale zal de token gelist worden en kan deze stijgen in waarde.

Een belangrijke reden om nu te investeren is de volgende Bitcoin halving, die in april wordt verwacht. Door te investeren in BTCMTX, kun je deze tokens gebruiken om nu nog twee keer zoveel BTC te minen per block als na de halving.

Door deze mogelijkheid is de kans ook hoog dat er een grote vraag zal ontstaan voor BTCMTX nadat de token wordt gelanceerd op exchanges.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGEV2) –  Versie 2 van succesvolle meme coin

Sponge is een token die eerder in 2023 lanceerde en met een factor van 100 steeg naar een market cap van $100 miljoen en meer dan 10.000 holders kreeg. Dit project heeft kortgeleden de lancering van zijn nieuwe Sponge V2 token aangekondigd.

Aan de hand van een Stake-to-Bridge event, hebben investeerders nu de mogelijkheid om de oude Sponge tokens te begraven om ruimte te maken voor de nieuwe Sponge V2 token. Daarnaast zal het team ook een nieuwe sponzige Play-to-Earn game introduceren om de lancering van de nieuwe token te vieren.

Deze Play-to-Earn game zal een 100% gratis versie hebben en een versie waarmee je extra Sponge V2 tokens kunt verdienen.

Misschien klinkt het verwarrend, maar het werkt erg eenvoudig: je koopt Sponge via de officiële website en staked je tokens, waarmee je ze als het ware vergrendelt. Als beloning hiervoor krijg je Sponge V2 tokens, die je binnenkort in bulk zult kunnen claimen.

Door te investeren in Sponge V2, investeer je in een project dat al een track record heeft van een token die met x100 is gestegen. De verwachting is daarom hoog dat de volgende token zo’n explosie ook voor elkaar kan krijgen, of zelfs kan overtreffen.

Sponge V2 is de ultieme kans voor een nieuwe 100x, of je de explosie van Sponge (V1) nou hebt gemist, of niet.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Stake en game voor extra tokens

Een van de meest indrukwekkende presale projecten die eind 2023 zijn presale heeft gelanceerd is Meme Kombat. Deze meme coin is niet je volgende speculatieve munt met een mooie hond erop. Het is namelijk een utility token waarmee veel geld verdiend kan worden.

MK is de naam van de utility token die kan worden gebruikt om te wedden op de uitkomst van door AI-gegenereerde gevechten. De arena van Meme Kombat zal alleen gevuld zijn met bekende meme personages, gebaseerd op favoriete meme coins van crypto liefhebbers.

Deze gevechten zullen met indrukwekkende visuals te volgen zijn en de uitslag van elk gevecht zal on-chain verwerkt worden. Hierdoor kan deze uitslag niet gemanipuleerd worden en omdat de gevechten AI-gegenereerd zijn, kan de uitkomst niet worden voorspeld.

MK tokens zullen binnenkort op de markt worden gebracht, maar nu kun je deze tokens nog voor $0,279 per stuk kopen. Tokens zijn voor deze vaste prijs te koop in de presale, waarin al meer dan $6,6 miljoen is opgehaald.

MK van Meme Kombat kan binnenkort erg populair worden. Dit als gevolg van mensen die hun favoriete meme karakter in actie willen en binnen de Meme Kombat arena. Als het project goed uitpakt, dan is de kans groot dat er veel content gedeeld wordt, waardoor MK viraal kan gaan.

Door vroeg te investeren in MK kun je token voor een lage prijs kopen die makkelijk x10 zou kunnen gaan als het project viraal gaat. Daarnaast kun je de token na aankoop staken om direct een passief inkomen te verdienen, terwijl het project nog relatief onbekend is.

Nu naar Meme Kombat

Launchpad XYZ (LPX) – Toegankelijk Web3 crypto trading platform

De komst van de spot Bitcoin ETF kan de weg openen voor veel nieuwe crypto investeerders, en niet alleen voor instituties, maar ook voor particulieren. Hierdoor kan de opkomende Launchpad XYZ een uitstekend project worden om deze gebruikers kennis te laten maken met het beste wat crypto te bieden heeft.

Launchpad XYZ is het ideale startpunt dat nieuwe crypto investeerders nodig hebben om op comfortabele wijze kennis te maken met de beste features van crypto en Web3. Zo zul je in dit ecosysteem toegang hebben tot exchanges, NFT’s, DeFi, crypto games, presales en nog meer.

Bij Launchpad zul je daarnaast gebruik kunnen maken van handige AI tools, waarmee je kunt uitvinden welke crypto mogelijk gaat exploderen. Ook zijn er tools voor traders en mensen die meer willen leren over de blockchain.

Vroeg investeren in Launchpad XYZ kan door de native LPX token te kopen in de presale voor $0,0445 per stuk. Deze presale zal binnenkort eindigen, waardoor er niet veel tijd meer is om deze utility token te kopen.

Door te investeren in Launchpad XYZ, investeer je in een utility token die gebruikt kan worden voor exclusieve toegang tot nieuwe projecten, crypto games en NFT’s. Dit betekent dat je hier gebruik van kunt maken om bijna iedereen van de markt voor te zijn en mogelijk de laagste prijs kunt krijgen.

Deze utility maakt de LPX token mogelijk erg aantrekkelijk, waardoor de prijs van deze token binnenkort behoorlijk omhoog zou kunnen schieten.

Nu naar Launchpad XYZ

yPredict (YPRED) – AI-hulp tijdens het traden

yPredict is een opkomende crypto die volledig inzet op de toekomst van Artificial Intelligence (AI). Het platform heeft als doel om een compleet AI-ecosysteem te worden met de beste tools om je te helpen met als je handelsbeslissingen.

Je kunt yPredict bijvoorbeeld gebruiken om je te helpen met trading, analytics of zelfs webdevelopment. Maar omdat yPredict binnenkort ook een gedecentraliseerde marktplaats voor AI-modellen zal lanceren, kunnen ook externe AI-ontwikkelaars hun modellen delen en hiermee geld verdienen.

De utility token van yPredict kan in de presale worden gekocht voor $0,11 per stuk, voordat deze token wordt gelanceerd op exchanges voor $0,12 per stuk. Deze token kan daarnaast ook gestaked worden voor passieve beloningen.

De YPRED token zal een centrale rol spelen in het ecosysteem van yPredict. Je kunt met deze token niet alleen toegang krijgen tot hoogwaardige AI-tools van yPredict zelf, maar ook tot AI-tools van andere ontwikkelaars.

Als YPRED op de korte termijn het betaalmiddel wordt van de vele gebruikers van het platform, zal de vraag naar de token toenemen. Dit kan zeer voordelig zijn voor vroege investeerders. Momenteel is de vraag echter nog beperkt omdat het project nog niet officieel gelanceerd is. Dit is dus de kans om de token voor een lage prijs in te slaan.

Nu naar yPredict

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!