Everlodge (ELDG) regeert als een van de beste DeFi-projecten; Ethereum (ETH) langetermijn-HODLers stijgen voorbij een crypto-gigant

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Everlodge (ELDG) is onlangs een prominente concurrent geworden, die de DeFi-markt opnieuw vormgeeft en zich ontpopt als een disruptor. Tegelijkertijd is het aantal langetermijnhouders van Ethereum (ETH) voorbij de cryptogigant Bitcoin (BTC) gestegen. Dit is een belangrijke verschuiving.

Hoewel ETH een gevestigde altcoin blijft, is ELDG een rijzende voorverkoopster in fase 8 van de voorverkoop, waarvan veel experts voorspellen dat dit het volgende 30x-token in 2024 zou kunnen zijn. Laten we eens kijken waarom.

Everlodge (ELDG): Presentatie van de beste NFT’s

Everlodge (ELDG) heeft zichzelf gepositioneerd als marktverstorend bedrijf op de vastgoedmarkt met een waarde van $280 ton, door een baanbrekend platform te introduceren. Ter verduidelijking: Everlodge zal een NFT-marktplaats creëren waar u een fractionele eigenaar kunt worden van een luxe hotel, villa of vakantiehuis voor prijzen vanaf $100.

Het zal dit bereiken door deze eigenschappen te digitaliseren en in NFT’s te verwerken, die vervolgens worden gefractioneerd. Als gevolg hiervan ontvangt u, zodra u ze koopt, een passief inkomen wanneer het onroerend goed wordt verhuurd of de waarde ervan stijgt. Dit maakt de Everlodge NFT’s de beste NFT’s om in te investeren.

Deze innovatieve aanpak zal veel problemen in de huidige vastgoedmarkt oplossen. Everlodge maakt bijvoorbeeld gebruik van slimme contracten om vastgoedbeheertaken zoals huurverdeling, huurdersovereenkomsten en onderhoud te automatiseren. Dit zal de efficiëntie en het gemak voor alle betrokken partijen aanzienlijk verbeteren.

De kern van dit platform zal het ELDG-utility-token zijn, dat voornamelijk wordt gebruikt om transactiekosten te dekken. Degenen die op zoek zijn naar passief inkomen via staking, kortingen op handelskosten en meer, kunnen nu het ELDG-token kopen voor slechts $0,027, aangezien het zich in fase 8 van de voorverkoop bevindt.

Wereldwijde investeerders wenden zich tot deze crypto-ICO, die vroege kopers al een ROI van 170% heeft opgeleverd. Met al meer dan 18,4 miljoen tokens verkocht, voorzien experts een verdere stijging van 3.000% nadat ELDG in 2024 op de beurs komt, waardoor het een van de beste cryptomunten wordt.

Ethereum (ETH): HODLers voor de lange termijn schieten omhoog

Te midden van de opkomst van Everlodge meldt IntoTheBlock dat het aantal Ethereum (ETH) langetermijnhouders in die maatstaf voorbij Bitcoin (BTC) is gestegen. In december werd nu een record van ruim 70% bereikt. In termen van de Ethereum-waardebeweging is deze gestegen van $2.154 op 18 december naar $2.287 op 25 december.

De technische analyse schetst ook een bullish beeld voor de Ethereum-crypto, aangezien deze altcoin nu alleen al de afgelopen maand 18/30 (60%) groene dagen heeft geregistreerd met een prijsvolatiliteit van 4,47%. Bovendien geven ongeveer 24 technische indicatoren groen weer, een goed bullish teken.

Als gevolg hiervan zijn CoinCodex-analisten van mening dat de Ethereum-waarde in januari 2024 $2.439 kan bereiken. Deze Ethereum-prijsvoorspelling maakt het tot een van de top 10 altcoins.

Conclusie

Nu Everlodge een van de beste DeFi-projecten is en de langetermijnhouders van Ethereum voorbij Bitcoin vliegen, wordt de cryptomarkt aantrekkelijker. Eén van deze altcoins zal echter opvallen: Everlodge. In tegenstelling tot Ethereum ($274 miljard) heeft ELDG een lage marktkapitalisatie van $14,3 miljoen. Met andere woorden: er zal veel eerder sprake zijn van een prijspomp omdat er minder nieuwe fondsen nodig zijn.

Vanwege dit feit, plus de verbindingen in de echte wereld met een veerkrachtige markt, is ELDG momenteel de beste crypto om te kopen.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!