Top crypto-handelsbeurzen 2024: HKVAEX, Hashkey en Option2Trade

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Crypto bull run komt eraan en degenen die aan cryptohandel willen beginnen, vragen zich misschien af wat de beste cryptohandelsbeurzen in 2024 zijn.

Het kiezen van de juiste cryptobeurs kan uw handelservaring op veel manieren beïnvloeden. Na de ineenstorting van de FTX zijn velen al begonnen met de verschuiving van CEX’s (gecentraliseerde beurzen) naar DEX’s (gedecentraliseerde beurzen). Mensen kiezen vaak een beurs op basis van bepaalde kenmerken, zoals een verscheidenheid aan cryptoparen, hefboomwerking, activabezit, spreads, KYC-vereisten, handelsinstrumenten, enz. Hier is een kort overzicht van Option2Trade (O2T), Hashkey en HKVAEX.

HKVAEX:

HKVAEX is een handelsplatform voor virtuele activa, gevestigd in Hong Kong, opgericht in 2022. Hong Kong is een groeiend cryptolandschap en veel beurzen proberen daar hun handels- en activabeheerlicenties te krijgen. Blijkbaar is HKVAEX eigendom van een bedrijf genaamd BX Services, maar er wordt aangenomen dat het een op Binance gebaseerde entiteit is.

Kenmerken van HKVAEX:

 • HKVAEX biedt handelsdiensten voor meer dan 100 cryptocurrencies, waaronder Bitcoin en Ethereum.
 • Het maakt een hefboomwerking tot 100x en lage handelskosten mogelijk.
 • Het biedt crypto-naar-fiat- en crypto-naar-crypto-conversies.
 • Het beweert een onafhankelijke entiteit te zijn, maar er wordt aangenomen dat het wordt ondersteund door Binance.
 • Het platform biedt hoge beveiliging, robuuste risicobeheersing, snellere transacties en toegang tot de grootste liquiditeitspools.
 • Het is een gecentraliseerde crypto-uitwisseling en vereist KYC.

Hashkey:

Hashkey, van Hashkey Group, is een vermogensbeheerder gevestigd in Hong Kong. Hashkey Exchange is de eerste app voor het uitwisselen van virtuele activa die in Hong Kong een licentie heeft verkregen van de Securities and Futures Commission (SFC). Het bedrijf heeft echter zijn jurisdictie op 17 verschillende locaties, waaronder Hong Kong, Maleisië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. HSK is het oorspronkelijke token van de Hashkey crypto-uitwisselingsapp.

Kenmerken van Hashkey:

 • Het ondersteunt cryptohandel en biedt leen- en stakingsdiensten.
 • Het is een gereguleerd platform en actief in 17 rechtsgebieden.
 • De Hashkey-app heeft interactieve grafieken met diepgaande realtime prijsnoteringen waarmee handelaren analyses kunnen uitvoeren en prijswaarschuwingen kunnen instellen.
 • Hashkey ondersteunt directe opwaarderingen met behulp van bankkaartkoppeling voor fiatgeld in Hong Kong-dollars en Amerikaanse dollars.
 • Het heeft zijn eigen utility-token dat fungeert als waardeopslag en andere gebruiksscenario’s aan de gemeenschap biedt.

Option2Trade:

Option2Trade (O2T) is een sociaal handelsplatform uitgerust met industriestandaardfuncties waarmee u niet alleen in cryptovaluta kunt handelen, maar ook in indices en aandelen. Option2Trade (O2T) is een wereldwijd gelicentieerd platform voor activabeheer dat geen KYC vereist en toch alle functies van een traditionele beurs biedt. Dit is een Web3 Decentralized Exchange (DEX) waarmee u uw activa in uw portemonnee kunt bezitten en met vertrouwen kunt handelen.

Kenmerken van Option2Trade:

 • AI-aangedreven sociale handelservaring van een inclusieve omgeving.
 • Het is een DEX en vereist geen KYC, en de activa blijven altijd onder uw hoede.
 • Het biedt copy-trading, AI-handelsbots, Liquidity Pools, Staking en nog veel meer.
 • U kunt inspraak hebben in het ecosysteem met behulp van het O2T-token in de speciale DAO.
 • Option2Trade heeft een native token, ticker O2T, die op basis van zijn gebruiksscenario’s en tokenomics een enorm potentieel heeft om te groeien in de komende bull run.
 • Option2Trade (O2T) ontgrendelt premiumfuncties die geen enkele andere gedecentraliseerde crypto-uitwisseling biedt.

Conclusie:

HKVAEX-, Hashkey- en Option2Trade (O2T)-beurzen hebben hun eigen voordelen en u kunt er een kiezen op basis van uw voorkeuren. Als de ene beurs beperkt is tot een bepaald rechtsgebied, wordt de andere geassocieerd met een sterk gecentraliseerd handelsplatform. Niettemin is Option2Trade (O2T) de duidelijke winnaar in de beste crypto-handelsbeurzen in 2024 omdat het het beste van twee werelden biedt.

Voor meer informatie over de Option2Trade (O2T) voorverkoop:

Bezoek Option2Trade

Sluit u aan en word lid van de community:

https://t.me/O2TOfficial

https://twitter.com/Option2Trade_

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!