Crypto-analist Michaël Van De Poppe maakt een bullish Ethereum (ETH) prijsvoorspelling – Meme Moguls (MGLS) lanceert een weggeefactie van $10.000

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl analist Michaël Van De Poppe een bullish voorspelling voor Ethereum (ETH) onthult, bruist de cryptocurrency-markt van verwachting. Ondertussen heeft Meme Moguls (MGLS) een megaweggeefactie van $ 10.000 gelanceerd. Deze nieuwe ICO, die zich momenteel in fase 3 van de voorverkoop bevindt, haalt ook de krantenkoppen omdat experts voorspellen dat het de volgende 100x meme-munt zal worden. Blijf lezen en ontdek waarom.

Ethereum-prijsvoorspelling

Michaël Van De Poppe staat bekend om zijn inzichtelijke analyses en deelde onlangs een optimistische Ethereum (ETH)-voorspelling. Volgens hem vertoont de Ethereum-crypto tekenen van een dieptepunt en kan deze binnenkort de overhand krijgen.

De prijsbeweging van Ethereum steeg van $2.298 op 23 december naar $2.320 op 30 december. De technische analyse voor deze altcoin schetst ook een bullish beeld, aangezien 24 technische indicatoren groen tonen. Bovendien vertoont de rating van de Fear & Greed-index een score van 68 (Greed), wat goede bullish signalen zijn.

Deskundigen op cryptogebied hebben bij het maken van hun prijsvoorspellingen kennis genomen van al deze factoren. Daarom voorspellen ze dat de Ethereum-prijs vóór het einde van januari 2024 $2.437 zal bereiken, waardoor het een van de beste altcoins wordt.

Meme Moguls (MGLS): De beste cryptocurrency om in te investeren

Meme Moguls (MGLS) maakte furore op de DeFi-markt door een substantiële weggeefactie van $10.000 aan MGLS-tokens te lanceren. Om aan dit evenement deel te nemen, moet je het MGLS-token bezitten, je actief aanmelden op Zealy en je deelname vergroten. De sleutel hier is om meer MGLS-tokens vast te houden, want hoe meer je bezit, hoe groter de kans op grotere beloningen. Deze weggeefactie heeft de belangstelling voor dit DeFi-project, dat tot doel heeft de meme-industrie te domineren, verder vergroot.

Meme Moguls zal dit bereiken door een uniek play-to-earn (P2E) spel te creëren waarin je alles kunt leren over het opbouwen van rijkdom en investeringen. U kunt zelfs proberen de markt te verdragen en te concurreren met een gevestigde index zoals de S&P 500. Om deze te verslaan, moet uw totale rendement aan het einde van de spelduur hoger zijn dan de S&P 500.

Al deze opwindende functies worden mogelijk gemaakt door het native MGLS-token, dat dient als in-game valuta en als governance-token. Als je hem vasthoudt, kun je stemmen over de toekomst van Meme Moguls en beloningen verdienen. Deze voordelen hebben talloze wereldwijde investeerders aangetrokken, waardoor Meme Moguls $1,1 miljoen heeft opgehaald in fase 3 van de voorverkoop.

Momenteel kost één MGLS slechts $0,0025, en degenen die het vroeg hebben gekocht, ervaren een ROI van 31%. Maar dit percentage zal stijgen naarmate de voorverkoop vordert. Deskundigen voorzien een potentiële stijging naar $0,19 zodra een grote Tier-1 CEX in 2024 MGLS op de lijst zet.

Deze prijsvoorspelling lijkt mogelijk, waarbij Decrypt meldt dat een Pepe-houder in slechts vier dagen $250 in $1,02 miljoen heeft omgezet. In tegenstelling tot Pepe heeft MGLS feitelijk nut en zal het sneller massaal worden geaccepteerd, wat betekent dat het hetzelfde groeipotentieel kan bieden. Volg daarom de onderstaande links om deze baanbrekende meme-munt te kopen en ontvang een stortingsbonus van 15%.

Laatste gedachten

Hoewel de Ethereum-voorspelling van Michaël Van De Poppe bemoedigend is, kan de hoge marktkapitalisatie van $276 miljard de groei belemmeren. Met andere woorden, ETH zou aanzienlijke nieuwe fondsen nodig hebben om de waarde ervan opmerkelijk te laten stijgen. Zelfs als de acceptatie toeneemt, kan dit moeilijk blijken te zijn.

Aan de andere kant heeft Meme Moguls dit probleem niet, aangezien de marktkapitalisatie $7,5 miljoen bedraagt. Dit betekent dat er slechts 7,5 miljoen dollar nodig is om de huidige prijs (en rendementen) te verdubbelen. Vanwege dit concurrentievoordeel is MGLS een van de beste altcoins om naar te kijken.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!