Verwachting Ripple korte termijn: Analisten voorzien nieuwe crypto rally na influx 1.5 miljard trading volume – Kan Ripple 10 euro waard worden in 2024?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ripple staat bekend als een van de grootste en eerste cryptocurrency-projecten op de markt. Al sinds 2017 maakt XRP enorme stijgingen mee en de coin heeft sindsdien ook een sterke naam voor zichzelf gevestigd. Momenteel bouwt XRP aan een sterk momentum en het lijkt erop dat 2024 veelbelovend kan zijn voor de munt.

In 2023 heeft XRP een bewogen jaar doorgemaakt, met als hoogtepunt de omvangrijke rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC). Deze rechtszaak draaide om de activiteiten van XRP, waarbij het bedrijf door de SEC werd beschuldigd van het functioneren als een effect.

Vanuit verschillende hoeken in de cryptowereld komen berichten dat de SEC overweegt om in overleg te gaan met Ripple en XRP. Een besloten vergadering zou de kans bieden voor beide partijen om samen te komen en hun zaken te bespreken.

Koers verwachting Ripple korte termijn

Het geleidelijke proces van XRP zorgt voor hoopvolle investeerders, en het ziet ernaar uit dat de coin richting het $1 niveau gaat. Deze geleidelijke stijging kwam nadat XRP niet werd gekwalificeerd als een effect. Erkend cryptoanalist Egrag Crypto is van mening dat de coin zelfs een indrukwekkende stijging naar het $3,70 niveau kan meemaken op basis van verleden patronen. 

Momenteel ziet de grafiek er namelijk soortgelijk uit als XRP’s eerdere bullish trends. Dankzij het positieve momentum dat Ripple voor zichzelf aan het creëren is, ziet het ernaar uit dat een investering in dit project helemaal geen slecht idee is. De verwachting is dat investeerders hoge winsten kunnen behalen in 2024 dankzij een aankomende crypto rally. 

Voor de investeerders die hun kansen liever wat meer spreiden en graag inzetten op kleinere nieuwe crypto projecten met enorme stijgpotentie hebben we een aantal andere projecten op een rijtje gezet.

Bitcoin Minetrix –  Stake tokens en mine Bitcoin 

Het miningproces achter Bitcoin is erg lastig en soms zelfs onveilig voor particuliere investeerders. Bitcoin Minetrix wil het minen van Bitcoin (BTC) toegankelijk en makkelijker maken voor alle investeerders binnen de cryptowereld. Momenteel is er voor mining namelijk dure apparatuur nodig. Daarnaast is er bij het minen een risico om opgelicht te worden door een derde partij. 

Bitcoin Minetrix wilt door middel van cloud mining een transparante manier bieden voor alle investeerders om mee te doen aan het miningproces, zonder hiervoor enorme hoeveelheden apparatuur aan te moeten schaffen. Het gedecentraliseerde netwerk biedt een transparante en veilige manier van mining doordat alles geregeld is via de cloud. 

Om mee te doen aan het miningproces hoeven investeerders alleen maar de gewenste hoeveelheid tokens aan te schaffen, deze kunnen ze vervolgens staken om mee te doen aan het cloud miningproces. 

Bitcoin Minetrix zit op het moment van schrijven in de presale fase, tijdens deze presale wordt 1 $BTCMTX token voor $0,0125 verkocht. Het doel van $7.182.961 is bijna behaald. Bitcoin Minetrix kan met ETH, USDT en een creditcard aangeschaft worden. Door middel van dit innovatieve platform kan iedereen meedoen met het Bitcoin miningproces en de verwachting is dan ook dat het platform om deze reden erg populair zal worden. 

Sponge – Het succesvolle platform gaat een nieuwe fase in met hun Bridge-to-Stake mechanisme 

In 2023 heeft Sponge een enorm succes meegemaakt, de coin werd in korte tijd een van de grootste meme coins van het jaar. Het platform werd door een anoniem team gelanceerd en dat team had het doel om een grote loyale community te ontwikkelen, dit doel is zeker behaald met een grote community van 30.000 leden. De coin schoot in 2023 naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen en traders behaalden een rendement van 100x. 

Inmiddels heeft het grote succes van Sponge gezorgd voor een nieuwe fase voor het platform, namelijk Sponge V2. Om Sponge V2 aan te schaffen moeten investeerders eerst Sponge V1 kopen op de officiële Sponge website, dit komt door het Stake-to-Bridge mechanisme. Deze tokens kunnen vervolgens gestaked worden, de nieuwe Sponge V2 token zal de eerste token volledig vervangen. 

