Bonk koers blijft kelderen terwijl Sei en andere populaire crypto memes een comeback maken – Welke crypto gaat stijgen in de volgende meme coin rally?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De meme coin mania bereikt een nieuw niveau, en de populairste projecten op dit moment zijn allemaal meme crypto. Een aanzienlijke kapitaal instroom in Bitcoin ($BTC) zou het startschot kunnen zijn voor het begin van de wildste achttien maanden die de industrie ooit heeft gezien.

Crypto investeerders zijn echter kieskeurig; Zo heeft BONK ($BONK) die zware verliezen geleden terwijl andere meme crypto steeds meer terrein winnen.

Wat is er gebeurd met de Bonk koers?

Bonk, een meme coin, gebaseerd op een honden thema, heeft de afgelopen tijd grote verliezen geleden. Bonk kwam uit op 25 december 2022 binnen de Solana community. 

De Bonk koers heeft in de eerste weken een grote groei doorgemaakt, de Meme Coin wist het netwerk van Solana nieuw leven in te blazen. In December 2023 heeft BONK echter een ongekende groei gekend. De koers steeg van $0,00000021 naar $0,000025, wat een stijging van x100 betekent. 

Ondanks dit recente succes, is de BONK koers de afgelopen weken weer ingestort. Zo daalde de Bonk koers in afgelopen 40 dagen met 42% volgens de cijfers van Coingecko. Het is dan ook nog maar de vraag of Bonk nog een goede investering is, en het lijkt erop dat investeerders die nu willen instappen de boot hebben gemist. 

Gelukkig zijn er genoeg andere crypto die nog op het punt staan om grote winsten te kunnen boeken voor investeerders; voornamelijk meme coins lijken veelbelovend in 2024. Wij hebben een lijst opgesteld met welke crypto gaat stijgen volgens ons. 

Bonk koers grafiek / Bron: CoinGecko

Meme Kombat – Stap in de meme arena voor grote winst

Meme Kombat is één van de opkomende crypto meme met ontzettend veel potentie. De native $MK token zit momenteel in de presale. De opbrengsten van deze presale zullen gebruikt worden om het innovatieve concept van de MK-arena uit te brengen.

Meme Kombat is een Meme Coin, vaak berusten Meme Coin op alleen bekendheid op platformen zoals social media. Het team van Meme Kombat probeert dit stigma te doorbreken. Het MK-platform zal ook ontzettend veel functionaliteit hebben. Hierdoor heeft de token ook een daadwerkelijke use case. 

In de Meme Kombat Arena zullen gevechten gesimuleerd worden door AI. Deze gevechten vinden plaats tussen bekende meme karakters. Doordat het door AI gesimuleerd wordt, zal geen enkel gevecht hetzelfde zijn. 

Daarnaast kunnen de $MK tokens ook gestaked worden voor een passief inkomen. Op deze manier is er voor iedereen de mogelijkheid om winst te maken op deze meme coin. De token kan aangekocht worden in de presale voor een koers van $0,235 per stuk. Zodra de presale in de volgende fase komt, zal deze koers stijgen. Wees er dus snel bij!

Koop Hier $MK

Sei koers pumpt 60% in 7 dagen – Zal deze stijging doorzetten?

SEI is de token van de recent gelanceerde Sei Network blockchain. Er was al erg veel hype rondom deze lancering, en deze populariteit is de afgelopen dagen flink gestegen. Dit is erg bijzonder, aangezien de rest van de markt deze week verliezen leed. 

SEI/USD werd onlangs nog verhandeld net boven de $0,81. Afgelopen donderdag vond er nog een stijging van 3% plaats wat net onder de all-time highs van $0,90 is, welke afgelopen woensdag werd behaald. Dit is een afsluiter van een reeks stijgingen van de afgelopen zeven dagen die meer dan 70% bedroeg.

Hetgeen dat Sei zo uniek maakt, is dat het een blockchain is die op handel gericht is. Zo heeft SEI snelle transacties, lage kosten en andere functies om handelsactiviteiten te ondersteunen. 

Daarnaast werkt de blockchain van Sei Network ook met de Ethereum Virtual Machine (EVM). Dit zorgt ervoor dat protocolleren die gebouwd zijn voor het Ethereum-netwerk, ook makkelijk op Sei kunnen draaien. 

Launchpad xyz – Nieuw innovatief platform om in de gaten te houden

Launchpad xyz is een platform dat het doel heeft om crypto toegankelijk en eenvoudig te maken voor investeerders. Het platform wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. Door gebruik van algoritmische inzichten en educatieve bronnen wil het project het vinden en begrijpen van crypto toegankelijker maken. 

De presale van launchpad xyz is momenteel in volle vaart en er is al meer dan $2 miljoen opgehaald. Het project probeert ook meer te zijn dan een simpele AI-trading tool. Volgens de roadmap zal het platform een groot netwerk worden dat het verhandelen van crypto zal versimpelen. Dit wordt gedaan door verschillende diensten zoals decentralised finance (DeFi) tot NFT’s samen te brengen op één netwerk. 

De native token van het platform is $LPX token. De token zit in de presale en door de lage market cap is er nog erg veel ruimte voor groei. Dit is interessant nu de presale flink wat momentum aan het krijgen is door het enthousiasme voor het project. Daarom past $LPZ zeker in het lijstje van crypto die gaat stijgen. 

Koop Hier $LPZ

Sponge V2 – Oude bekende in nieuw jasje

Iedereen kent het succesverhaal van Sponge V1 wel. De op Spongebob Squarepants gebaseerde Meme Coin zorgde ervoor dat zijn vroege investeerders met winsten van 100x wegliepen. 

Het team van Sponge wil dit gaan herhalen met de opvolger van Sponge V1, de Sponge V2 ($SPONGEV2). Voordat we beginnen over de goede kansen van deze coin kunnen we beginnen met de feiten die er al zijn. Het team achter de nieuwe coin is een gevestigd team dat al eerder voor grote winsten heeft gezorgd. Ook heeft deze coin een grote, gevestigde, community van meer dan 10.000 leden op social media. 

De $SPONGEV2 token staat dus al 2-0 voor. De token is alleen te verkrijgen via een stake-to-bridge systeem. Houders van de $SPONGEV1 token kunnen deze staken om vervolgens Sponge V2 tokens te ontvangen. Nieuwe investeerders zullen dus eerst $SPONGEV1 tokens moeten aanschaffen. De $SPONGEV2 tokens zullen uitgegeven worden wanneer alle V1 tokens gestaked zijn.

Het stake-to-bridge systeem heeft ook nog extra voordelen. Houders krijgen extra beloningen die uitbetaald zullen worden over een periode van vier jaar. Als laatste zal er ook een use case aan de $SPONGEV2 token gegeven worden. Er zal namelijk een play-to-earn game online komen. De details hiervan zijn nog niet bekend.

Koop Hier $SPONGEV2

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!