Dogecoin (DOGE) en OKB (OKB) voorspeld voor enorme stijging; Everlodge (ELDG) gaat een revolutie teweegbrengen in onroerend goed

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Voortbouwend op het succes van 2023 zullen Dogecoin (DOGE) en OKB (OKB) dit jaar nog betere prestaties leveren. Als een belangrijke meme-munt is Dogecoin sinds de lancering exponentieel gegroeid. Het groeiende potentieel van de OKX-beurs heeft ook voor een indrukwekkend momentum voor de OKB (OKB)-munt gezorgd. Bovendien bevindt Everlodge (ELDG) zich op het hoogtepunt van creativiteit en innovatie, wat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we naar de vastgoedsector kijken en ermee omgaan. Behoren dit tot de beste crypto’s om in 2024 te investeren? Laten we het hieronder uitzoeken.

Dogecoin (DOGE) begon het nieuwe jaar met een aanzienlijke stijging

Nadat Dogecoin (DOGE) in december 2023 alle belangrijke ondersteuningsniveaus had behaald, barstte het 2024 binnen als een krachtige kracht, die de afgelopen maand met 8% toenam. Dit heeft ertoe geleid dat analisten hebben voorspeld dat Dogecoin een van de beste cryptomunten is om te kopen, vooral als de munt het volgende weerstandsniveau van $0,095 bereikt.

Door dit zeldzame weerstandsniveau te bereiken, zou het veel gemakkelijker kunnen zijn voor de prijs van Dogecoin om tegen het eerste kwartaal van 2024 de grens van $0,1 te overschrijden. Volgens CoinMarketCap ligt de marktkapitalisatie van Dogecoin boven de $12 miljard, waarbij de muntprijs de afgelopen paar jaar rond de $0,090 en $0,092 schommelde. weken. Naarmate de bull run dichterbij komt, kunnen Dogecoin-houders een beter 2024 tegemoet zien.

OKB (OKB) prijsvoorspelling

OKB (OKB) boekte vorig jaar opmerkelijke vooruitgang, waarbij het token in november zijn hoogste prijs ooit van $65 bereikte. Hoewel de berendruk de prijs van OKB misschien wat heeft doen dalen, bestaat er een sterke overtuiging dat OKB een comeback zal maken, vooral met de reeks ontwikkelingen die gaande zijn met de OKX-beurs.

De OKB-prijsgrafiek van Coinmarketcap laat zien dat de tokenprijs de afgelopen dagen tussen $54 en $56 schommelde, waarbij het handelsvolume van het token enorm steeg. Analisten beschouwen OKB als een van de beste crypto’s om in het eerste kwartaal van 2024 te investeren. Bij de huidige marktkapitalisatie van $3,26 miljard heeft OKB potentieel voor meer groei en analisten voorspellen dat het token vóór eind 2024 $80 zal bereiken.

Everlodge (ELDG) vindt vastgoedbeleggingen opnieuw uit

De mondiale horecasector zou in 2022 naar schatting 4,5 biljoen waard zijn en Everlodge is een belangrijk project dat zich richt op deze zeer invloedrijke sector. Net als Dogecoin en OKB wordt ook van Everlodge een enorme groei verwacht in 2024. Door onroerend goed te combineren met timeshare-technologie zal Everlodge geslagen NFT’s creëren van fysiek onroerend goed.

Luxe villa’s en hotels zullen in NFT’s worden opgenomen en investeerders kunnen fracties van deze activa kopen. Niet alleen dat, Everlodge heeft ook veel functies binnen zijn ecosysteem. Deze functies omvatten een marktplaats voor het kopen en verkopen van digitale items, een lanceerplatform voor projectontwikkelaars, een leenplatform voor leningen en ontleningen, en een beloningsclub voor zeer toegewijde investeerders.

Het native token van het Everlodge-ecosysteem is ELDG – een ERC 20-token gebouwd op de Ethereum-blockchain. Degenen die dit token bezitten, krijgen korting op de handelskosten, een verlaging van de onderhoudskosten en nachtelijke verblijven in de beste accommodaties van Everlodge. Nu de KYC is afgerond, zal Everlodge de veiligheid en levensvatbaarheid van het ELDG-token garanderen door de teamtokens voor 2 jaar en de liquiditeitspool voor 8 jaar te vergrendelen.

Everlodge bevindt zich momenteel in fase 9 van de tokenvoorverkoop en wordt verkocht voor $0,029. Er zal een prijsverhoging plaatsvinden zodra het verkochte token 40 miljoen bereikt. Met een potentieel om met 280% te stijgen bij voorverkoop en 30x bij lancering, is Everlodge een van de beste crypto’s om in te investeren voor maximale winst.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!