Kan Ripple 1 euro worden in 2024? Gaat Ripple stijgen naar nieuwe ATH dit jaar of is deze opkomende crypto de beste investering

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

2023 was voor Ripple (XRP) een bewogen jaar. Vooral de zaak van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen het crypto project heeft invloed gehad op de koers. De aanvragen voor crypto ETF’s op de markt en de komende Bitcoin halving hebben invloed op de XRP koers. Gaat Ripple stijgen en kan Ripple 1 euro worden in dit nieuwe jaar? We kijken naar alle factoren.

SEC vs, Ripple

Drie jaar geleden werd Ripple aangeklaagd door de SEC. Ook crypto exchanges, zoals Kraken, Binance en Coinbase, kregen te maken met conflicten met de SEC. De rechter bepaalde dat XRP geen effect is en Ripple won de zaak, echter was dit geen definitieve uitkomst. Het lijkt erop dat deze zaak nog in het nieuwe jaar gaat doorlopen. 

De conflicten tussen de SEC, Ripple en voorgenoemde exchanges kan veel invloed hebben op de crypto markt. Het is onduidelijk wat de uiteindelijke uitkomst gaat zijn. De kans is groot dat de cryptocurrency markt verder gereguleerd gaat worden door de SEC, waardoor de koersen beïnvloed kunnen worden.

Crypto ETF’s op de markt

Onlangs zijn er verschillende aanvragen gedaan door grote ondernemingen voor het goedkeuren van crypto ETF’s op de markt. Crypto future ETF’s zijn al goedgekeurd, en nu is het wachten op de SEC voor de goedkeuring van spot crypto ETF’s. De markt verwacht dat deze goedkeuring er snel aan zit te komen, wat op zijn beurt kan zorgen voor een stijging in de Bitcoin en Ethereum koersen.

Bitcoin halving

In april 2024 wordt er een Bitcoin halving verwacht. De Bitcoin halving vindt ongeveer elke vier jaar plaats. Een Bitcoin halving zorgt ervoor dat miners van BTC nog maar half zoveel coins verdienen bij het minen van een block. Deze gebeurtenis kan ervoor zorgen dat de vraag van Bitcoin gaat stijgen. De vraag moet dan wel hoog blijven.

Gaat Ripple stijgen?

De meerdere gebeurtenissen op de crypto markt kunnen ervoor zorgen dat Bitcoin gaat stijgen in waarde. De koers van Bitcoin heeft historisch gezien effect op alle andere crypto’s, zo ook op Ripple. Er is dus zeker een kans dat de token snel gaat stijgen in waarde.

In 2023 steeg XRP met 82%. Vanwege de zaak die nog steeds niet is afgelopen, steeg de Ripple koers minder dan de koers van Bitcoin, die in 2023 steeg met 157%. Bitcoin leverde haar traders bijna twee keer zoveel winst op als Ripple voor XRP traders.

Kan Ripple 1 euro worden?

Onlangs kreeg de Ripple koers ondersteuning op het niveau van $0,62. Het vormt een dalende wig en dit kan betekenen dat een bullish omkeerpatroon gecreëerd wordt. De vraag, kan Ripple 1 euro worden, is lastig te beantwoorden. 

Wanneer de coin weet te profiteren van crypto ETF’s die op de markt komen, de Bitcoin halving, de stijging van de BTC koers en een goede uitkomst van de zaak tegen de SEC, is dit zeker mogelijk.

Opkomende crypto als alternatief voor Ripple

Ben je er niet helemaal zeker van of Ripple gaat stijgen? Dan zijn er verschillende andere crypto’s op de markt om in te investeren. Nieuwe crypto’s zijn een uitstekende manier om snel veel geld te verdienen. De coins worden tijdens de presale zeer goedkoop aangeboden. Wanneer de coins gelist worden op exchanges, stijgen ze vaak snel in waarde, waardoor traders snel veel geld kunnen verdienen. We noemen enkele nieuwe en opkomende crypto projecten waar je in kunt investeren.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een project dat beschikbaar is voor een zeer lage prijs tijdens de presale. Het is een van de beste crypto’s om in de gaten te houden. De coin kan binnenkort profiteren van de ontwikkelingen rondom Bitcoin. Het project maakt het voor traders mogelijk gemakkelijk en goedkoop Bitcoin te minen.