Het staken van de Sponge V1 tokens kan verschillende voordelen opleveren voor investeerders. Zo brengt het onder andere een APY van minimaal 40% met zich mee en kunnen investeerders ook verschillende staking beloningen verdienen gedurende vier jaar. Traders die Sponge V1 kopen kunnen voor een beperkte tijd een Sponge V2 bonus ontvangen. Tijdens deze actie kunnen traders hetzelfde aantal aan Sponge V2 tokens ontvangen als de Sponge V1 tokens die aangekocht worden.

Naast het Bridge-to-Stake mechanisme zijn de ontwikkelaars van het platform ook druk bezig geweest met het ontwikkelen van een spel. Hierdoor kunnen investeerders ook door middel van de P2E game V2 tokens ontvangen als beloning. De nieuwe token zal beschikbaar gesteld worden op verschillende exchanges zoals Binance en OKX. Ook dit draagt bij aan het verwachte succes van het platform. 

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat – Innovatief gaming platform met populaire meme karakters

Meme Kombat is een van de beste kruisingen tussen crypto en gaming. Op dit platform kunnen investeerders staken, spelen en beloningen verdienen. Investeerders kunnen naast het passieve stakingsmechanisme ook kiezen voor een actieve manier van winst genereren. Er kan namelijk ook gewed worden op populaire meme karakters in de Meme Kombat arena. Wanneer je op het juiste karakter inzet, kunnen er grote winsten behaald worden. 

Op het moment van schrijven zit Meme Kombat in de presale fase, hierin wordt één $MK token voor $0,268 verkocht. Bij Meme Kombat kunnen investeerders ook door middel van het stakingsproces een inkomen verdienen. Het bijzondere aan Meme Kombat is dat men vanaf de presale fase al kan beginnen met staken. Inmiddels is er al een mooi bedrag van 22.189.387 $MK gestaked.

Er zijn inmiddels al 4.184.131 beloningen in $MK uitgekeerd. Doordat de $MK token op het moment nog niet op de Gedecentraliseerde Exchanges (DEX) getrade kan worden, hebben investeerders nu de mogelijkheid om de aangeschafte tokens zonder de normale 10-dagen “lock-in” periode hun beloningen te ontvangen. 

Investeerders pakken snel hun kans om nog wat $MK tokens te bemachtigen voordat de presale voorbij is. Door naar de officiële website van Meme Kombat te gaan kunnen de tokens aangeschaft worden.

Nu naar Meme Kombat

Launchpad XYZ – Voor nieuwe en ervaren investeerders om op de hoogte te blijven van de beste trades 

Launchpad XYZ is een innovatief platform dat zowel nieuwe als ervaren investeerders helpt met het vinden van de beste trades. De LPX token doet het behoorlijk goed op de markt en investeerders zijn erg geïnteresseerd in de token. 

Op het platform worden verschillende handige functies aangeboden waardoor investeerders op de hoogte kunnen blijven van de beste deals en andere ontwikkelingen binnen de markt in de gaten kunnen houden. De ontwikkelaars van Launchpad XYZ willen dat hun platform dient als een Web3 hub waarbij iedereen makkelijker binnen de markt kan navigeren. 

De aangeboden tools zijn ontwikkeld door middel van AI tools, dit zorgt ervoor dat het gegeven advies enorm accuraat is. Door middel van de terminal kunnen investeerders ook hun eigen trading framework opzetten. De terminal werkt met een enorm hoog tempo. 

Het platform wordt op hoog tempo populairder en investeerders kunnen nu nog tegen een lage prijs inspringen. 

Nu naar Launchpad XYZ

yPredict – All-in-one ecosysteem voor het voorspellen van de koers

yPredict is net als Launchpad een enorm innovatief voorspellingsplatform. Het platform maakt gebruik van AI signalen waardoor investeerders de accuraatste voorspellingen te zien krijgen. 

Op het moment van schrijven zit de token in de achtste fase van de presale en kan 1 $YPRED voor $0,11 verkocht worden. Het einddoel van $6.507.551,25 is bijna behaald. Het platform is gebouwd op het Polygon ecosysteem. 

Het platform kiest automatisch de beste indicatoren die gebaseerd zijn op de eerdere prestaties. De token heeft potentie om 10-100x te gaan en investeerders zijn hier ook zeker van op de hoogte. Daarnaast kunnen token holders tot wel 45% staking beloningen terugkrijgen per kwartaal. 

YPredict biedt exclusieve inzichten en het model is getraind door miljarden datapunten. Geïnteresseerde investeerders kunnen er maar beter snel bij zijn, deze coin zal namelijk snel uitverkocht zijn tegen deze lage prijs. 

Nu naar yPredict

Conclusie 

De Ripple koers is geleidelijk aan het stijgen en het ziet ernaar uit dat de koers positieve veranderingen zal meemaken in 2024. Daarnaast zijn er ook verschillende coins die veel potentie hebben om grote winsten te genereren voor vroege investeerders.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!