Who let the dogs out? Bonk (BONK) meer dan 700% gestegen afgelopen 30 dagen op jacht naar Shiba Inu’s (SHIB) staart; Voorverkoop Pullix (PLX) blijft recordgroei zien

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bonk (BONK) won enorme waarde, behaalde 700% en achtervolgde de staart van Shiba Inu voor de tophondpositie. Ondertussen blijft de voorverkoop van Pullix een recordgroei zien, waarbij tijdens de voorverkoopfase in minder dan vier weken ruim $3 miljoen werd opgehaald. Lees hieronder meer.

Bonk (BONK) wordt vermeld op Binance

De mememunt rond honden, Bonk (BONK), heeft de afgelopen weken snelle winsten geboekt. De handelswaarde van Bonk is de afgelopen maand met ongeveer 78% gestegen, waardoor de huidige handelsprijs op $0,000011 komt. De belangrijkste katalysator voor de aanzienlijke stijging van Bonk kan worden toegeschreven aan een recent besluit van Binance. Op 15 december maakte Binance bekend dat het Bonk-tokens op zijn platform zou opnemen.

Na deze aankondiging constateerde Bonk een opmerkelijke stijging van 314% in het handelsvolume. Bovendien geven gegevens van CoinMarketCap aan dat Bonk is gestegen naar de 58e positie onder de grootste munten, vergeleken met de 69e positie vorige week.

Shiba Inu (SHIB) heeft mogelijk een nieuw partnerschap veiliggesteld

De leider van Shiba Inu, Shytoshi Kusama, heeft een handdruk-emoji op X geplaatst, wat een aankondiging van een nieuw partnerschap zou kunnen betekenen. Dit bericht is duizenden keren bekeken, maar veel Shiba Inu-volgers hebben nog steeds behoefte aan opheldering over wat het betekent. Onlangs beloofde het Shiba Inu-team in de nieuwjaarsboodschap zich te concentreren op wijdverbreide adoptie; misschien is dit een teken.

Crypto-walvissen hebben zich de afgelopen maanden verzameld en hebben 4,8 biljoen Shiba Inu naar hun portemonnee verplaatst. Deze piek is een stijging van 375% vergeleken met voorgaande maanden. Bovendien heeft Shiba Inu de afgelopen vier maanden 155 miljoen transacties uitgevoerd. Deze feiten kunnen erop wijzen dat Shiba Inu zich voorbereidt op een nieuwe bijeenkomst.

Pullix (PLX) introduceert een hybride beursconcept

Pullix is op weg om een revolutie teweeg te brengen in de cryptohandelsector door een hybride uitwisselingsconcept te introduceren. Dit combineert het beste van beide industrieën in één enkel platform. Op Pullix kunt u handelen in grondstoffen, forex en aandelen, net als bij een makelaar. Net als bij een CEX heb je echter toegang tot crypto met een hoge liquiditeit. Bovendien behoudt u uw privacy zoals bij een DEX, omdat er geen KYC is en u handelt vanuit uw crypto-portemonnee.

Pullix biedt zijn klanten verschillende manieren om geld te verdienen, zoals opbrengstlandbouw, staking en leningen. Er is ook het Trade-to-Earn-concept, waarmee handelaren uitdagingen kunnen voltooien om tokens te verdienen. De kerntoken van het platform, PLX, biedt verschillende voordelen, maar misschien wel het belangrijkste kenmerk is dat tokenhouders een deel van de dagelijkse winst van Pullix ontvangen.

Bovendien zal het platform verschillende diensten aanbieden om handelen toegankelijker te maken voor gebruikers. Eén van deze diensten is copytrading, waarbij namens u orders worden uitgevoerd. Dit betekent dat u uw crypto 24/7 kunt laten werken, omdat de door AI aangedreven handelsbot continu kan werken.

Beleggers die geïnteresseerd zijn in dit project kunnen op hun hoofdwebsite bijdragen aan de ICO. Momenteel is PLX de 6e voorverkoopfase ingegaan met tokens ter waarde van $0,08. Naarmate de voorverkoop voortduurt, zal PLX echter alleen maar waardevoller worden, dus het beste moment om in te stappen is nu wanneer experts een stijging van 30x voorspellen bij de lancering.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Voeg je bij de Pullix gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!