5 beste investeringen om crypto miljonair te worden in 2024 – Welke altcoins gaan exploderen en hoe doe jij hier je voordeel mee

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin is het afgelopen jaar met +156% in waarde gestegen en er zijn aanwijzingen dat de munt dit jaar nog meer waard kan worden. Echter, is te zien hoe de BTC dominantie afneemt, waardoor altcoins volgend jaar nog harder kunnen knallen.

Daarom kijken we in dit artikel naar de 5 beste crypto investeringen voor 2024 met potentie om de volgende crypto miljonairs te maken.

Terugblik op de crypto markt 2023

2023 begon als een goed jaar, maar helaas kwam de markt tussen eind maart en midden oktober als het ware stil te liggen. Gelukkig bracht de tweede helft van het jaar goed nieuws voor de cryptomarkt, waaronder meerdere aanvragen voor spot Bitcoin ETF’s bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Deze ontwikkelingen zorgden ervoor dat de koers van Bitcoin in slechts één maand tijd steeg van onder de $27K naar $37K. Uiteindelijk bereikte Bitcoin in december een jaarlijkse piek van meer dan $44K.

Hoewel Bitcoin dit jaar met ongeveer 156% is gestegen, hebben sommige altcoins deze groei ruimschoots overtroffen. Zo is Solana bijvoorbeeld met 1.000% gestegen ten opzichte van vorig jaar, Kaspa met meer dan 2.500% en Bonk zelfs met 14.600%.

Uit de bovenstaande afbeelding blijkt dat de dominantie van Bitcoin ten opzichte van altcoins aan het afnemen is, momenteel staande op 51,3%. Dit suggereert dat 2024 wel eens het jaar van de altcoins zou kunnen worden.

Betekent dit dat Bitcoin een slecht jaar tegemoet gaat in 2024? Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Volgend jaar staat de Bitcoin halving gepland (verwacht in april), er is een kans op goedkeuring van meerdere spot Bitcoin ETF’s, en de mogelijkheid bestaat dat de Federal Reserve in de VS de rente zal verlagen.

Bitcoin zou in 2024 heel goed kunnen presteren. Maar als gevolg daarvan zouden altcoins het nog veel beter kunnen doen dan nu. Daarom is dit een uitstekend moment om alvast te kijken naar enkele van de beste crypto-investeringen voor het komende jaar.

De 5 beste investeringen om crypto miljonair te worden in 2024

De onderstaande projecten hebben sterke fundamentals, een betrouwbaar team en een use case waarmee de vraag naar hun native token erg hoog kan worden. Omdat deze nieuwe cryptomunten nu nog een erg lage prijs hebben, kunnen ze in 2024 behoorlijk stijgen in waarde.

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een van de meest veelbelovende projecten van dit moment is Bitcoin Minetrix. Terwijl Bitcoin mining steeds gecentraliseerder wordt dankzij grote corporaties, komt Bitcoin Minetrix met een oplossing.

De native token van Bitcoin Minetrix, BTCMTX, is de sleutel om via de cloud Bitcoins te minen zonder ingewikkelde procedures. Simpelweg door BTCMTX te staken, verdien je cloud mining credits waarmee je Bitcoins kunt minen via de cloud.

Door te investeren in BTCMTX, kun je niet alleen profiteren van block rewards, die binnenkort worden gehalveerd. Je kunt ook passief extra BTCMTX tokens verdienen, zodat je met 1 investering inzet op 2 crypto munten, waarvan 1 Bitcoin is, de grootste crypto.

BTCMTX tokens zijn in de presale te koop voor $0,0125 per stuk en zullen binnenkort in prijs stijgen naar $0,0126. Het project heeft al meer dan $6,67 miljoen opgehaald en wanneer de presale is uitverkocht kan BTCMTX gelanceerd worden op exchanges en verder stijgen in waarde.

