Arbitrum (ARB) en Meme Moguls (MGLS) stijgen in populariteit terwijl Bitcoin (BTC) stijgt naar $47.000

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl Bitcoin (BTC) een stabiele positie behoudt op $44.000, zien Arbitrum (ARB) en Meme Moguls (MGLS) de laatste tijd een enorme populariteitsstijging. Dit is vooral opmerkelijk omdat Meme Moguls (MGLS) zich nog in de voorverkoopfase bevindt, met vroege voorspellingen die een winst van 50x bij de lancering schatten. Laten we de prijsprestaties van deze drie activa eens bekijken en onderzoeken wat hun huidige trends zou kunnen beïnvloeden.

Bitcoin wacht op het besluit van de SEC over ETF-goedkeuring

Na slechts een dag later van de piek van $45.905 in 2024 naar $41.659 te zijn gedaald, blijft Bitcoin nu stabiel op $44.000. De grootste cryptocurrency ter wereld beleefde een bullish 2023 met winsten van meer dan 175% voor degenen die erin slaagden er vroeg in te komen.

De positieve beweging kan grotendeels worden toegeschreven aan de Bitcoin ETF-applicaties van Blackrock en andere vermogensbeheergiganten. Nu steeds meer traditionele financiële instellingen cryptocurrency omarmen, wordt verwacht dat de waarde van Bitcoin zal blijven groeien.

Het is nu echter tijd voor de SEC om te beslissen of zij de ETF-aanvragen al dan niet zullen goedkeuren, en dit zou mogelijk tot volatiliteit op de markt kunnen leiden. Vroege rapporten suggereren dat de SEC achter gesloten deuren al groen licht heeft gegeven, maar we zullen moeten wachten op officiële bevestiging.

Bitwise ondervroeg 437 financiële adviseurs en vond enkele interessante inzichten. Uit het onderzoek bleek met name dat minder dan 40% van de adviseurs gelooft dat een Bitcoin ETF dit jaar zal worden goedgekeurd. Dit geeft aan dat de ETF nog op de markt moet worden geprijsd, wat zou kunnen resulteren in een stijging naar $50.000 of meer op de dag van een mogelijke goedkeuring.

Meme Moguls’ voorverkoopwaanzin: Beleggers kijken naar 100x winst

Meme Moguls (MGLS) is niet alleen een typisch play-to-earn-model. Het tilt het concept van memecultuur naar een geheel nieuw niveau door het op te nemen in een virtueel handelsplatform. Dit betekent dat gebruikers op memes gebaseerde activa kunnen kopen, verkopen en verhandelen in een meeslepende omgeving.

Hoewel het spel virtueel is, zijn de beloningen zeer reëel. Degenen die gevechten tegen de gemeenschap winnen, vrienden verslaan in privéduels of als overwinnaar tevoorschijn komen in de modus “Beat the Market”, verdienen waardevolle MGLS-tokens en andere waardevolle bezittingen.

Het MGLS-token staat klaar om een hoeksteen te worden in de bloeiende, op meme gebaseerde economie. Het verleent houders verschillende privileges, waaronder stakingbeloningen, deelname aan het bestuur en toegang tot exclusieve platformfuncties.

Meme Moguls heeft een enorme hype meegemaakt in de aanloop naar de lancering, met miljoenen verkochte tokens en een prijsstijging van 42% tot $0,0027. Deze prijs zal tijdens elke voorverkoopfase blijven stijgen, dus de huidige haast om te kopen is logisch.

Nu de totale marktkapitalisatie nu $8,10 miljoen bedraagt, suggereren marktexperts een potentiële waardestijging van 100 keer zodra Meme Moguls volledig gelanceerd wordt. Dergelijke winsten zijn niet zeldzaam in de memecoin-wereld, maar we krijgen zelden de kans om in te kopen voordat de hype losbarst, en dit is de reden waarom Meme Moguls investeerders enthousiast maakt.

Bezoek Meme Moguls

Zal Arbitrum (ARB) in 2024 $5,00 bereiken?

Arbitrum leidt de layer-2-race met een huidige Total Value Locked (TVL) van $2,50 miljard, waarmee hij bedrijven als Optimism, Base en de tientallen andere projecten die de afgelopen maanden zijn uitgebracht, overtreft. Maar wat onderscheidt Arbitrum van de rest?

Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum, merkte het technische voordeel van Arbitrum op in een recent Twitter-bericht waarin hij blijk geeft van “een ondubbelzinnig fase-1-rollup”. Dit betekent dat Arbitrum de meest gedecentraliseerde L2-schalingsoplossing is die momenteel beschikbaar is.

Statistieken van Flipside laten zien dat Arbitrum het Optimism verslaat in termen van DEX-volume, NFT-verkoopvolume, vergoedingen en inkomsten. Het in de gaten houden van de Arbitrum-statistieken zal een goede indicatie geven van het toekomstige succes van het project.

De prijs van Arbitrum heeft gereageerd op zijn groeiende populariteit, met een winst van 89% in de afgelopen 30 dagen tot een huidige prijs van $2,07. Dit markeert een recordhoogte voor het token, en experts voorspellen dat de prijs zal blijven stijgen richting $5,00 naarmate de modulaire architectuur van Ethereum een grotere acceptatie ziet.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Meme Moguls (MGLS) volgt u de onderstaande link:

Website: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!