Het minen van Bitcoin is voor veel traders ontoegankelijk. Het kost je veel geld, je hebt veel ruimte nodig en bovendien heb je kennis en apparatuur nodig. Het opkomende crypto project maakt deze problemen verleden tijd. 

Met het minen van Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) tokens ontvang je cloud mining credits. Deze cloud mining credits kun je inwisselen voor Bitcoin mining tijd. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk BTC tokens minen in een veilige cloud.

Je kunt de tokens nu goedkoop aanschaffen via de officiële presale website. De presale van Bitcoin Minetrix heeft meerdere fases. Bij elke nieuwe fase wordt de prijs van de tokens verhoogd, waardoor je snel winst kunt verdienen door in te stappen tijdens de presale.

Ga naar de Bitcoin Minetrix presale

Sponge V2 (SPONGEV2)

Sponge V2 is een van de beste opkomende cryptomunten die we je kunnen aanbevelen. De coin is niet te koop tijdens een presale, maar is wel degelijk nieuw. De coin gaat de bekende Sponge token vervangen. Sponge heeft een geweldig jaar achter de rug. Het project realiseerde rendementen voor traders van 100x en behaalde een indrukwekkende marktkapitalisatie van 100 miljoen dollar. Het project heeft een community achter zich van meer dan 30.000 leden. Het nieuwe Sponge V2 project kan profiteren van het behalen van deze mijlpalen van zijn voorganger.

Sponge V2 is een Stake-to-Bridge token. Dit wil zeggen dat je door de Sponge V1 token te staken, beloond wordt met Sponge V2 tokens. De Sponge V1 tokens zullen permanent gelocked worden. Traders kunnen gedurende vier jaar lang staking beloningen ontvangen. Uiteindelijk zal de coin geheel van de markt verdwijnen, doordat de V1 tokens overgaan naar V2 tokens. De V2 tokens worden beschikbaar op exchanges zodra de coin gelist wordt als $SPONGE.

Het staken van Sponge V1 tokens kan zeer aantrekkelijk zijn voor investeerders en het kopen van Sponge V1 is misschien wel de beste investering van dit moment. Je kunt niet alleen profiteren van een APY van minstens 40%, ook kun je tijdelijk meedoen aan een actie waarbij je hetzelfde aantal Sponge V2 tokens ontvangt als de Sponge V1 tokens die je aanschaft.

Een andere mooie toevoeging aan het project is de Play-to-Earn race game. Bij deze game race je als Spongebob en als je wint, ontvang je Sponge V2 tokens als beloning.

Mis de tijdelijke actie niet en ga naar de officiële Sponge V2 website om de Sponge V1 crypto te kopen en te staken.

Ga naar Sponge V2

Meme Kombat (MK)

Een andere opkomende cryptomunt die nog weleens de beste investering van het begin van het nieuwe jaar kan zijn is Meme Kombat ($MK). Deze coin is voor een laag prijsje beschikbaar tijdens de presale. Ook deze presale heeft meerdere fases, waarbij de prijs van de tokens bij elke nieuwe fase wordt verhoogd.

Meme Kombat maakt het mogelijk tokens te verdienen door het wedden op meme coin personages die het tegen elkaar opnemen in de Battle Arena. In de Battle Arena zullen meerdere gevechten plaatsvinden. 

Naast het wedden op je favoriete personage in de Battle Arena, kun je coins verdienen door middel van het staken van de token. Je kunt tijdens de presale al beginnen met staken. De APY staat hierbij op 112%, waardoor dit zeker een interessante nieuwe crypto is. Doe mee aan de presale van $MK en schaf de tokens goedkoop aan tijdens de presale.

Ga naar de Meme Kombat presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!