Waarom zijn experts optimistisch over Ethereum, Everlodge en Toncoin?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Speculaties over een nieuwe bull run verspreiden zich door de cryptogemeenschap. Beleggers bereiden zich nu voor op het behalen van aanzienlijke rendementen nu experts hun voorspellingen voor 2024 bekendmaken. Drie projecten die consequent de krantenkoppen halen zijn Toncoin, Ethereum en Everlodge. Elk project heeft in het vierde kwartaal al sterke prestaties geleverd en is klaar voor extra groei in de komende maanden.

Toncoin-analyse wijst op een prijsstijging in januari

Op het eerste gezicht lijkt Toncoin een correctiefase in te gaan na het recente bullish momentum. De afgelopen zes maanden is de waarde van Toncoin met 65,5% gestegen, hoewel deze de afgelopen week met 3,9% is gedaald.

Op het moment van schrijven handelde Toncoin op $2,19 en daalde in 24 uur met 0,62%. Het dagelijkse handelsvolume van Toncoin daalde ook met 19,61%, wat erop wijst dat de cryptobulls momentum verliezen nu Toncoin aan zijn correctie begint.

Deze analyse wordt ondersteund door technische indicaties die erop wijzen dat de prijs van Toncoin onder de 50-daagse EMA is gedaald. Dat gezegd zijnde blijven analisten uiterst optimistisch, wat erop wijst dat deze correctie slechts een kortetermijntrend is.

Algemene voorspellingen geven aan dat Toncoin eind januari een hoogtepunt van $2,60 zou kunnen bereiken, een stijging van meer dan 20%. Bearish voorspellingen suggereren dat Toncoin zou kunnen dalen naar $2,06, hoewel de meeste experts bullish blijven.

Zal Ethereum in 2024 de ETF-markt betreden?

Een recente verklaring van het hoofd digitale activa van Goldman Sachs suggereert dat er dit jaar een Ethereum ETF zou kunnen worden uitgebracht. In een recente verklaring benadrukte Matthew McDermott dat als Bitcoin ETF-aanvragen worden geaccepteerd, Ethereum waarschijnlijk de volgende in de rij zou zijn.

Hoewel de verklaring weinig invloed heeft gehad op de prijs van Ethereum, heeft het voor opwinding gezorgd onder ETH-houders.

Op het moment van schrijven was de waarde van Ethereum de afgelopen zeven dagen met 5,40% gedaald, waarbij Ethereum werd verhandeld voor $2.244. Ondanks deze daling blijft het dagelijkse handelsvolume van Ethereum hoog op $11,5 miljard.

Bullish investeerders verdubbelen hun voordeel met de Everlodge-voorverkoop

Na een sterke prestatie in december verdubbelen beleggers hun niveau in fase 9 van de Everlodge-voorverkoop. Deze nieuwe altcoin wint aanzienlijk momentum en trekt investeerders aan met sterke rendementen, unieke voordelen voor tokenhouders en een revolutionaire, real-world DeFi-toepassing.

Everlodge geeft investeerders de mogelijkheid om fractioneel te investeren in vakantiewoningen. In plaats van de volledige prijs te betalen om de volledige eigendom van een vakantiewoning te krijgen, kunnen investeerders mede-eigenaar worden van de huur en zo een passief inkomen genereren.

Dit vermindert de hoeveelheid geld die nodig is om een initiële investering te doen en stroomlijnt het algehele aankoopproces.

Om deze oplossing aan te bieden, combineert Everlodge eigenschappen als NFT’s en fractioneert elke NFT. Hierdoor kunnen investeerders meedoen voor slechts $100, waardoor de toetredingsdrempels tot de markt voor vakantievastgoed aanzienlijk worden verminderd.

Op zijn marktplaats zal Everlodge drie hoofdtypen onroerend goed aanbieden: vakantiehuizen, luxe villa’s en hotels. Na het aanmaken van een account kunnen beleggers op elk moment een investering plaatsen, en de NFT die zij aanhouden bevat alle benodigde informatie over hun vermogen. Deze NFT’s kunnen aan andere investeerders worden verkocht en zullen uiteindelijk beschikbaar zijn op NFT-marktplaatsen van derden.

Everlodge-tokens zullen investeerders verschillende voordelen bieden binnen dit ecosysteem. Houders ontvangen lagere prijzen voor NFT’s, verdienen inzetbonussen en verdienen ook gratis verblijven bij Everlodge-accommodaties. Deze voordelen, gecombineerd met een potentieel rendement van 280% tijdens de voorverkoop van Everlodge, hebben experts extreem optimistisch gemaakt over deze nieuwe altcoin.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!