Cardano (ADA) en Ripple (XRP) zullen naar verwachting boven de $1 groeien – Pullix (PLX) haalt $2 miljoen op

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cardano (ADA) heeft een aanzienlijke groei laten zien omdat verschillende factoren hebben bijgedragen aan het succes, waaronder de prestaties op belangrijke gebieden en statistieken die verband houden met het blockchain-platform.

Gebaseerd op de projecties van analisten zou Ripple (XRP) binnenkort een grote waardestijging kunnen meemaken. Daarnaast heeft Pullix (PLX) een belangrijke mijlpaal bereikt met zijn voorverkoop en is nu een uitstekende diversificatiemogelijkheid. We zullen ze allemaal doornemen om te zien welke one is de beste cryptocurrency om in te investeren.

Cardano (ADA) ziet een toename van de activiteit: de prijs zal in 2024 $1,09 bereiken

Cardano (ADA) heeft opnieuw een groene golf in de hitlijsten meegemaakt, aangewakkerd door de sprong in de wereldwijde marktkapitalisatie van cryptovaluta. Deze laatste opwaartse trend werd aangewakkerd door de indrukwekkende prestaties van altcoins zoals Cardano, die binnen één maand met 60% stegen.

De afgelopen week zag de ADA-crypto een stijging van $0,58 naar $0,66. LuckSide Crypto gebruikte de bloktools van TradingView om een ​​substantieel liquiditeitsgat in de prijsgrafiek van ADA te illustreren. De analist wees op weerstand van $0,60 naar $0,67.

Cardano doorbrak bijna de grote prijsbarrière van $0,70 en nu zijn analisten optimistisch over de toekomst. Omdat het de negende grootste cryptovaluta is met een marktkapitalisatie van $21.100.417.469, bevindt het zich in een goede positie en op basis van de Cardano-prijsvoorspelling kan het $1,09 bereiken. in 2024.

Ripple (XRP)-analist verwacht groei naar $470 – hoe realistisch is dat?

Ripple (XRP) heeft het afgelopen jaar een grote stijging in zijn waarde gezien met 84%. X (Twitter)-analist CryptoBull is nu optimistisch over de toekomst en suggereert dat de Ripple-cryptoprijs kan stijgen naar $4,20, $7,20 en $470.

Hoewel een waarde van $470 niet realistisch is, heeft Ripple de laatste tijd bullish prestaties gezien die de koers omhoog zouden kunnen stuwen, aangezien deze alleen al in de afgelopen week van $0,61 naar $0,65 volgde. Volgens de statistieken op de grafieken plaatst een meer realistische Ripple-prijsvoorspelling deze op $1,11 in 2024.

Pullix (PLX) haalt $2 miljoen op – prijs zal 100x stijgen

Pullix (PLX) is een opkomend platform dat zich momenteel in de crypto ICO-fase bevindt en dat de manier waarop handelaren met DeFi omgaan volledig zal veranderen door de introductie van verschillende liquiditeitsverschaffende methoden en passieve inkomensmogelijkheden.

Het platform zal een verenigd, op de gemeenschap gebaseerd platform creëren dat aan alle handelsvereisten zal voldoen. Dit zal het voor gebruikers veel gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot liquiditeit en naadloos te kunnen handelen op de wereldmarkten.

Elke gebruiker zal toegang hebben tot diepe liquiditeit, omdat Pullix zal samenwerken met institutionele aanbieders, zoals Tier-1-banken. Niet alleen dit, maar het zal de gemeenschap ook in staat stellen om liquiditeit in het orderboek te verschaffen.

Gebruikers kunnen margehandel uitoefenen in alle activaklassen en kunnen een hefboomwerking tot wel 1000:1 verkrijgen. Houders kunnen toevoegen aan markten of suggesties doen over nieuwe activa om toe te voegen. Op deze manier behoudt elke gebruiker de volledige controle over zijn saldo en kan hij zijn privésleutels zelf vasthouden.

Er is ook VaultX, een gedecentraliseerde, Multichain Yield Optimizer waarmee gebruikers samengestelde rente kunnen verdienen op hun crypto-bezit. Tijdens de crypto-ICO heeft PLX-crypto meer dan $2,5 miljoen opgehaald. Het wordt nu verhandeld tegen $0,07 in fase 5, en bij de lancering voorspellen analisten een stijging van 100x.

Samenvatting

Pullix, afkomstig van Cardano en Ripple, heeft een monumentale mijlpaal bereikt en kan de weg vrijmaken voor de toekomst van TradFi. Met zijn enorme ecosysteem, gemeenschapsgestuurde aanpak en combinatie van de beste elementen van CEX’s en DEX’s kan Pullix een dominante kracht worden Deze aspecten kunnen ervoor zorgen dat PLX de beste cryptocurrency is om in te investeren.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix kunt u de onderstaande links raadplegen:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!