Nu naar Bitcoin Minetrix

2. Sponge V2 (SPONGEV2)

Tijdens de bearish markt van 2023, is de meme coin, Sponge, erin geslaagd om x100 te gaan naar een market cap van $100 miljoen, met meer dan 10.000 holders. Dit succes wil het team in 2024 herhalen in de bull markt met de nieuwe Sponge V2 token.

Sponge V2 is de opvolger van Sponge en heeft potentie om, wegens betere marktomstandigheden, nog verder dan x100 te gaan. Daarnaast zal het team in 2024 beginnen met zijn eerste Sponge Play-to-Earn (P2E) game.

De enige manier om Sponge V2 te krijgen op dit moment is door Sponge (V1) te staken. Door dit te doen, verdien je passief Sponge V2 tokens, die je binnenkort kunt claimen na de officiële lancering van de nieuwe token.

Sponge bereikte een market cap van $100 miljoen, maar is nu veel goedkoper, waardoor dit ook een goed moment is om Sponge te staken. Je kunt Sponge kopen via de officiële website, sponge.vip en staken, of je kunt staken met Sponge tokens die je al hebt.

Nu naar Sponge V2

3. Meme Kombat (MK)

Wat als er een token was waarmee je kunt inzetten op de populariteit van verschillende meme coins? Meme Kombat biedt deze mogelijkheid, omdat dit project de beste meme personages combineert in een spannende simulatie.

Meme Kombat selecteert de meest populaire meme karakters om tegen elkaar te strijden in de arena. Deze battles zullen AI-gegenereerd worden, waardoor de uitslag volledig willekeurig zal zijn.

Gebruikers kunnen de native MK token inzetten op hun favoriete karakter en hiermee grote prijzen winnen. Met indrukwekkende illustraties en memes, kan Meme Kombat ook andere meme coin community’s aanspreken.

MK is voor een beperkte tijd in de presale te koop voor $0,0268 per stuk voordat deze prijs zal stijgen naar $0,279. Met een grote kans om viraal te gaan, kan Meme Kombat een van de grootste meme coins van 2024 worden.

Nu naar Meme Kombat

4. Launchpad XYZ (LPX)

Uiteraard zijn er veel meer altcoins die in 2024 kunnen exploderen. Mogelijk kan de nieuwe Launchpad XYZ je helpen deze altcoins te vinden met behulp van handige tools.

Launchpad XYZ is een crypto ecosysteem met tools, gebaseerd op AI en menselijke intelligentie. Hiermee kunnen zowel beginnende als ervaren crypto gebruikers meer geld verdienen met de cryptomarkt.

Met de opkomende LPX token van Launchpad XYZ, kun je nog meer uit dit platform halen. Zo profiteer je met LPX van voordelen zoals lagere tarieven voor het gebruik van tools en exclusieve toegang.

Deze token is voor een vaste lage prijs van $0,0445 per stuk te koop tijdens de presale. Maar wanneer deze presale uitverkoopt en de token gelanceerd wordt, kan deze prijs stijgen.

Nu naar Launchpad XYZ

5. yPredict (YPRED)

Voor actievere crypto traders kan yPredict in 2024 een aantrekkelijk project zijn om in te investeren. yPredict biedt een reeks aan handige AI tools om het maximale uit je trades te halen.

yPredict zet volledig in op AI, die steeds geavanceerder wordt. Hiermee kun je bijvoorbeeld nog diepere analyses doen op cryptokoersen, kleine crypto’s met potentie ontdekken en je website optimaliseren.

Verder helpen de tools van yPredict met het in kaart brengen van marktsentiment voor zowel crypto en aandelen. Speciaal voor traders is er een tool die meer dan 25 patronen herkent in grafieken.

De YPRED token is de sleutel tot het ecosysteem van yPredict. Deze token is momenteel verkrijgbaar voor $0,11 per stuk, maar dit zal waarschijnlijk niet lang meer duren, aangezien het project al $5,9 miljoen van de beoogde $6,5 miljoen heeft opgehaald.

Nu naar yPredict

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!