Dogecoin (DOGE)-prijs leidt ertoe dat houders overstappen naar Solana (SOL) en Everlodge (ELDG) voorafgaand aan de bullmarkt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks dat de groei van de cryptomarkt vertraagt, is de waarde van Dogecoin relatief sterk gebleven. De waarde van het project is de afgelopen 30 dagen met 17,70% gestegen en nu zou Dogecoin kunnen stijgen naar $0,1. Uit verdere analyse blijkt echter dat het project in de problemen zou kunnen komen. Dogecoin-mijnwerkers verkopen hun reserves, en walvissen veranderen hun Dogecoin in fiat. Als gevolg hiervan stappen houders nu over op Solana en Everlodge, die naar verwachting een beter rendement zullen bieden.

Kan minersactie slecht nieuws zijn voor Dogecoin?

Op het moment van schrijven handelde Dogecoin op $0,09238. Het dagelijkse handelsvolume bedroeg een half miljard, en de meeste indicatoren zien er goed uit. De mijnwerkersactiviteit suggereert echter dat de groei van Dogecoin voor 2023 mogelijk zijn hoogtepunt heeft bereikt.

Recente gegevens van IntoTheBlock geven aan dat Dogecoin-mijnwerkers hun reserves hebben afgevoerd. In totaal zijn er meer dan 240 miljoen DOGE (ongeveer $ 25 miljoen) verkocht. Volgens analisten suggereert dit dat mijnwerkers zouden kunnen verkopen om uit te betalen op de piek van Dogecoin. Verdere gegevens over crypto-walvissen laten zien dat DOGE ter waarde van 41,5 miljoen dollar werd verkocht voor fiat, wat impliceert dat de recente bull run van Dogecoin ten einde zou kunnen komen.

Solana bull run blijft de markt choqueren

Solana was een van de best presterende cryptocurrencies in het vierde kwartaal. De waarde ervan is met ruim 270% gestegen en het dagelijkse handelsvolume van Solana is consequent de 2 miljard gepasseerd. Nu het huidige traject bullish blijft, denken experts dat Solana de hele maand december zou kunnen blijven stijgen.

Solana bereikte onlangs een jaarlijks hoogtepunt van $79,6, maar is sindsdien licht gedaald naar $74,90. Ondanks deze daling is Solana de afgelopen maand nog steeds met 25% gestegen, en als gevolg daarvan blijft de altcoin extreem populair.

Uit verdere grafiekanalyse blijkt echter dat Solana binnenkort met een correctie te maken zou kunnen krijgen. De dagelijkse prijsbeweging laat zien dat Solana vastzit tussen twee convergerende trendlijnen. Dit stijgende wigpatroon veroorzaakt vaak een prijsrally vóór een correctie. Als gevolg hiervan kunnen beleggers die binnenkort kopen mogelijk nog profiteren voordat de waarde van Solana daalt.

Everlodge kan in 2024 de beste altcoins uitdagen

Nu het vertrouwen in Dogecoin afneemt, zoeken beleggers naar nieuwe manieren om hun portefeuilles te laten groeien. Een nieuw project dat tal van mogelijkheden biedt, is Everlodge. Deze opwindende nieuwe altcoin ligt op koers om tijdens de voorverkoop een rendement van 280% te bieden, en experts denken dat de waarde ervan bij de release tot 35x kan stijgen.

Everlodge is een uniek project waarmee investeerders aandelen in reiseigendommen kunnen kopen. Deze markt is momenteel moeilijk te penetreren, omdat deze wordt omgeven door administratieve rompslomp, hoge opstartkosten en locatiebeperkingen. Everlodge neemt al deze barrières weg.

In plaats van traditionele routes te gebruiken, kunnen beleggers zich aanmelden bij Everlodge, zoeken naar eigendommen die ze leuk vinden en beginnen met investeren. Voor elke investering die ze doen, kopen gebruikers een NFT die het eigen vermogen in een onroerend goed vertegenwoordigt. Ze zullen een inkomen genereren op basis van hoeveel ze bezitten, naast hoeveel het onroerend goed oplevert. Als ze bijvoorbeeld 20% van een luxe villa bezitten die €10.000 per maand oplevert, zal de investeerder maandelijks €2.000 genereren.

Hoewel het nog niet is vrijgegeven, heeft Everlodge veel aandacht gekregen van investeerders, en experts geloven dat het een revolutie teweeg zou kunnen brengen in een van ’s werelds grootste industrieën. Naast zijn marktplaats zal Everlodge ook een lanceerplatform bieden voor vastgoedontwikkelingen, evenals een club voor privéleden en gratis verblijven in eigendommen voor ELDG-tokenhouders.

Deze gevarieerde wereld van mogelijkheden ligt op koers om in 2024 een grote hit te worden. Momenteel kunnen ELDG-tokens worden gekocht voor slechts $0,027, maar dit zal snel stijgen naar $0,029 als fase acht van de Everlodge-voorverkoop uitverkocht is.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!