Trending crypto meme Bonk maakt comeback met 28% stijging – Heeft Bonk met toenemende crypto hype potentie x100 te gaan?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bonk, de bekende meme coin op het netwerk van Solana, maakt een behoorlijke comeback en is vandaag met +28% gestegen. Dit terwijl de meme coin profiteert van een sterke toename van de trading volume.

Kan de trending crypto meme vanuit dit punt nog verder stijgen in waarde, of kunnen nieuwe crypto alternatieven voor meer winst zorgen?

Bonk ziet +250% toename trading volume naar $430 miljoen

De populairste cryptomunt van Solana, Bonk, is sinds midden december aan het dalen. Vandaag maakt de meme coin een comeback met een stijging van meer dan +26% in de afgelopen 24 uur.

Dit terwijl het trading volume van Bonk met een verbazingwekkende +250% is gestegen naar $430 miljoen in het dagelijks tijdframe.

Bonk is hiermee ook een van de grootste crypto stijgers van de afgelopen dag, na Helium (HNT), die met +30% is gestegen vandaag.

Ondanks dat deze week in het teken staat van de spot Bitcoin ETF (deadline op 10 januari), lijkt er veel interesse te zijn in de meme coin. Wat kunnen we verwachten van de BONK koers?

Koers Analyse Bonk – Het begin van een nieuwe crypto meme hype?

Ondanks de sterke prestatie van BONK, ligt de meme coin nog steeds ver onder zijn all-time high die het heeft gevestigd in december. Hierdoor ligt Bonk dan nog onder zijn 30-daagse moving average (geel), wat wijst op een zwakkere positie op korte termijn.

De Relative Strength Index (RSI) is neutraal met een lichte hint van een ‘oversold’ signaal. Dit betekent dat als de RSI nog verder daalt, de koopdruk toe kan nemen voor Bonk.

In het geval dat de markt positief reageert op de uitslag van de spot Bitcoin ETF aanvragen, zou Bonk de komende weken terug kunnen stijgen naar de $0,0000162 (ongeveer +25%).

Op langere termijn, zou Bonk best nog wel een hoger plekje kunnen opzoeken dan zijn All-Time High van $0,000035. Dat zou in de eerste helft van 2024 al kunnen gebeuren, waardoor daarna de $0,00005 de volgende target zou kunnen zijn.

Alternatieve meme coins met meer potentie

Hoewel Bonk vandaag een sterke comeback heeft gemaakt, lijkt het voor nu een beetje te laat om te investeren in deze meme coin. Als je ziet dat Bonk vanaf het begin al meer dan +11.800% is gestegen, kan het een beter idee zijn om te richten op andere trending crypto alternatieven.

Mogelijk zijn meme coins met een market cap lager dan $842 miljoen aantrekkelijker voor investeerders. Deze meme coins hebben meer ruimte om hoge rendementen te leveren aan vroege investeerders.

Laten we kijken naar 2 alternatieve meme coins met een lage market cap, die potentie hebben om binnenkort te exploderen in waarde. Dit terwijl deze meme coins nu nog voor een lage prijs te koop zijn.

Wat BONK in het einde van 2023 deed, heeft meme coin Sponge eerder in 2023 op kleinere schaal gedaan. De meme coin steeg met een factor van 100 naar een market cap van $100 miljoen en wil dit succes herhalen met zijn nieuwe Sponge V2 token. Inmiddels lijkt de crypto hype rondom dit project aardig aan te slaan onder investeerders.

Deze nieuwe token zal begin dit jaar gelanceerd worden in betere omstandigheden en als onderdeel van een betere community. Om die reden is de verwachting hoog dat Sponge V2 het succes van zijn voorganger niet alleen zal evenaren, maar zelfs kan overtreffen.

Sponge V2 zal binnenkort gelanceerd worden, terwijl het development team dan zal beginnen met het ontwikkelen van een nieuwe Play-to-Earn game. Deze game zal gratis te spelen zijn, maar door Sponge V2 tokens te gebruiken zul je extra tokens kunnen verdienen.

De nieuwe tokens kunnen niet direct gekocht worden, maar worden uitgekeerd als beloning voor het staken van Sponge (V1) tokens. Deze tokens kun je direct kopen en staken via de officiële website, Sponge.vip.

Wanneer Sponge V2 gelanceerd wordt, zal de V1 token vergrendeld worden en zal de nieuwe token zijn oude variant vervangen. De nieuwe crypto biedt een nieuwe kans voor de mensen die de x100 pump van Sponge hebben gemist.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Een uniek crypto meme gaming en staking platform

Een andere meme coin die minstens net zoveel potentie heeft als Bonk, is de nieuwe Meme Kombat. Deze meme coin heeft de kans om mensen uit andere meme coin community’s aan te trekken en zo viraal te gaan.

Meme Kombat gebruikt personages van bekende meme coins, zoals Doge, Shiba Inu, Pepe en Wojak om ze tegen elkaar te laten strijden. Spelers van Meme Kombat kunnen de MK token van het project inzetten op de uitkomst van deze gevechten en daarmee mogelijk grote prijzen winnen.

De tijd dringt nu Meme Kombat al meer dan $6,45 miljoen van de $6,5 miljoen heeft opgehaald in de presale. De MK token is in de laatste fase van de presale te koop voor $0,279 per stuk en zal binnenkort gelanceerd worden op exchanges.

Zowel na als tijdens de presale, kun je MK staken om passief extra tokens te verdienen. Dit betekent dat wanneer de token gelanceerd wordt, je extra MK zult hebben en kort daarna kunt verkopen. Ook is het natuurlijk mogelijk om deze tokens in te zetten op het gamingplatform van Meme Kombat voor extra veel speelplezier.

Nu naar Meme Kombat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!