PEPE en SHIB in opkomst – Ontdek de populairste crypto’s in het groen!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Pepe en Shiba Inu boekten in december sterke winsten, met prijsstijgingen van 21,5% en 28%. Naarmate hun groei voortduurt, is de investeringsactiviteit bij beide projecten toegenomen, en deze zal naar verwachting in het eerste kwartaal blijven stijgen. Tegelijkertijd staat een nieuwe cryptocurrency op het punt een nieuw record ooit te bereiken, nadat deze tijdens de voorverkoop al meer dan $1 miljoen had opgehaald. Met dit in gedachten zijn hier de populairste cryptocurrencies die momenteel in het groen staan.

Pepe zet de bullish trend voort in 2024

Hoewel experts suggereerden dat de groei van Pepe zal vertragen, blijft het project in waarde stijgen. Op het moment van schrijven handelde Pepe boven zijn 200-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde, wat erop wijst dat de koers zal stijgen ten opzichte van de huidige prijs van $0,000001394.

In december beleefde Pepe 16 groene dagen, waarvan de waarde gedurende meer dan 50% van de maand steeg. Dit consistente groeipatroon suggereert dat Pepe, ondanks de twijfels van analisten, aanzienlijke weerstand kent en een sterke investering zou kunnen zijn in het eerste kwartaal.

Dit wordt ondersteund door het feit dat Pepe een hoge liquiditeit biedt en gemakkelijk toegankelijk is op beurzen zoals Binance. Het project is echter niet zonder uitdagingen.

Pepe is 67% gedaald ten opzichte van zijn hoogste niveau ooit en heeft extreem veel concurrentie op de markt. Als gevolg hiervan blijft Pepe een risicovolle belegging die waarschijnlijk in 2024 zal fluctueren.

Shiba Inu-walvistransactie wakkert de memecoin-markt aan

Na een relatief rustige vakantieperiode haalt Shiba Inu opnieuw de krantenkoppen na een enorme walvistransactie. In totaal werd maar liefst 2,4 miljard SHIB (ter waarde van $44,4 miljoen op het moment van de transactie) van de ene anonieme portemonnee naar de andere overgedragen.

De reden achter deze overdracht van Shiba Inu blijft onbekend, maar zal naar verwachting aanzienlijke gevolgen hebben voor Shiba Inu en de bredere memecoinmarkt. Kort na deze transactie ervoer Shiba Inu een stijging van de handelsactiviteit van $64 miljoen, en de waarde van Shiba Inu-tokens is met 3,33% gestegen.

Nu het Shiba Inu-ecosysteem zich blijft uitbreiden, zijn investeerders extreem optimistisch over de memecoin. Shiba Inu wordt momenteel verhandeld tegen $0,00001079, waardoor het project een betaalbare investeringsmogelijkheid is waarbij investeerders betrokken kunnen raken zonder dat ze al een groot startupfonds nodig hebben.

Meme Moguls bereikt mijlpaal van $1 miljoen

Meme Moguls is snel een disruptief project geworden op het gebied van memecoin. Dit opwindende nieuwe project introduceert ’s werelds eerste marktplaats die beleggen en memes combineert. Deze nieuwe markt, de eerste in zijn soort, heeft al veel aandacht getrokken en zal investeerders de kans bieden een aantal inkomstenstromen te ontwikkelen.

Het Meme Moguls-spel leert spelers hoe ze moeten investeren. Het zal werken als een aandelenmarkt, waarbij aandelen worden vervangen door memes die spelers kunnen kopen, verkopen en verhandelen om hun portefeuilles op te bouwen. Naast handelen kunnen investeerders deelnemen aan toernooien, communiceren met andere gamers en hun avatars volledig aanpassen op basis van hun favoriete memes.

Met een breed scala aan functies zijn experts van mening dat Meme Moguls een topinvestering in memecoin zou kunnen worden wanneer het later dit jaar wordt gelanceerd.

Het project bevindt zich momenteel in de vierde fase van de voorverkoop en heeft $1,4 miljoen opgehaald. Deze mijlpaal heeft Meme Moguls geholpen om meer grip te krijgen, en nu wordt verwacht dat fase vier van de voorverkoop op elk moment kan eindigen. Tokens zijn beschikbaar voor $0,0027, hoewel hun waarde zal stijgen zodra fase twee uitverkocht is.

Voor meer informatie over de Meme Moguls (MGLS) voorverkoop:

Bezoek Meme Moguls | Sluit u aan bij de gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!