Crypto expert voorspelt: Bitcoin koers naar $1 miljoen – Gaat Bitcoin stijgen naar een nieuwe ATH?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin koers ligt op dit moment -2,9% lager dan gisteren op het niveau van $45.250 op de volatiele dag waarop de SEC zijn besluit zal delen over de spot Bitcoin ETF aanvragen.

Los van deze belangrijke dag voor Bitcoin, voorspelt een crypto expert dat de Bitcoin koers op elk moment naar $1 miljoen kan stijgen. In dit artikel kijken we verder naar de voorspelling van Samson Mow, directeur van Jan3.

Crypto expert voorspelt $1 miljoen Bitcoin koers

Samson Mow, directeur van Jan3, een bedrijf dat helpt met de adoptie van Bitcoin in verschillende landen, is erg bullish op Bitcoin. De crypto expert en Bitcoin maximalist, voorspelt dat de Bitcoin koers op elk moment plotseling naar de $1 miljoen zou kunnen schieten.

Hoewel sommige crypto investeerders deze bullish voorspelling konden waarderen, blijven anderen erg sceptisch. Het lijkt erg onwaarschijnlijk dat Bitcoin plotseling naar $1 miljoen zou schieten. Hiermee zou het plotseling een marktkapitalisatie van maar liefst $20 triljoen moeten krijgen en zou de Bitcoin koers met meer dan +1.900% stijgen.

Voor andere crypto experts is het daarom logischer wanneer Bitcoin op langere termijn richting de $1 miljoen kan stijgen.

Als vandaag de spot Bitcoin ETF’s worden goedgekeurd door de Securities and Exchange Commission (SEC), dan zou Bitcoin binnenkort kunnen beginnen met een klim naar een nieuwe All Time High (ATH). Een plotselinge blitz naar $1 miljoen zal erg onrealistisch zijn voor de grootste cryptomunt.

Bitcoin koers analyse – Gaat Bitcoin stijgen naar een nieuwe ATH?

Momenteel ligt de Bitcoin koers lager dan gisteren, mogelijk omdat vandaag de deadline is voor de SEC om zijn besluit te maken over de spot Bitcoin ETF aanvragen. De Bitcoin koers ligt echter nog zo’n +6% hoger dan een week geleden en +4% hoger dan een maand geleden.

De BTC koers heeft momenteel nog een gezonde positie boven zijn 30-daagse moving average (geel), waarvan de cryptomunt ondersteuning kan krijgen. Reken er vandaag wel op dat er veel volatiliteit zal ontstaan nadat de SEC zijn besluit naar buiten brengt.

Op technisch gebied zou Bitcoin ruimte hebben om nog verder te stijgen. Zo ligt de RSI nog onder de 60, wat indiceert dat BTC niet bepaald overbought is.

Afhankelijk van wat de beslissing van de SEC zal zijn, zou BTC vandaag kunnen crashen richting de $40k of stijgen richting de $50. Het is sterk af te raden om vandaag Bitcoin te traden met veel leverage vanwege de volatiliteit die wordt verwacht.

Bitcoin zou de komende maanden een nieuwe All Time High kunnen vestigen boven de $100k. Als we vandaag een crash krijgen, zou het een nieuw instapmoment kunnen zijn voor investeerders.

Altcoins met potentie om te exploderen na stijging Bitcoin koers

De hele crypto markt zal profiteren als Bitcoin gaat stijgen na de bekendmaking. Zowel grote als kleine altcoins kunnen als gevolg stijgen, waarvan sommigen nog veel harder zullen stijgen dan Bitcoin zelf.

Dit is daarom een uitstekend moment om onderzoek te doen naar veelbelovende crypto projecten die potentie hebben om in 2024 een groot succes te worden. Dit in combinatie met een stijgende Bitcoin koers, kan voor behoorlijke rendementen zorgen dit jaar.

De onderstaande projecten zijn nog erg onbekend op de markt en deze altcoins zijn daarom mogelijk ondergewaardeerd. Deze projecten hebben potentie om in 2024 een groot succes te worden, evenals vroege investeerders die deze projecten op tijd weten te vinden.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) –  Mine Bitcoin via innovatieve staking pool

We moeten natuurlijk niet vergeten dat dit jaar (vermoedelijk in april) de volgende Bitcoin halving plaats zal vinden. De Bitcoin halving (de halvering van alle BTC block rewards) heeft historisch gezorgd voor grote koersstijgingen voor Bitcoin. 

De nieuwe Bitcoin Minetrix speelt in op de Bitcoin halving, door investeerders de mogelijkheid te bieden om BTC te minen via de cloud. Door vóór de halving te minen verdien je als het ware twee keer zoveel Bitcoins.

Je kunt BTC minen via Bitcoin Minetrix door de native BTCMTX token te staken. Hiermee verdien je mining credits die je inwisselt voor hash power, dit alles via een centraal en overzichtelijk dashboard.

BTCMTX tokens zijn voor $0,0127 per stuk te koop in de presale, maar deze prijs zal donderdag stijgen. Daarom is er geen tijd te verliezen om voor een scherpe prijs te investeren in BTCMTX (en Bitcoin eveneens).

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGEV2) – Oude succesvolle meme coin in een nieuw jasje

Los van wat Bitcoin dit jaar gaat doen, is er voorspeld dat we in 2024 een nieuw altcoin seizoen zullen krijgen. Hierdoor kunnen meme coins, zoals de nieuwe Sponge V2, dit jaar exploderen in waarde. Sponge V2 is de opvolger van Sponge, die in 2023 x100 in waarde steeg.

Sponge V2 kan mogelijk worden gelanceerd in een grote bull market en heeft daarom de potentie om nog verder dan x100 te gaan. Daarnaast biedt deze token ook utility in de vorm van een Play-to-Earn (P2E) game die binnenkort zal worden ontwikkeld.

Sponge V2 tokens kunnen verdiend worden als beloning voor het staken van Sponge (V1) tokens. Deze tokens kun je direct kopen en staken via de officiële website, sponge.vip. Binnenkort zal de token gelanceerd worden en kan de prijs hiervan exploderen.

Koop en stake vandaag je Sponge tokens om een APY van 357% te verdienen en profiteer mogelijk binnenkort van een explosie in de waarde van Sponge V2.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Verdien tokens met gamen en staken

Nu we het over meme coins hebben, is het ook belangrijk om de nieuwe Meme Kombat te benoemen. Deze meme coin heeft potentie om met andere bekende meme coins mee te liften en biedt daarnaast een unieke en spannende manier om geld te verdienen.

Meme Kombat is een arena waarin personages, gebaseerd op bekende meme coins, tegen elkaar zullen strijden. Deze battles worden allemaal gegenereerd met behulp van AI. Hierdoor zijn alle battles zeer transparant en altijd uniek. Gebruikers kunnen inzetten op de uitkomst van deze battles en toekijken hoe hun favoriete karakter presteert in de arena.

Om in te zetten op deze gevechten heb je MK tokens nodig. Deze meme coin kan niet alleen worden ingezet om prijzen te winnen, maar ook worden gestaked voor passief inkomen. Deze tokens zijn momenteel voor $0,279 per stuk te koop in de laatste fase van de presale.

Door deze tokens in de presale te kopen, krijg je de keuze om deze tokens direct te staken voor passief inkomen. Dit betekent dat wanneer de token wordt gelanceerd, deze niet alleen kan stijgen in waarde, maar dat je er ook nog eens extra zult hebben.

Nu naar Meme Kombat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!