Crypto-analist Egrag Crypto ziet Ripple stijgen naar $220; Injective wacht op grote upgrade, lancering van Pullix op handen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Crypto-analist Egrag Crypto plaatste een grafiek waarin hij voorspelde dat de Ripple-munt binnenkort naar $220 zou stijgen. Ondertussen kijkt de Injective-gemeenschap uit naar de Volan Mainnet-upgrade deze week.

Ook zal de beste ICO, Pullix, deze maand zijn hybride handelsplatform lanceren. Analisten hebben na de lancering een prijsstijging van 100x voorspeld voor zijn oorspronkelijke token, PLX.

Ripple (XRP) prijsvoorspelling tot $220

Crypto-analist Egrag Crypto heeft een technische analyse vrijgegeven waaruit blijkt dat Ripple zou kunnen stijgen naar $220, wat lijkt op een Gamma-Ray Burst.

De analyse wees ook op de twee “Bull Market Lines” op de grafiek, die de Ripple-prijzen hebben beïnvloed. Egrag voorspelde een derde ontmoeting met deze lijnen, wat een nieuwe stijging zou kunnen betekenen.

Egrag merkte echter op dat Ripple $1,20 moet breken om de ‘Bull Market Line – 2’ te bereiken. Volgens Egrag: “Zodra het bullish cross plaatsvindt, begint bijna een maand later de XRP bull run”, overeenkomende grafiekmarkeringen ‘Cross 1’ en ‘Cross 2’.

De analist voorspelt een bearish-naar-bullish crossover. Als de voorspelling van de analist klopt, zou de Ripple-munt binnenkort naar de top 5 van cryptocurrencies kunnen springen.

Injectieve (INJ) Volan Mainnet-upgrade is hier

De afgelopen tien weken handelde Injective (INJ) tussen $32 en $44, wat wijst op veelbelovende trends voor de toekomst van het token. De verwachting van meer winst wordt in stand gehouden door deze opwaartse trend, de groeiende belangstelling voor investeringen en het groeiende marktvertrouwen.

Bovendien staat aanstaande donderdag de Volan Mainnet-upgrade van Injective gepland. Het netwerk krijgt als gevolg van de upgrade nieuwe functies, mogelijkheden en verbeteringen.

Bovendien kan het upgraden de kosten van het injecteerbare product verhogen. De Injective-munt is nu tussen de $32,68 en $44,68 waard. Het is jaarlijks 2.592,8% gestegen.

Het beste DeFi-project, Pullix (PLX), wordt vóór het einde van het eerste kwartaal van 2024 gelanceerd

Beleggers zijn enthousiast nu de lancering van het hybride platform Pullix (PLX) dichterbij komt. Het platform brengt nieuwe en opwindende functies in de handelswereld. Deze functies omvatten snellere transacties, liquiditeit, privacy en meer.

Dit zijn functies die gebruikers niet in één CEX zullen vinden, maar Pullix heeft het allemaal. Deze top-ICO combineert de voordelen van gedecentraliseerde en gecentraliseerde uitwisselingen. Het antwoord van Pullix op de vaak voorkomende problemen van beperkte activa en liquiditeit is een van de belangrijke successen.

Met Pullix kunnen gebruikers een breed scala aan activatypes verhandelen, zoals FX, cryptocurrencies, grondstoffen en aandelen. Grote handelsvolumes zijn een bekend kenmerk van deze markten. Hierdoor heeft Pullix nooit een liquiditeitsprobleem.

Bovendien hecht Pullix hoge prioriteit aan privacy en veiligheid. Pullix-gebruikers kunnen hun activa, inclusief privésleutels, volledig beheren en opslaan, waardoor de veiligheid van hun portefeuille aanzienlijk wordt verbeterd. Pullix is ook van plan een aantal unieke functies toe te voegen die verder gaan dan wat traditionele handelsplatforms bieden.

De AI-handelsfunctie komt op de eerste plaats. Het doel van deze geavanceerde tools is om handelaars datagestuurde inzichten en analyses te bieden. Handelen met Pullix houdt meer in dan alleen het gebruik van deze AI-tools. Ze zijn gebouwd om handelaren te helpen beter onderbouwde handelsbeslissingen te nemen.

De AI-aangedreven tools zijn ontworpen om klanten in staat te stellen slimme transacties uit te voeren en meer geld te verdienen. Deze kenmerken en het nut van het PLX-token positioneren het als een van de top 5 cryptocurrencies die op de markt te koop zijn.

Conclusie:

Ripple en Injective lijken klaar voor een grote prijsstijging in de komende weken. Aan de andere kant heeft Pullix zichzelf gevestigd als een van de beste DeFi-projecten op de markt. Gebruikers kunnen profiteren van meer liquiditeit, snellere transacties en toegang tot meer activa.

Pullix is fase 6 van de voorverkoop al ingegaan met 1 PLX ter waarde van $0,08. Investeerders hebben binnen een paar dagen ruim 2,9 miljoen tokens gekocht. Stap nu mee in de trein, want de Pullix lanceert deze de komende weken.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Voeg je bij de Pullix gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!