Bekende crypto analist voorspelt – Kan Ethereum Bitcoin inhalen in 2024 nav Vitalik Buterin’s plannen voor populaire crypto’s toekomst?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum, de tweede grootste crypto munt, staat naar verwachting op het punt om Bitcoin in 2024 te  gaan inhalen. Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum, is van plan de blockchain flexibeler te maken. Hij stelt voor om het aantal vereiste handtekeningen per slot te verlagen van 28.000 naar slechts 8.192.

In 2023 heeft de koers van ETH een degelijke stijging doorgemaakt, maar in vergelijking met andere blockchains zoals Solana en Cardano blijft Ethereum achter. Deze achterstand is te wijten aan enkele uitdagingen waarmee de Ethereum blockchain worstelt. 

Ten eerste zijn de transactiekosten op de Ether-chain ontzettend hoog, waardoor investeerders en vooral traders op zoek gaan naar alternatieve chains waar de kosten lager zijn. 

Ten tweede duren transacties vrij lang op de chain. In de wereld van crypto, waar timing van groot belang speelt, vormt de lange duur van transacties een nadeel, vooral voor korte termijn traders. Hierdoor wordt ook vaak naar alternatieve chains gekeken als een betere uitkomst.

Het verlagen van het aantal handtekeningen zal ervoor zorgen dat het aantal transacties makkelijker uitgevoerd kan worden, waardoor de transacties ook minder zullen kosten. Een winnend voorstel van de oprichter dus, maar kan Ethereum Bitcoin inhalen met dit voorstel?

Ethereum koers verwachting

Allereerst werpen we een blik op de Ether-koers van het afgelopen jaar om beter te begrijpen wat de altcoin waarschijnlijk de komende jaren zal doen. 

Het sentiment rondom Ethereum vliegt de afgelopen weken alle kanten op. Aan de ene kant is er een groep traders die veel vertrouwen heeft in de mogelijkheden van Ethereum en verwacht dat de Ethereum koers boven de $5.000,- uit zou kunnen komen. Aan de andere kant zijn er traders die juist meer potentie zien in de uitdagers van Ethereum zoals Solana en Cardano. Beide cryptomunten doen het erg goed. 

Op het moment blijkt Ethereum het echter goed te doen, en dit komt mede door de aankondiging van oprichter Vitalik Buterin waarin hij vermeldt dat Proof-of-Staking van de coin zal gaan versimpelen. Dit zal er mogelijk voor gaan zorgen dat de Ethereum een boost zal krijgen, omdat het meer individuen in staat stelt om deel te nemen aan het stakingsproces.

Echter hangt er ook een groot nadeel aan deze mogelijke verbetering; het zal veel druk op het huidige systeem gaan zetten omdat er een enorme hoeveelheid extra handtekeningen per blok erbij zullen komen. Op technisch gebied is het dus nog maar te zien of de blockchain dit zal aankunnen. 

De koers van Ethereum na deze aankondiging is flink gestegen en bevindt zich momenteel nog steeds in een stijging. Echter is het aan te raden om de ontwikkelingen rondom deze nieuwe adoptie in de gaten te houden. Andere veelbelovende crypto van dit moment zijn ook de moeite waard om onderzoek naar te doen. 

Crypto analisten zien nieuwe kansen in de markt

Met een onzekere Ethereum-koers en het opkomende besluit van de SEC omtrent de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s, is het aan te raden om een divers portfolio aan te houden om zo risico’s te verminderen. Momenteel zijn er een aantal populaire cryptomunten op de markt met veel potentie. 

Bitcoin Minetrix – Nieuwe Bitcoin token is er voor de kleine traders

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een opkomende cryptocurrency die aanzienlijke populariteit geniet onder investeerders. Wat het project onderscheidt van vele andere Bitcoin-projecten, is de innovatieve aanpak waarmee particuliere investeerders op een toegankelijke manier kunnen deelnemen aan Bitcoin-mining.

Het platform van Bitcoin Minetrix maakt het mogelijk voor investeerders om Bitcoin te minen zonder de gebruikelijke complexiteit en hoge kosten die gepaard gaan met dit proces. Het stake-to-mine mechanisme van het platform stelt investeerders in staat om op een eenvoudige manier passief inkomen te genereren. Door $BTCMTX te staken, verdienen investeerders mining credits, waarmee ze toegang krijgen tot de mining cloud en kunnen beginnen met het minen van Bitcoin. Het stake-to-earn platform automatiseert het grootste deel van het werk. Dit is in tegenstelling tot de traditionele en kapitaalintensieve aanpak van Bitcoin-mining met dure apparatuur en hoge energiekosten.

Wat Bitcoin Minetrix nog aantrekkelijker maakt, is het verminderde risico in vergelijking met traditionele Cloud Mining-aanbieders, verbeterde beveiliging en het ontbreken van complexe lock-up periodes. De presale heeft al meer dan $6,5 miljoen opgehaald, bijna het streefbedrag van ruim $7 miljoen. Dit succes laat zien dat veel investeerders vertrouwen hebben in het project. Momenteel is een token nog beschikbaar voor $0,0125 per stuk, maar de prijs zal binnenkort stijgen. Wees er dus snel bij als je wilt deelnemen aan deze innovatieve manier van Bitcoin mining! 

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 – Wordt dit de meme coin van 2024? 

Sponge V2 (SPONGEV2) is een recentelijk gelanceerde token die de opvolger is van de originele $SPONGE-token, die eerder in 2023 erg succesvol was. Het doel van deze nieuwe coin is om extra waarde en voordelen toe te voegen aan het bestaande ecosysteem.

sponge v2 kopen

Binnen het ecosysteem van Sponge V2 zijn er verschillende veelbelovende toepassingen, waaronder deelname aan besluitvorming, het vergemakkelijken van transacties en toegang tot specifieke functionaliteiten van het platform. Deze toepassingen hebben ook betrekking tot decentrale financiële (DeFi) protocollen, gaming en gedecentraliseerde apps (dApps). Gezien de betrokkenheid van de huidige crypto-community bij zowel de oorspronkelijke token als deze opvolger, bestaat de kans dat ook deze coin exponentieel zal groeien.

Momenteel is Sponge V2 beschikbaar in de presale, maar het deelnemen aan dit project verloopt anders dan bij gebruikelijke presales. Toegang verkrijgen kan alleen via een Stake-to-Bridge-model. Investeerders dienen Sponge V1-tokens te “bridgen”, waarna deze permanent worden vergrendeld. Als tegenprestatie ontvangen investeerders staking rewards in de vorm van Sponge V2-tokens, verspreid over een periode van vier jaar. De eerste batch $SPONGEV2-tokens wordt uitgekeerd aan investeerders vóór de notering op beurzen, waardoor zij kunnen profiteren van verwachte prijsstijgingen.

Nu naar Sponge V2

Launchpad XYZ – Nieuw crypto platform voor actieve traders

Launchpad XYZ (LPX) begon zijn presale ongeveer vier maanden geleden en heeft inmiddels meer dan $2,3 miljoen aan financiering binnengehaald. Het voornaamste doel van Launchpad XYZ is het vereenvoudigen van de toegang tot de wereld van Web3 voor investeerders.

Dit platform biedt een uitgebreid scala aan tools speciaal ontworpen voor nieuwkomers in de cryptowereld. Van Web3-presales tot vroegtijdige toegang tot NFT-projecten, Launchpad XYZ biedt diverse mogelijkheden. Investeerders en handelaren hebben toegang tot analyses en andere handelsinstrumenten, inclusief een kunstmatige intelligentie (AI) algoritme.

Launchpad XYZ speelt slim in op de groei van videogames in de metaverse en introduceert gebruikers aan play-to-earn spellen, waarbij geld wordt verdiend door videogames te spelen. Bovendien worden LPX-tokenhouders beloond met lagere transactiekosten bij het omzetten van crypto.

Op dit moment is de LPX-token beschikbaar tegen een prijs van $0,0445, waarbij investeerders de mogelijkheid hebben om deze aan te schaffen met ETH of USDT. Naarmate de eerste stappen van de roadmap worden voltooid en de presale tot zijn einde komt, wordt verwacht dat de LPX-token aanzienlijke koers stijgingen kan zien.

Nu naar Launchpad XYZ

yPredict – AI platform met grootse toekomst

yPredict (YPRED) onderscheidt zich door particuliere handelaren toegang te bieden tot geavanceerde handelstools die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor institutionele beleggers. Het belangrijkste doel van het platform is om een brug te slaan tussen AI-ontwikkelaars en individuele handelaren, waardoor investeerders de mogelijkheid krijgen om passief inkomen te genereren. Via de yPredict-marktplaats kunnen gebruikers toegang krijgen tot voorspellende modellen die ontwikkeld zijn door deze AI-experts.

YPredict maakt gebruik van machine learning-modellen om uitgebreide hoeveelheden prijsgegevens te analyseren, waardoor het in staat is trends te identificeren en waardevolle live-marktinformatie te verstrekken aan gebruikers.

Gezien de groeiende vraag en interesse in AI-systemen, heeft dit project aanzienlijk potentieel. Het is een interessante token voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders, omdat de handige AI-tools het marktonderzoek kunnen vereenvoudigen. In de huidige fase van de yPredict presale is de token beschikbaar voor $0,11 per stuk. Na deze fase zal het project doorgaan naar fase 8 van de presale, wat gepaard gaat met een verwachte prijsstijging.

Nu naar yPredict

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!